سلام و تشکر بی کران
دوست عزیز موقع فلش کردن سیم کارت و مموری رو در بیارم?
بهترین فریمور برای G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 30 بار

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 190 بار
Re: بهترین فریمور برای G3
hamed jooon
قا من هنگ کردم
اگه. هیچ نشونه ای نداره پس من از کجا بفهمم رفته توی مد دانلودینگ
من باطری رو در اوردم بعد جا انداختم بعدش سه تا دکمه رو فشار دادم ولی اتفاقی نمیفته
حداقل باید یه نشونه یا اتفاقی بیفته خب!!!!!
راستی مهمه که کابل کی وصل بشه
قبل از فشار دادن سه دکمه با کابل وصل باشه یا این کارو بکنم بعد به کابل بزنم
لطفا بازم هم با صبوری من رو راهنمایی کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام اصلا نگران نباشید راه آسان تر برای رفتن به دانلودینگ مد
1-کلید پاور ولوم پایین رو فشار بده هم زمان ونگهدار روشن شد وارد یه قسمت میشه قسمت تست گوشی کاری نداشته باش
2-فلش تولز رو کامل اجرا کن و تمام کارای فلش در واقع فایل فلش مورد نظر رو بارگزاری کن و بعد گزینه بالا دانلود رو بزن واوکی رو بزن
3-حالا گوشی رو به کامپیوتر وصل کرده 4 ثانیه صبر کن سپس در گوشی گزینه ی ریبوت رو بزن حالا میبینی که کار تمام شد فلش تولز داره کارش رو انجام مییده
قا من هنگ کردم
اگه. هیچ نشونه ای نداره پس من از کجا بفهمم رفته توی مد دانلودینگ
من باطری رو در اوردم بعد جا انداختم بعدش سه تا دکمه رو فشار دادم ولی اتفاقی نمیفته
حداقل باید یه نشونه یا اتفاقی بیفته خب!!!!!
راستی مهمه که کابل کی وصل بشه
قبل از فشار دادن سه دکمه با کابل وصل باشه یا این کارو بکنم بعد به کابل بزنم
لطفا بازم هم با صبوری من رو راهنمایی کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام اصلا نگران نباشید راه آسان تر برای رفتن به دانلودینگ مد
1-کلید پاور ولوم پایین رو فشار بده هم زمان ونگهدار روشن شد وارد یه قسمت میشه قسمت تست گوشی کاری نداشته باش
2-فلش تولز رو کامل اجرا کن و تمام کارای فلش در واقع فایل فلش مورد نظر رو بارگزاری کن و بعد گزینه بالا دانلود رو بزن واوکی رو بزن
3-حالا گوشی رو به کامپیوتر وصل کرده 4 ثانیه صبر کن سپس در گوشی گزینه ی ریبوت رو بزن حالا میبینی که کار تمام شد فلش تولز داره کارش رو انجام مییده