سلام
من پارسال دانشگاه غیرانتفاعی قبول شدم
و دو ترم رو در دانشگاه درس خوندم
حالا امسال دوباره امتحان دادم و تونستم دانشگاه دولتی قبول بشم.
میخواستم بدونم حالا میتونم واحد هامو تطبیق بزنم؟ اگه میشه , شروطش چیه؟(مثلا نمرات حتما باید بالای 14 باشن یا یه چیزهایی مثه این؟)
درضمن من رشتم برق قدرت و کارشناسی ناپیوسته هستم.
سوال درباره انتقالی دانشگاه
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 203 بار
- سپاسهای دریافتی: 219 بار
- تماس:
سوال درباره انتقالی دانشگاه
برای ظهور حضرت مهدی (عج) صلوات
| [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] |
| [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] |

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: سوال درباره انتقالی دانشگاه
,
البته در ايران قوانين ثانيهاي تغيير ميکنه و با تغيير هر مسئول هم کامل باز نويسي ميشه. اما زمان ما دولتي فقط دولتي رو قبول داشت، آزاد فقط آزاد و غير انتفاعي فقط غير انتفاعي رو، شايد ديگر دوستان اطلاعات دقيقتر و به روزتري داشته باشند
البته در ايران قوانين ثانيهاي تغيير ميکنه و با تغيير هر مسئول هم کامل باز نويسي ميشه. اما زمان ما دولتي فقط دولتي رو قبول داشت، آزاد فقط آزاد و غير انتفاعي فقط غير انتفاعي رو، شايد ديگر دوستان اطلاعات دقيقتر و به روزتري داشته باشند

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 1976 بار
- سپاسهای دریافتی: 40 بار
یکی از دوستان من پارسال از دانشگاهی غیر انتفاعی در یزد به دانشگاه آزاد شهرکرد انتقالی گرفت و منتقل هم شد.
اون درسهایی هم که بالای 12 بودند رو تطبیق داده بودند.
ولی در مورد دولتی اطلاع دقیقی ندارم جالب اینکه هیچ کس اطلاع دقیقی از این چیزا نداره.
به هر حال برای قبولیتون تبریک می گم.
اون درسهایی هم که بالای 12 بودند رو تطبیق داده بودند.
ولی در مورد دولتی اطلاع دقیقی ندارم جالب اینکه هیچ کس اطلاع دقیقی از این چیزا نداره.
به هر حال برای قبولیتون تبریک می گم.

- سپاسهای ارسالی: 203 بار
- سپاسهای دریافتی: 219 بار
- تماس:
srf020 نوشته شده:به هر حال برای قبولیتون تبریک می گم.
ممنونم
برای ظهور حضرت مهدی (عج) صلوات