سوالات و اشکالات GLX G4

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

Re: سوالات و اشکالات GLX G4

پست توسط dariush711 »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
خير اين فريموير به صورت خام هست، اما روشهاي روت و سواپ و ... رو ميتونيد در انجمن استفاده و خودتون او رو تکميل کنيد

,
البته من هم به سختي از ايرانسل جديدا ميتونم استفاده کنم و فکر ميکنم به کاهش کيفيت سرويس اين شرکت مربوط باشه. چون براي برخي مناطق خيلي کند شده و براي برخي مناطق اوضاع کمي بهتره، شايد محل سکونت دوست شما وضعيت بهتري داشته باشه. اما در مجموع کيفيت ايرانسل هر سال داره بدتر ميشه متاسفانه ...

آخه من چن روز پیش بی مشکل استفاده میکردم.اما دیه دفه اینطوری شد.حتی گوشیمم ریستارت کردم اما درست نشد.با دوستمم کنار هم نشستیم اون تا زد گوگل فوری باز شد.واسه من بعد از 5 دقیقه بازشد.سیم کارت اونو رو گوشیم امتحان کردم اما بازم سرعت نداشت.نمیدونم مشکل از کجاس.از میشه راهنمایی کنین.واقعا نیاز دارم.... مرسی
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
در mobile network settings گزينه‌ي Mobile data service preferred رو تيک زديد يا خير؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 38 بار

پست توسط ebaskar »

مهدی جان
الان که گوشیم با روش شما روت شده ..Swap هم شده..راهی هست که من نخوام این همه نرم افزار و تنظیمات و پیامک را پاک کنم و فقط Frameware جدید را نصب کنم؟ اگر جواب مثبت هست بیزحمت به بله اکتفا نکنید و راهنمایی کامل کنید
با تشکر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اگر فريموير جديد هم فريموير "پيشنهادي ما" باشه، ميشه بدون حذف هيچ چيزي ارتقا داد، اما در غير اين صورت بايد قبل از فلش از تمام برنامه‌ها و اطلاعات ديگه با استفاده از برنامه‌هايي مثل SuperBackup يا Go backup بکاپ بگيريد و بعد از فلش و مستر ريست مجددا ريستور کنيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط ebaskar »

اگر فريموير جديد هم فريموير "پيشنهادي ما" باشه، ميشه بدون حذف هيچ چيزي ارتقا داد، اما در غير اين صورت بايد قبل از فلش از تمام برنامه‌ها و اطلاعات ديگه با استفاده از برنامه‌هايي مثل SuperBackup يا Go backup بکاپ بگيريد و بعد از فلش و مستر ريست مجددا ريستور کنيد

بله عزیز دل برادر ..frameware پیشنهادی شماست..
1-حالا بفرمایید روشش چیه؟
2- فقط یکبار دیگه محبت کنید بگید آیا همه چیزاش کار میکنه؟ مشکلی نداره ؟
3-اون مشکل USB tathering حل شده ؟
4- اصولا مزیتش چیه؟
5-اگر بخوام بریزم روی SD Card و از این طریق نصب کنم باید کلید Power و Home را بگیرم وارد کاستوم ریکاوری طراحی شما بشم؟ بعدش کجاش؟ و چه گزینه هایی را تیک بزنم یا بردارم؟
6- اگر از SP Flash استفاده کنم کدوم گزینه ها را باید تیک بزنم و کدوم را باید بردارم
تاکید مکرر اینکه فقط و فقط میخوام این فریمور جدید نصب کنم در حالیکه هیچ برنامه و تنظیماتی در گوشیم به هم نخوره و نیاز به بکاپ هم نداشته باشه
با تشکر از اینکه کامل جواب میدهید
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط ebaskar »

