طنز . موزه دفاع مقدس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با معماري و شهرسازي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hani1459, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 406 بار

طنز . موزه دفاع مقدس

پست توسط aliamous »

موزه در گذشته به عنوان محلی بوده که خدایان یونان در آن نگهداری میشده اند . ایا به نظر شما چنین مطلبی آیا قابل بیان هست.(( موزه دفاع مقدس)) . اگر اینطور باشه ایا این امکان وجود داره که کاربری هر بنایی رو بدون توجه به ذات اون تبدیل به چیز دیگه ای بکنیم . مثلا از مفاهیم مسجد برای طراحی سالن کشتی استفاده کنیم. حالا اگر اینطور نیست پس چرا اجازه میدیم توی دانشگاه ها مون موضوعی با عنوان موزه دفاع مقدس وجود داشته باشه آیا بهتر نیست از همین مفاهیم پایه تغییرات رو توی دانشگاه ها ایجاد کنیم تصویر
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم تصویر
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: طنز . موزه دفاع مقدس

پست توسط Present »

, دقیقا منظورتون رو نفهمیدم ولی مقایسه مسجد با سالن کشتی و دانشگاه با موزه دفاع مقدس چه ارتباطی دارد ؟
دانشگاه محل آموختن است ، آموختن علم و موزه هم محل یادآوری و آموختن است ، محل آموختن تاریخ ، محل آموختن درس عبرت و ... پس این دو جا یعنی دانشگاه و موزه با هم تا حدودی سنخیت دارند .
در دانشگاه که فقط نباید علم را آموخت ، باید ادب ، شعور ، فرهنگ و تاریخ و درسهای اخلاق را نیز آموخت !
برای همین می گم منظورتون رو نفهمیدم !
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط aliamous »

منظور من اینه که در دانشکده های معماری ما در سطوح مختلف متاسفانه حتی بسیار بالا . مباحثی مطرح میشه که افراد کوچکترین اطلاعای از اون ندارند. مقلا موزه دفاع مقدس که چه قدر هم با اب و تاب روش کار می کنند اما متاسفانه می بینیم که کمترین اطلاعی از ماهیت موزه ندارند. الان می خوام بگم که آیا نباید توی دانشگا ها مون چنین مشکلی رو اصلاح کنیم. بعضی ها میگن چه ربطی داره خوب ، موزه محلی هستش که یک چیز رو توی اون نشون میدن. خوب حالا ما دفاع مقدس توش نشون میدیم . من هم مثال مسجد و سالن کشتی رو زدم تا عمق فاجعه درک بشه . حالا نظر بقیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این موضوع خیلی مهم هستش . اگر امروز به این نتیجه برسیم که موزه دفاع مقدس اخلاقا نمیتونه ماهیت خارجی پیدا بکنه و باید جایگزین داخلی واسش پیدا کنیم ، به این نتیجه میرسیم که بخش عمده ای از معماری ما بی بنیه و اسا هست و باید فکری براش کرد.
Captain
Captain

پست توسط Present »

, الان در خیلی از کشورها هم موزه جنگ وجود دارد ، 8 سال جنگ ما هم بخشی از تاریخ ماست و کسانی مانند من که در آن روزگار نبوده اند باید درسهایی از آن یاد بگیرند که چه فداکاری هایی شده ، چه جنایت هایی شده و ...

شما گفتید جایگزین داخلی ، خوب این هم یک موضوعی است که در کشور ما اتفاق افتاد و ...

