مشاوره برای خرید سیستم

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

مشاوره برای خرید سیستم

پست توسط علی گیمر »

[FONT=Tahoma, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif] [HIGHLIGHT=#fafafa]   
[FONT=Tahoma, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif] [HIGHLIGHT=#fafafa]خوبید؟   
[FONT=Tahoma, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif] [HIGHLIGHT=#fafafa]اقا من میخوام یه سیستم بخرم بدون مانیتور بودجمم 3.2 میلیون    
[FONT=Tahoma, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif] [HIGHLIGHT=#fafafa]انتظارات:   
[FONT=Tahoma, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif] [HIGHLIGHT=#fafafa]1-بازی هارو تا 4-5سال بتونه خیلی شیک اجرا کنه(اگه رو بهترین کیفیتم نشد رو کیفت معمولی رو به بالا)   
[FONT=Tahoma, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif] [HIGHLIGHT=#fafafa]2-رمش حداقل 12 یا 16    
[FONT=Tahoma, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif] [HIGHLIGHT=#fafafa]3پولش از 3.2 هزار تومنم زیاد    

[FONT=Tahoma, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif] [HIGHLIGHT=#fafafa]من خودم یه سیستم بهم معرفی شد ببینید این چطوره؟   
[FONT=Tahoma, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif] [HIGHLIGHT=#fafafa][COLOR=#282828]  : Intel Core i5 4570 قیمت حدودی 630 تومان.   : ASUS H87-Pro قیمت حدودی 480 تومان.   : Corsair Vengeance 2x8GB 1600Mhz قیمت حدودی 600 تومان.   : SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5 قیمت حدودی 800 تومان.   : Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff قیمت حدودی 200 تومان.   نوری : Liteon DVD-RW 24X قیمت حدودی 55 تومان.   : GREEN GP600A-EU قیمت حدودی 225 تومان.   : Green X3 قیمت حدودی 205 تومان.

ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”