کاستوم رام برای گوشی Glx G3 با اندروید 4.1.2 کاملاً پایدار
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: کاستوم رام برای گوشی Glx G3 با اندروید 4.1.2 کاملاً پای
,
بله، اين سايت رو ديدم، دوستان هم از اين سايت رامهاي گوشيهاي ديگه رو دانلود و سعي در پورت کردن اون دارند. البته اين گوشيهايي که به نام G3 هستند متفاوت با اين گوشيهاي GLX بوده و دقيقا خود اينها نيستندو البته چيپ يکسان دارند
بله، اين سايت رو ديدم، دوستان هم از اين سايت رامهاي گوشيهاي ديگه رو دانلود و سعي در پورت کردن اون دارند. البته اين گوشيهايي که به نام G3 هستند متفاوت با اين گوشيهاي GLX بوده و دقيقا خود اينها نيستندو البته چيپ يکسان دارند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
sam1375
سلام بچه ها این رام رو پورت کردم G3_MT6620_JB_4.1.2_30.04.2013 فقط یه مشکل ریز داره که اونم توی دو ثانیه درسته چون من اینترنتم خیلی ضعیفه یه اموزش با فایل های نیاز به پورت رو واستون اپلود میکنم البته وقتی که یکم اینترنتم درست بشه
این رام کلا مشکل چیپ ست دارهG3_MT6620
چیپ جی ال ایکس mt6577 چه جوری پورتش کردی

سلام بچه ها این رام رو پورت کردم G3_MT6620_JB_4.1.2_30.04.2013 فقط یه مشکل ریز داره که اونم توی دو ثانیه درسته چون من اینترنتم خیلی ضعیفه یه اموزش با فایل های نیاز به پورت رو واستون اپلود میکنم البته وقتی که یکم اینترنتم درست بشه

این رام کلا مشکل چیپ ست دارهG3_MT6620
چیپ جی ال ایکس mt6577 چه جوری پورتش کردی

سلام اقای علی محاوی من درستش کردم با هر ترفندی شده فقط یه چیز ریز مونده به اسم factory developers
اقایون این رام 3 تا برتری داره 1-لامپ برای شارژ سبز میشه 2-gps اش ظرف 1 ثانیه موقعیتت رو پیدا میکنه 3-enginier mod رو تو developer داره
اقایون این رام 3 تا برتری داره 1-لامپ برای شارژ سبز میشه 2-gps اش ظرف 1 ثانیه موقعیتت رو پیدا میکنه 3-enginier mod رو تو developer داره

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 190 بار
,
سلام
خسته نباشد .ببخشید در این رام دوربین تقویت شده و کیفیت اون در حد 2.6.2 هست ؟ البته اگر بتونید از رام G4 2.2.5 تنظیمات دوربین را بیرون بکشید،هم دوربین جلو به 2میگ تبدیل میشه و هم دوربین پشتی 8 واقعی میشه.اگر نه که لااقل همون کیفیت 2.6.2 را داشته باشه.
اگر بتونید پسوند فیلمبرداری را MP4 و اندازه تصویر دوربین جلو را 1600*1200 بگذارید عالللللی میشه.اگر....
راستی دگمه سرچ در اون کار میکنه؟
تنظیمات اکولایزر که در رام 4.1.2 کار نمی کرد در این رام کار میکنه؟(تنظیمات اکولایزر خیلی مهمه.چون اگر اکولایزر روشن نباشه ، صدا بسیار ضعیفه البته هیچ نرم افزار پخش صوتی در این رام قبلی(4.1.2) تنظیمات اکولایزرش کار نمی کرد)
از زحماتی که شما دوستان میکشید صمیمانه تشکر میکنم.

سلام
خسته نباشد .ببخشید در این رام دوربین تقویت شده و کیفیت اون در حد 2.6.2 هست ؟ البته اگر بتونید از رام G4 2.2.5 تنظیمات دوربین را بیرون بکشید،هم دوربین جلو به 2میگ تبدیل میشه و هم دوربین پشتی 8 واقعی میشه.اگر نه که لااقل همون کیفیت 2.6.2 را داشته باشه.
اگر بتونید پسوند فیلمبرداری را MP4 و اندازه تصویر دوربین جلو را 1600*1200 بگذارید عالللللی میشه.اگر....
راستی دگمه سرچ در اون کار میکنه؟
تنظیمات اکولایزر که در رام 4.1.2 کار نمی کرد در این رام کار میکنه؟(تنظیمات اکولایزر خیلی مهمه.چون اگر اکولایزر روشن نباشه ، صدا بسیار ضعیفه البته هیچ نرم افزار پخش صوتی در این رام قبلی(4.1.2) تنظیمات اکولایزرش کار نمی کرد)
از زحماتی که شما دوستان میکشید صمیمانه تشکر میکنم.

