بهترین فریمور برای G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
Re: بهترین فریمور برای G3
وقتی یوای بری دانلودینگ مد باید گوشی خاموش و حین وصل یو اس بی 3تا دکمه را با هم بگیرید نباید گوشی روشن بشه یا صفحه ای بیاد واسه اطمینان میتونی باطری گوشی رو دربیاری و این کار رو انجام بدی دیگه گوشی روشن نمیشه تا وقتی که باطری رو وصل کنی

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 190 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 30 بار
آقا من هنگ کردم
اگه. هیچ نشونه ای نداره پس من از کجا بفهمم رفته توی مد دانلودینگ
من باطری رو در اوردم بعد جا انداختم بعدش سه تا دکمه رو فشار دادم ولی اتفاقی نمیفته
حداقل باید یه نشونه یا اتفاقی بیفته خب!!!!!
راستی مهمه که کابل کی وصل بشه
قبل از فشار دادن سه دکمه با کابل وصل باشه یا این کارو بکنم بعد به کابل بزنم
لطفا بازم هم با صبوری من رو راهنمایی کنید
اگه. هیچ نشونه ای نداره پس من از کجا بفهمم رفته توی مد دانلودینگ
من باطری رو در اوردم بعد جا انداختم بعدش سه تا دکمه رو فشار دادم ولی اتفاقی نمیفته
حداقل باید یه نشونه یا اتفاقی بیفته خب!!!!!
راستی مهمه که کابل کی وصل بشه
قبل از فشار دادن سه دکمه با کابل وصل باشه یا این کارو بکنم بعد به کابل بزنم
لطفا بازم هم با صبوری من رو راهنمایی کنید

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اول سه کليد رو بايد بگيريد و بعد کابل رو وصل کنيد، گوشي هيچ عکس العملي نخواهد داشت، اگر گوشي روشن شد و يا وارد ريکاوري يا بوت منو شد، يعني نادرست عمل کرديد
اول سه کليد رو بايد بگيريد و بعد کابل رو وصل کنيد، گوشي هيچ عکس العملي نخواهد داشت، اگر گوشي روشن شد و يا وارد ريکاوري يا بوت منو شد، يعني نادرست عمل کرديد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 30 بار
سلام به همه ی دوستان
با تشکر از همه
همه چیز درست شد
می خوام گوشیمو فلش کنم برام دعا کنین
فقط آخرین سوال برای محکم کاری:
1- لازم نیست روی گوشیم تنظیم های رو ست کنم
2- تنظیمات flash tools نیاز به تغییرات نداره
3- کرنل من 2.6.2 هست با مدل 1.4 بهترین فریمور اینه:GLX_G3_V.2.6.2_20130614_GAPPS_ROOT_SWAP_TWRP_ROM
آقا مهدی من برتری های این فریمور رو خوندم شما گفتین فضای نصب نرم افزار زیاد میشه اما در حال حاضر روی موبایل من همون 2G فضای نصب هست !!!!
با تشکر از همه
همه چیز درست شد
می خوام گوشیمو فلش کنم برام دعا کنین
فقط آخرین سوال برای محکم کاری:
1- لازم نیست روی گوشیم تنظیم های رو ست کنم
2- تنظیمات flash tools نیاز به تغییرات نداره
3- کرنل من 2.6.2 هست با مدل 1.4 بهترین فریمور اینه:GLX_G3_V.2.6.2_20130614_GAPPS_ROOT_SWAP_TWRP_ROM
آقا مهدی من برتری های این فریمور رو خوندم شما گفتین فضای نصب نرم افزار زیاد میشه اما در حال حاضر روی موبایل من همون 2G فضای نصب هست !!!!