شاید هم منظور شما اینه که چرا در معماری های ما از موضوع دفاع مقدس استفاده نمی شه ؟

امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

Junior Poster
Junior Poster

پست توسط aliamous »

من میگم ما بحران هویت داریم . مشکل ما اینه که یک سری مسائل باعث شده که کارفرما اجازه اظهار نظر داشته باشند و متاسفانه یک سری از معمارهای پوا پرست به خاطر منافع چیزهایی رو باب کردن که تو این اوضاع مقابله کردن باهاش امکان نداره. مثلا نمای رومی ساختمانها . تو رو خدا یکی به من بگه مگه ما داریم تو یونان زندگی می کنیم که باید نمای رومی بزنیم . کارفرماها هم که ماشالا تا یه چیز رو بورسه میگن این رو می خوام و اگه من معمار بگم نه به راحتی میگه به جهنم. به درک که نمی خوای . فلان مهندسو میرام برام نما رومی بزنه . اینجاست که معمار اصلا نمی تونه توی جامعه خودش کاری انجام بده . در حقیقت جامع امروز معماری ما جامعه معماری نیست ، جامعه اوپراتور هاست.
Captain
Captain

پست توسط Present »

, دقیقا همین مشکلی هست که مشتری ها در رشته کامپیوتر-نرمافزار برای ما ایجاد می کنند . بهشون می گیم فلان کار با فلان قیمت نمی شه ، چیز در پیت در میاد می گه نه من فلان قیمت فلان کار رو می خوام ، بعدش چی می شه نرم افزار یک چیز حچل هفتی در میاد که نگو

Junior Poster
Junior Poster

پست توسط aliamous »

خدا خیرت بده . مشکل ما اینه که این علوم در کشور ما نبوده و یا به شکل دیگه ای بوده و با ورود اونها از غرب ، بازار مناسب و تعامل مناسب به وجود نیومده.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

aliamous نوشته شده:من میگم ما بحران هویت داریم . مشکل ما اینه که یک سری مسائل باعث شده که کارفرما اجازه اظهار نظر داشته باشند و متاسفانه یک سری از معمارهای پوا پرست به خاطر منافع چیزهایی رو باب کردن که تو این اوضاع مقابله کردن باهاش امکان نداره. مثلا نمای رومی ساختمانها . تو رو خدا یکی به من بگه مگه ما داریم تو یونان زندگی می کنیم که باید نمای رومی بزنیم . کارفرماها هم که ماشالا تا یه چیز رو بورسه میگن این رو می خوام و اگه من معمار بگم نه به راحتی میگه به جهنم. به درک که نمی خوای . فلان مهندسو میرام برام نما رومی بزنه . اینجاست که معمار اصلا نمی تونه توی جامعه خودش کاری انجام بده . در حقیقت جامع امروز معماری ما جامعه معماری نیست ، جامعه اوپراتور هاست.

دوست عزیز

معماری هنر خلق فضا است معماران امروز ما توانایی های زیادی دارند من خودم در شرکتی مشغول به کارم طرف کار میاره مهندس میگه میخوای برات طراحی کنم یا کار اماده میخوای طرف میگه کدوم ارزونتره متاسفانه در ایران برای علم وهنر معماری پولی داده نمیشه در صورتی که در کشور های اروپایی و امریکایی فبل از هر چیز فرم و شکل و نوع طراحی بنا براشون مهمه که در ایران به این صورت نیست

و اما

دوست عزیز سلام

1-معماری هنره برای هنر نمیشه مرزی قائل شد و همه انسانها از این هنر میتونن بهره مند بشن 2- اون چیزی که شما امروزه به عنوان نمای رومی یاد میکنید رو میشه به چند بخش تفکیک کرد که مهمترین شاخصه اون پنجره های قوسی شکل که از اون ها به عنوان پنجره رومی یاد میکنند که اتفاقا رومی ها این سبک از پنجره رو از معماری ایران به روم وارد کردند
نظر شخص بنده اینه معماری هنری اشتراکی است که حد و مرزی نداره اگر امروز میگیم معماری رومی باید ببینیم منشا اصلی این سبک کجاست

برای مثال هنر ساخت گنبد دو پوسته کلیسای فلورانس که از گنبد سلطانیه ایران گرفته شده ایا میتوان معماری روم رو معماری ایرانی نامید؟
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط aliamous »