سلام مجدد
من با system tuner متوجه شدم فایلهایی با نام logcat باعث میشه سرعت موبایلم کند بشه وقتی آنها را Kill میکنم سرعت مثل وقتی میشه که گوشیم را ریستارت کردم...اولا اینا چیه؟ ثانیا چطوری میشه اتومات اینها را End task بزنیم...؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
شما دقيقا ننوشتيد چه فريموير رو الان نصب داريد و چه فريمويري رو ميخواهيد نصب کنيد؟
اگر فريموير بکاپ گرفته شده با TWRP هست که دوستان گذاشتند از اون اطلاعي ندارم، چون به G4 دسترسي نداشتم که تست کنم. با نصب فريموير‌هاي بکاپ گرفته شده با TWRP نياز هست به صورت دستي روت بشه و تمام مراحل ديگه هم اعمال بشه. براي اينکه gapps کار کنه هم نياز به مستر ريست داريد.
اگر در مورد فريموير‌هاي TWRP سوالي داريد در همون تاپيک‌ها مطرح کنيد لطفا ...

Logcat نام يک برنامه‌ي لاگ گير هست. اگر اين برنامه رو نصب داريد ميتونيد اون رو حذف کنيد

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 34 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط reza_ahwaz_26 »

با سلام خدمت دوستان
کسی از دوستان روی گوشیش ویبر نصب کرده؟ اون دوستانی که نصب کردن با کمی ولو صدا مشکل ندارن؟ من ویبر نصب کردم صداش خیلی کمه. هندزفری هم که میزنم کمه. کسی این مشکل رو داره و حلش کرده باشه؟؟؟ من گوشی رو اپدیت هم کردم فایده نداشته. glx g4
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط ebaskar »

سلام فریمور من ورژن 2.2.0.20130306  که در تاپیک g4 به عنوان پیشنهاد ما مطرح کردید نصب کردم قبلا که روت هم هست وخیلی عالیه حالا اگر ورژن جدیدی اومده چجوری نصب کنم که پیامکها و برنامه ها هیچکدوم پاک نشه و نیاز به بکاپ برنامه ها هم نداشته باشم؟ ممنون
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط ebaskar »

Reza_ahvaz
بله این مشکل وجود داره که نمیدونم اشکال وایبره یا کانال اینترنت یا سخت افزار گوشی. اما با نصب هنزفری مشکلم حل شد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

پست توسط mohammadmun62 »

,
سلام
با نصب هر فریمویر جدید برای گوشی شما ، اطلاعات حذف نمیشه.فقط با ریست فکتوری ریست این اطلاعات پاک میشه.شما میتونید نسخه جدیدتر را نصب کنید ولی مرحله آخر را انجام ندهید.(فکتوری ریست نکنید)
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط ebaskar »

شما دقيقا ننوشتيد چه فريموير رو الان نصب داريد و چه فريمويري رو ميخواهيد نصب کنيد؟
اگر فريموير بکاپ گرفته شده با TWRP هست که دوستان گذاشتند از اون اطلاعي ندارم، چون به G4 دسترسي نداشتم که تست کنم. با نصب فريموير‌هاي بکاپ گرفته شده با TWRP نياز هست به صورت دستي روت بشه و تمام مراحل ديگه هم اعمال بشه. براي اينکه gapps کار کنه هم نياز به مستر ريست داريد.
اگر در مورد فريموير‌هاي TWRP سوالي داريد در همون تاپيک‌ها مطرح کنيد لطفا ...

Logcat نام يک برنامه‌ي لاگ گير هست. اگر اين برنامه رو نصب داريد ميتونيد اون رو حذف کنيد

سلام
میخوام فریمور جدید از تاپیک http://www.centralclubs.com/twrp-glx-t109448.html دانلود کنم که لینکشو در مدیافایر گذاشتید.
فریمور قبلی من اینه:
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  رسمي ROOT و حافظه SWAP شده، با کاستوم ريکاوري TWRP 2.4.4.0، يکپارچه با GAPPS  (پيشنهاد ما)

[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] ‌ي GLX_G4_V2.2.  
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  لینک   http://www.centralclubs.com/glx-t107003.html
ممنون اگر راهنمایی کنید
من کاملا گیج شدم
ارسال پست

بازگشت به “GLX”