فریمویرهاي پشتيبان گرفته شده با TWRP براي GLX G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
Re: فریمویرهاي پشتيبان گرفته شده با TWRP براي GLX G3
نه از گارانتی خارج نمیشه تغیری که ایجاد میشه تو قسمت build numberایجاد میشه یعنی از 2.6.2 به 2.6.4 تغیر میکنه مولتی تسک گوشی بهبود پیدا میکنه مصرف باتری بهینه تر میشه

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 190 بار
سلام
اگر نسخه روت شده را نصب کنی ،از گارانتی خارج میشه ولی میشه دوباره آنروت کرد. مشکلی نیست.
اگر نسخه روت شده را نصب کنی ،از گارانتی خارج میشه ولی میشه دوباره آنروت کرد. مشکلی نیست.

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 38 بار
- تماس:
دوستان من هر کاری میکنم موفق نمی شم.گوشی رو به حالت دانلودینگ میبرم درایور رو هم نصب می کنم برنامه فلش تول رو که باز میکنم اون قسمت Scatter Loading هیچ فایلی نیست که انتخاب کنم . اون فایل Twrp که اینجا واسه دانلود گذاشتین فقط یه فایل Recovery.img داخلش هست که اصلا نمی شه تو برنامه انتخاب کرد.الان باید چیکار کنم ؟؟؟
سلام کوروش
این فریمور 2.6.4 رو نمیشه با فلش تولز فلش زد بلکه این فایلای رو که تو سایت گذاشته رو دانلود کنید
همون فریمور 2.6.4 رو میگم سپس با ریکاوریtwrp یه بک آپ از گوشی بگیرید. سپس گوشی رو روشن کنید و وارد اس دی کارد یا حافظه داخلی بشید یه فایل به اسمtwrp میبینید واردش بشید یه فایل به اسم بک آپ توش هست بازش کنید میبینید که فایل های بک آپ گرفته شده توشه-خوب حالا فایلی که از سایت دانلود کردید از فشردگی خارج کنید همون اکسترکت با وینرار فایل های رو توش میبینید که باید با فایل های هم اسم فایل های بک آپ گرفته شده در گوشی جایگزین کنید سپس به ریکاوری twrp میرید یه ریستوری میکنید
توجه در بک آپ گرفتن تیک دیتا رو بردارید data رو میگم
این فریمور 2.6.4 رو نمیشه با فلش تولز فلش زد بلکه این فایلای رو که تو سایت گذاشته رو دانلود کنید
همون فریمور 2.6.4 رو میگم سپس با ریکاوریtwrp یه بک آپ از گوشی بگیرید. سپس گوشی رو روشن کنید و وارد اس دی کارد یا حافظه داخلی بشید یه فایل به اسمtwrp میبینید واردش بشید یه فایل به اسم بک آپ توش هست بازش کنید میبینید که فایل های بک آپ گرفته شده توشه-خوب حالا فایلی که از سایت دانلود کردید از فشردگی خارج کنید همون اکسترکت با وینرار فایل های رو توش میبینید که باید با فایل های هم اسم فایل های بک آپ گرفته شده در گوشی جایگزین کنید سپس به ریکاوری twrp میرید یه ریستوری میکنید
توجه در بک آپ گرفتن تیک دیتا رو بردارید data رو میگم

-
- تماس:
سلام آقا علی من مفهوم کلی کار رو گرفتم میدونم باید چیکار فقط گیر من اونجاست که twrp رو چطوری بریزم رو گوشیم فایلش رو که دانلود کردم فقط یه recovery.img داره.شما لطف کن بگو من چطوری twrp رو بریزم رو گوشیم باقیشو بلدم.احساس میکنم فایلی که گذاشته شده ناقص هست.اینو یه راهنمایی کنید ممنون میشم.

-
- تماس:
بالاخره تونستم ارتقا بدم فقط یه مشکل هست فضای حافظه داخلیم شده 59.97 MB چرا اینقدر کم شد باید چیکارش کنم

-
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
این دو تالینک به دردتون میخوره
[External Link Removed for Guests]
توضیحاتی در باره فلش تولز ورامهای مختلف برای mtk6577 داخلش بود
توضیحاتی در باره فلش تولز ورامهای مختلف برای mtk6577 داخلش بود

-
کلی رام اینجا هست
koorosh.r نوشته شده:بالاخره تونستم ارتقا بدم فقط یه مشکل هست فضای حافظه داخلیم شده 59.97 MB چرا اینقدر کم شد باید چیکارش کنم
سلام شما میتونی یه بار فکتور ریست کنی شاید درست بشه.ولی قبلش ببین این فضای خالی گوشیه فضای استفاده شده چقدره در ضمن یه بار با کامپیوتر فرمت کن ببین درست نمیشه اگر نشد.فکتور ریست کن انشالله که درست میشه اما من این مشکل رو نداشتم
آموزش آپدیت این فریمور تو این تاپیک موجوده
twrp-glx-t110156.html
twrp-glx-t110156.html

-
سلام. آیا این ارتقای رام به 750 مگابایت برای جی3 امکان پذیر هست؟