طراحی جدول با فیلد متغیر

در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط به برنامه نويسي پايگاه داده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

طراحی جدول با فیلد متغیر

پست توسط Present »

[FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]   به اساتید محترم ،   
[FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]   یک جدولی دارم که قراره عکس های خبری رو نگه داری کنه ، باید این عکس ها در دیتابیس خود سایت نگه داری بشه و در هر بار ممکنه فرستنده خبر یک عکس ، دو عکس و یا تعدادی بیشتر رو ارسال کنه و بخواد ذخیره کنه ، چگونه می توان جدولی با تعداد فیلد متغیر رو طراحی کرد ؟   
[FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]   ممکنه یکه خبر داری تعداد متفاوتی از عکس ها باشه و توسط یک فیلد خارجی که کد خبر در آن هست ذخیره بشه    
[FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]   مثال :   
[FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]   شماره 1 دارای 3 عکس می باشد در جدول عکس ها یک فیلد به نام شماره خبر داریم که ثابت هست و تغییری نداره و یک سری فیلد داریم برای مثال عکس 1،عکس 2 ، عکس 3    

[FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]   شماره دو دارای دو عکس هست و به همین    

[FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]  Pic1 Pic2 Pic3
News2 Pic 1 Pic2
News3 Pic1 Pic2 Pic3 Pic4   
[FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Calibri, Geneva, sans-serif]   می شم راهنمایی    
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: طراحی جدول با فیلد متغیر

پست توسط Mahdi1944 »

Present,
شما بايد تعداد عکس‌ها در يک خبر رو محدود کنيد به تعداد خاصي، يعني مثلا 10 تصوير در هر خبر يا حدي که منطقي باشه و به همون تعداد هم فيلد تصويري در ديتابيس ايجاد کنيد. همچنين طول هر فيلد هم حجم متعارفي باشه. البته توصيه نميکنم تصاوير رو در ديتابيس ذخيره کنيد،‌حتي اگر ديتابيس شما اوراکل باشه. اما فکر ميکنم mssql باشه که در اين صورت به هيچ وجه توصيه نميکنم. فايلها رو در يک فولدر ذخيره کنيد با نام تصادفي و پرميشن‌هاي خاص و سشن گذاري کنيد (در صورت نياز)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: طراحی جدول با فیلد متغیر

پست توسط Present »

Mahdi1944, با تشکر از پاسخ شما
پس توصیه شما اینه که حداکثر برای مثال 10 عکس را در هر خبر بتوان ارسال کرد و اگر طرف 2 و یا 3 تا هم ارسال کرد اشکالی نداره ولی بجای اینکه عکس را به صورت رشته از بیت ها در دیتابیس ذخیره کنم آنها در فلدر جداگانه ذخیره کنم ، البته کاری هست که همیشه انجام می دادم ولی از اونجایی که یک پروژه دانشجویی هست و زیاد حجم اطلاعات مهم نیست چون حداکثر در حد 100 یا 200 تا خبر و عکس باشه زیاد نمی شه و دیتابیس هم sql2008 هست چون اصلا بنا نبوده که روی سروری با هاست و ... قرار بگیره .

گفتم شاید روش های نوین تری در طراحی جدول وجود داشته باشه و من ازش بی خبر بوده باشم که بتوان از آن استفاده بهتری کرد . چون به هر حال طراحی جدولی که خوب طراحی شده باشد خود یک امتیاز هست .

حالا اگر روش دیگری هست که بهتر باشد توضیح دهید ممنون می شوم . چون الان اینجا ما عکس داریم ولی در جاهایی که فیلدها غیر عکس باشند و متغیر باید چه کرد . فکر کنم یکی از راه ها استفاده از فایل های پایل باشه ، اگر اشتباه نکنم .
به هر حال شما ملاکتون عکس نباشه ، فرض کنید رشته هستند و ...
ارسال پست

بازگشت به “Database Programming”