دوست من تکیه بر هویت به معنی قرار گرفتن در زندان نیست. همون مثال گنبد سلطانیه مثال خوبیه ، در بنای کلیسای فلورانس وقتی که شما در زیر گنبد میرید به یاد هیچ یک از نمادهای اسلامی و ....... نمی افتید چون اونجا یک کلیسا است و روح مسیحی داره اما معمار اومده و یک بنای شرقی رو دیده و از اون الهام گرفته و در طرح خودش از اون استفاده کرده . اما این طرف کم کم در کوچه های شهر من این احساس بهم دست میده که اینجا رومه و الان اسپارتاکوس می خواد بهم حمله کنه. مشکل ما اینه که برای اوج گرفتن ، هویت خودمون رو از بین می بریم.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

aliamous نوشته شده:دوست من تکیه بر هویت به معنی قرار گرفتن در زندان نیست. همون مثال گنبد سلطانیه مثال خوبیه ، در بنای کلیسای فلورانس وقتی که شما در زیر گنبد میرید به یاد هیچ یک از نمادهای اسلامی و ....... نمی افتید چون اونجا یک کلیسا است و روح مسیحی داره اما معمار اومده و یک بنای شرقی رو دیده و از اون الهام گرفته و در طرح خودش از اون استفاده کرده . اما این طرف کم کم در کوچه های شهر من این احساس بهم دست میده که اینجا رومه و الان اسپارتاکوس می خواد بهم حمله کنه. مشکل ما اینه که برای اوج گرفتن ، هویت خودمون رو از بین می بریم.

اما در موردهویت ملی در دوره معاصر سبکی در ایران به وجود اومد که به اون سبک التقاطی میگفتند از جمله معماران معروف این سبک هوشنگ سیحون. حسین امانت . فرمانفرمایان و... بودند ایا این سبک به خوبی به جامعه معماری معرفی شد ایا جز اینه به خاطر مسائل سیاسی این اشخاص حاضریم حتی از دانش و توانایی های اونها بگذریم ایا جز اینه سیستم اموزشی ما به شدت در این امر ضعف داره البته ذکر این مورد هم واجبه که معماران حال حاضر ما فقط به تحصیلات اکادمیک اکتفا نمیکنند و نیاز هاشون رو از منابع مختلف تامین میکنند ولی چرا باید این طور باشه!؟ ایا تمام معماران این کار رو انجام میدن؟
مشکل بزرگ ما اینه که کشورمون زمانی صادر کننده معماری بوده ولی الان نیست به چه دلیل دلیلش اینه که زمانی در حوزه معماری نظریه پردازانی بودند که موجب شدند معماری ایران به این سطح برسه اما الان چی ایا نظریه پردازی وجود داره؟ ایا کسی بعد از این اشخاص مونده تا معماری ما رو در زمان پیش ببره ؟
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط aliamous »

من فکر می کنم ما با دو موضوع و مشکل طرفیم .
1 ضعف در سیستم اجرای . منظورم رابطه کار فرما و معمار و .....
2 ضعف در سیستم آموزش که به همون ضعف در مبانی نظری هم مربوط میشه.

در مورد اولی که باید گفت نمی دونم کی تو کشور مسول هست . اما هرکی که هست اصلا تلاشی نمی کنه . به طور مثال قویا میتونم بگم که هیچ یک از شهرداری های کشور ( البته جز معدودی ) هیچ فکری برای سیمای شهری نمی کنند و به راحتی میزارن هر کسی هر کاری که می خواد بکنه ، نتیجه اش هم میشه اینکه تو یک کوچه که قدم میزنی انقدر چیزهای عجیب میبینی که شاخ در میاری . ساختمانی رو دیدم که یک طرف نمای سنگ داشت . یک طرف نمای رومی و سقفش هم شیروانی بود . حالا شما خودت درک کن عمق فاجعه رو .

2 مورد دوم هم اینه که کلا توی سیستم آموزش نقص هست که منجر میشه به اینکه ، هر کسی که یک مدرک میگیریه توهم ورش میداره که مهندس شده . والا نمی دونم چی بگم . فقط همینکه ما که هرچه فهمیدیم تازه فهمیدیم که هیچ نفهمیدیم .
ارسال پست

بازگشت به “معماري و شهرسازي”