سایمانتک: مایکروسافت اجازه دسترسی به کدهای ویستا را به ما نمی دهد

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه ۸ خرداد ۱۳۸۵, ۱۰:۵۲ ب.ظ
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

سایمانتک: مایکروسافت اجازه دسترسی به کدهای ویستا را به ما نمی دهد

پست توسط sohrab_poet »

شرکت سایمانتک، مایکروسافت را متهم کرده است که به عمد اجازه دسترسی آنها به کدهای درونی سیستم عامل آینده این کمپانی یعنی ویندوز ویستا را نمی دهد تا بدین ترتیب سهم خود را در بازار فروش محصولات امنیتی افزایش دهد.

متخصصان برنامه نویس شرکت سایمانتک می گویند، مایکروسافت حتی به آنها اجازه نداده است تا از ساختار درونی نرم افزار ضد جاسوسی مایکروسافت با نام "Windows Defender" که قرار است در ویندوز ویستا استفاده شود اطلاعاتی کسب کنند و یا API های این برنامه در اختیارشان گذاشته شود. سایمانتک معتقد است بدون داشتن کدهای API عملآ نمی تواند مطمئن باشد که محصولاتش با سیستم عامل ویندوز ویستا همخوانی داشته باشند.

"جان برایگدن" مدیر بخش اروپایی شرکت سایمانتک می گوید: "مایکروسافت راهی را در پیش گرفته است که مشتری در نهایت جهت انتخاب یک محصول امنیتی گزینه ای را بجز نرم افزارهای آن شرکت پیش روی خود نبیند." وی در ادامه می گوید: "تمام این کارها برای در دست گرفتن کنترل بازار است. آنها به عمد از در اختیار قرار دادن فایل های API به ما خودداری می کنند."

مایکروسافت در پاسخی که روز چهارشنبه به نگران های شرکت سایمانتک در این زمینه داده بود اعلام کرد، سعی خواهد کرد تا اواخر هفته جاری فایل های API نرم افزار Windows Defender را در اختیار آنها قرار دهد.
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”