تست پزشکی خلبانی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با متفرقه درباره نیروی هوایی ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 6304 بار
سپاس‌های دریافتی: 1753 بار
تماس:

Re: تست پزشکی خلبانی

پست توسط hamed_713 »

این مراحل رو در آزمون افســـــــــری و حتی درجه داری پایــــــــــــور هم انجام میدن (بند به بند) و مختص به خلبانی نیست!

درسته. این مراحل به غیر از مراحل چشم و اعصاب و روان.البته در مراحل مشابه هم سختگیریها در رشته خلبانی بسیار شدیدتر از رشته های دیگه صورت میگیره.
اي ايران
اي سرزمين خوبيها

[External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط momoz »

آقا عمل فتخ ایرادی داره؟
New Member
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط محمد حاجی احمدی »

سلام میخواستم بدونم با نمره ی چشم 0/5 و 0/75 میشه خلبان شد در ضمن من یک دندان پر کرده هم دارم و به جز این همه ی شرایط را دارم خواااااااااااااااااااهش میکنم جواب رو هر چه سریع تر بدهید یا به ایمیلم(mhajiairiaf16@yahoo.com)ارسال کنید-قضیه ی مرگ و  
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

دوستان عزیز و گرامی, جناب [COLOR=#0070C0]momoz  و محمد حاجی احمدی   تصویر [COLOR=#0070C0]
درود بر شما
  تصویر

آقا عمل فتخ ایرادی داره؟

در بخش غیر نظامی اگر مجددا" شاهد بروز آن نباشید مشکلی نیست. این موضوع توسط پزشک AME تائید صلاحیت میشود.

نمره ی چشم 0/5 و 0/75 میشه خلبان شد در ضمن من یک دندان پر کرده هم دارم  

متاسفانه شاخه مد نظر خود را از لحاظ نظامی یا غیر نظامی بودن مشخص نفرمودید. با اینحال اگر خلبانی نظامی مد نظر است, متاسفانه بدون دید 10/10 امکان تائید پزشکی وجود ندارد زیرا در هواپیمای جنگنده شما قادر به استفاده از عینک در طول پرواز نیستید. اگر با انجام عمل Lasik دید کامل شود مشکلی نیست اما پیش از هرگونه اقدام حتما" با پزشک AME سازمان هواپیمایی مشورت نمائید. از قوانین این بخش در خصوص ترمیم دندان اطلاعی ندارم.

در بخش غیر نظامی و تجاری, طبق قوانین JAR-FCL 3 تالیف سازمان JAA و CAA اروپا, در Class 1 پزشکی مجموع ضعف بینایی در 2 چشم تا حداکثر 5 دیوپتر مجاز است و به عنوان مثال مجموع 2 چشم شما 1/25 میباشند و از این لحاظ مشکلی نیست. اما متاسفانه طبق قوانین CAO و هواپیمایی کشوری در ایران, هیچیک از خلبانان Beginner در ابتدای دوره آموزش PPL نباید از عینک استفاده نمایند (هرچند قانون بین المللی این اجازه را میدهد!) اما چنانچه در طول دوره بینایی چشم ها کاهش یابند مشکلی نیست. در خصوص دندان نیز ممانعتی در این بخش وجود ندارد و اساسا" دندان ها چک نمیشوند!

با اینحال بهترین منبع برای پاسخ به سوالات پزشکی هوایی, متخصصان امر و AME های هر کشور میباشند.

موفق باشید
تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.I
سپاس‌های ارسالی: 2098 بار
سپاس‌های دریافتی: 1458 بار

پست توسط zzvf »

ضمن تشکّر از جناب CAPTAIN PILOT. تصویر

تصویر زیر برگرفته از مستند خلبانی است که از شبکه ی یک سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شده است و شرایط پذیرش خلبان را نشان می دهد:

تصویر 
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1000 بار
سپاس‌های دریافتی: 1084 بار

پست توسط bravo »

ديد عمق ١٠٠% به چه معني است ؟ تا جايي كه بنده اطلاع دارم واحد ديد عمق درصد نيست.
بدترین مردم کسی است که دیگران از ترس او را احترام کنند. علی(ع)
New Member

پست توسط سیدابراهیم »

باسلام بر دوستان
بنده سال ۷۸ دانشگاه شهید ستاری رشته خلبانی قبول شدم با رتبه ۷۰۰۰ با معدل ۱۷
ولی در تست پزشکی چشم ۲ به علت عجله یا استرس مردود شدم
اون سال ازبین ۱۵۰۰ داوطلب فکر کنم ۱۲ یا ۱۵ نفر قبول کردند
الان سنم ۴۱ سال هست و ۲۲ سال سابقه بیمه دارم
ولی اگه دوباره برگردم به قبل دوباره حتما رشته خلبان شکاری رو انتخاب میکنم و برای رسیدن به اون تلاش میکنم
من عاشق خلبانی شکاری هستم هنوزم عاشقش موندم
دوستانی که تو دانشگاه ستاری رشته خلبانی قبول شدن امیدوارم موفق باشند بدونند دلهایی مشتاق و عاشق شغل و موقعیت اونا هست
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه درباره نیروی هوایی”