,
سلام
1.نیاز نیست.
2.تنظیمات نیاز نیست طبق آموزش پیش بروید.
3.به این توضیحی آقا مهدی را توجه کن:
«««اين نسخه از فريموير در واقع ريکاوري آن با TWRP که در بالا معرفي شد جايگزين شده و همچنين حافظههاي در دسترس کاربر و حافظهي نصب برنامه جابجا شده که بسيار مفيد ميباشد. چرا که در حالت عادي اين گوشي داراي حدود 512 مگابايت حافظه براي نصب برنامه بود که به سرعت پر خواهد شد و نياز به روشهايي مانند App2SD يا Link2SD خواهد بود که اين روشها نيز سربار ايجاد کرده و گوشي را کند ميکنند، همچنين در گوشيهاي GLX زماني که حافظهي جانبي به گوشي اضافه ميشود، حافظهي داخلي با حافظهي جانبي جابجا ميشوند و عملا ديتاي بازيها و برنامهها بايد در مموري کارت جانبي که حالا به عنوان حافظهي داخلي گوشي شناخته شده ريخته شوند و عملا فضاي 2GB خود گوشي کاربري نخواهد داشت. ما اين حافظهي 2GB را با حافظهي نصب برنامه (DATA) جايگزين کردهايم تا فضاي نصب برنامهها از 512MB به 2GB ارتقا يافته و نياز به استفاده از روشهاي سربار مانند Link2SD و App2SD به حداقل برسد. اين موضوع در عملکرد و قدرت مانور گوشي بسيار پر اهميت ميباشد. »»»
نتیجه: اون حافظه نصب برنامه نیست فقط حافظه داخلی گوشی هست ، مثل مموری کارت و حافظه نصب نرم افزار و دیتای اون فقط 512 مگ هست . که در این روش حافظه برای نصب نرم افزار و دیتای اون از 512 قبلی به 2گیگ میرسه و حافظه جانبی از 2 گیگ قبلی به 566 مگ میرسه.
سلام
1.نیاز نیست.
2.تنظیمات نیاز نیست طبق آموزش پیش بروید.
3.به این توضیحی آقا مهدی را توجه کن:
«««اين نسخه از فريموير در واقع ريکاوري آن با TWRP که در بالا معرفي شد جايگزين شده و همچنين حافظههاي در دسترس کاربر و حافظهي نصب برنامه جابجا شده که بسيار مفيد ميباشد. چرا که در حالت عادي اين گوشي داراي حدود 512 مگابايت حافظه براي نصب برنامه بود که به سرعت پر خواهد شد و نياز به روشهايي مانند App2SD يا Link2SD خواهد بود که اين روشها نيز سربار ايجاد کرده و گوشي را کند ميکنند، همچنين در گوشيهاي GLX زماني که حافظهي جانبي به گوشي اضافه ميشود، حافظهي داخلي با حافظهي جانبي جابجا ميشوند و عملا ديتاي بازيها و برنامهها بايد در مموري کارت جانبي که حالا به عنوان حافظهي داخلي گوشي شناخته شده ريخته شوند و عملا فضاي 2GB خود گوشي کاربري نخواهد داشت. ما اين حافظهي 2GB را با حافظهي نصب برنامه (DATA) جايگزين کردهايم تا فضاي نصب برنامهها از 512MB به 2GB ارتقا يافته و نياز به استفاده از روشهاي سربار مانند Link2SD و App2SD به حداقل برسد. اين موضوع در عملکرد و قدرت مانور گوشي بسيار پر اهميت ميباشد. »»»
نتیجه: اون حافظه نصب برنامه نیست فقط حافظه داخلی گوشی هست ، مثل مموری کارت و حافظه نصب نرم افزار و دیتای اون فقط 512 مگ هست . که در این روش حافظه برای نصب نرم افزار و دیتای اون از 512 قبلی به 2گیگ میرسه و حافظه جانبی از 2 گیگ قبلی به 566 مگ میرسه.

. ,
شما باید ببینی که فریمویر حال حاضر شما چنده:
اگر از 2.6.2 بالاتر بود که همون بالاترین و بهترینه.اگر 2.6.2 بود خوب فریمویر روت شده این انجمن را نصب کن.
میتونید بگید فریمویر شما چنده؟ روش فهمیدن فریمویر این هست که در بخش تنظیمات برید به بخش آخر (درباره تلفن) و در بخش درباره تلفن هم برید به قسمت یکی مونده به آخر قسمت (شماره ساخت) و ببینید چی نوشته. و بعد به ما بگید.
شما باید ببینی که فریمویر حال حاضر شما چنده:
اگر از 2.6.2 بالاتر بود که همون بالاترین و بهترینه.اگر 2.6.2 بود خوب فریمویر روت شده این انجمن را نصب کن.
میتونید بگید فریمویر شما چنده؟ روش فهمیدن فریمویر این هست که در بخش تنظیمات برید به بخش آخر (درباره تلفن) و در بخش درباره تلفن هم برید به قسمت یکی مونده به آخر قسمت (شماره ساخت) و ببینید چی نوشته. و بعد به ما بگید.

-
- سپاسهای ارسالی: 39 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
درود
الان 2.5.7 اصلی، قبلا هم از 2.5.7 روت شده استفاده کردم با هر دو تا خوب کار میکنه. الان میخوام دوباره روتش کنم میخوام ببینم همون 2.5.7 روت شده رو فلش بزنم یا چیز بهتری هم هست؟
سپاس
الان 2.5.7 اصلی، قبلا هم از 2.5.7 روت شده استفاده کردم با هر دو تا خوب کار میکنه. الان میخوام دوباره روتش کنم میخوام ببینم همون 2.5.7 روت شده رو فلش بزنم یا چیز بهتری هم هست؟
سپاس

. ,
سلام
2.5.7 که قدیمی بود.الان 2.6.4 اومده ولی دست بچه های انجمن نرسیده
الان بهترین اون 2.6.2(پیشنهاد ما) هست.
مزایای این فریمویر نسبت به 2.5.7
1- بهبود مالتی تسک
2- رفع مشکل نمایش مقدار شارژ باطری
3- بهبود کیفیت تصویر دوربین
سلام
2.5.7 که قدیمی بود.الان 2.6.4 اومده ولی دست بچه های انجمن نرسیده
الان بهترین اون 2.6.2(پیشنهاد ما) هست.
مزایای این فریمویر نسبت به 2.5.7
1- بهبود مالتی تسک
2- رفع مشکل نمایش مقدار شارژ باطری
3- بهبود کیفیت تصویر دوربین

. ,
سلام
اگر فایل boot.img را از فریمویر 2.5.7 با فایل boot.img فریمویر2.6.2 عوض کنی و بعد فریمویر را نصب کنی دیگر مشکل سنسور نخواهی داشت.
سلام
اگر فایل boot.img را از فریمویر 2.5.7 با فایل boot.img فریمویر2.6.2 عوض کنی و بعد فریمویر را نصب کنی دیگر مشکل سنسور نخواهی داشت.