البته نمیدوم ولی شاید دستی در بخش درایور ها برده بشه شاید بخش اکولایزر صدا درست بشه.منظورم در این آدرسه system/lib/hw
سلام هر چی کردم به mp4 تبدیل نشد به احتمال زیاد اگه دوربین یه گوشی دیگه با همین مشخصات باشه بتونیم فایل دوربین اونو بندازیم و اکولایزر داره ولی تا بازش میکنی سریع میبندش و این دوربین جلو رزولیشنش دست زدم گذاشتمش رو 1200*1600 ولی سریع دوربین رو میبنده نمیدونم چیش کنم و این دوربین رام 4.1.2 استفاده کردم اگه یه نرم افزار خوب پیدا کنم درستش میکنم کیفیتشو

,
سلام.منظورتون که یک گوشی دیگه باهمین مشخصات شایدglx g4 باشه.اونم سخت افزار دوربینش با جی۳ یکی هست..اون هم فیلم برداری اش mp4 هست.شاید بشه مقایسه کرد فایل دوربین اون با این......اکولایزر هم.......
درکل اگر راهنمایی خواستید میتونید از آقامهدی یا پارسارها و یا برخی سایتهای دیگه بدست آورد.
اگر ما کمی بلد بودیم شاید مقداری تست میکردیم.

سلام.منظورتون که یک گوشی دیگه باهمین مشخصات شایدglx g4 باشه.اونم سخت افزار دوربینش با جی۳ یکی هست..اون هم فیلم برداری اش mp4 هست.شاید بشه مقایسه کرد فایل دوربین اون با این......اکولایزر هم.......
درکل اگر راهنمایی خواستید میتونید از آقامهدی یا پارسارها و یا برخی سایتهای دیگه بدست آورد.
اگر ما کمی بلد بودیم شاید مقداری تست میکردیم.

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 100 بار
دوستان سلام بر شما
کسی نیست یک آموزش برای درست کردن رانم بزاره.
مثلا بگید چطور میشه رام رو پورت کرد و یا اگر بخوایم فایلی را از رامی به رام دیگه انتقال بدیم چه فایل های مشایهی را از چه پوشه هایی انتقال بدیم تا فایل مورد نظر در رام جدید کار کنه؟
کسی نیست یک آموزش برای درست کردن رانم بزاره.
مثلا بگید چطور میشه رام رو پورت کرد و یا اگر بخوایم فایلی را از رامی به رام دیگه انتقال بدیم چه فایل های مشایهی را از چه پوشه هایی انتقال بدیم تا فایل مورد نظر در رام جدید کار کنه؟
سلامmohammadmun62این فایل ها و فایل apk دوربین g4 رو برام بزارید ok میشه
\system\lib\hw\camera.default.so
\system\lib\libcamera_client.so
\system\lib\libcameracustom.so
\system\lib\libcameraprofile.so
\system\lib\libcameraservice.so
\system\lib\hw\camera.default.so
\system\lib\libcamera_client.so
\system\lib\libcameracustom.so
\system\lib\libcameraprofile.so
\system\lib\libcameraservice.so

,
سلام اینم لینک دانلود
[External Link Removed for Guests]
البته فایل APK دوربین را نتوانستم پیدا کنم.نه آیکنی شبیه دوربین یافتم و نه فایلی با نام camera
راستی بخش file manager و phone و search و Contacts از بخش 2.6.2 قابل جایگزینی به 4.1.2 هست؟
البته فکر کنم فایل هایی از پوشه app و framework خصوصا برای اکولایزر صدا نیازه.
به هر حال ما در خدمتیم

سلام اینم لینک دانلود
[External Link Removed for Guests]
البته فایل APK دوربین را نتوانستم پیدا کنم.نه آیکنی شبیه دوربین یافتم و نه فایلی با نام camera
راستی بخش file manager و phone و search و Contacts از بخش 2.6.2 قابل جایگزینی به 4.1.2 هست؟
البته فکر کنم فایل هایی از پوشه app و framework خصوصا برای اکولایزر صدا نیازه.
به هر حال ما در خدمتیم

سلام بدون استفاده از فایل glx g4 این رام فرمت فیلمبرداریش mp4 استG3_MT6620_JB_4.1.2_30.04.2013
و فقط دوربین جلو و اکولایزر و رادیوش مونده همه رو درست میکنم ولی رادیو رو بلد نیستم
و فقط دوربین جلو و اکولایزر و رادیوش مونده همه رو درست میکنم ولی رادیو رو بلد نیستم