سلام بچه هامن فریمور و کاستوم ریکاوری و حافظه رو سواپ کردم اما یادم رفته بود که back up بگیرم حالا میخوام برگردم به همون زمانی که گوشی رو خریده بودم و روت نبود و فریمور جدید و کاستوم ریکاوری نشده بود
کسی back up اصلی کارخونه رو داره لطف کنه بزاره همراه با اموزشش مرسی خواهشا کمک کنید
بک اپ back up اصلی اسکای دوال رو میخوام
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: بک اپ back up اصلی اسکای دوال رو میخوام
. ,
قبلا بکاپ تهيه شده با TWRP در همين بخش قرار گرفته، لطفا قبل ار ارسال پست جديد، جستجو بفرماييد
قبلا بکاپ تهيه شده با TWRP در همين بخش قرار گرفته، لطفا قبل ار ارسال پست جديد، جستجو بفرماييد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
Re: بک اپ back up اصلی اسکای دوال رو میخوام
بچه ها من گوشیمو روت کردم وفریمور جدید نصب کردم اگه کسی بوسیله کاستوم ریکاوری قبل از روت شدن و نصب فریمور جدید از گوشیش بک اپ گرفته اینجا بزاره ممنون میشم چون به بک اپ اصلی کارخونه ای نیاز دارم چون بعداز روت کردن و نصب فریمور جدید بلوتوث و وای فای گوشیم از کارافتاده