راهنمایی برای خرید گوشی

در اين بخش ميتوانيد درباره گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: راهنمایی برای خرید گوشی

پست توسط sinaset »

سلام بر شما دوست من

بنظر من اگر شما قصد خرید گوشی دارید sony xperia sp در رنج 800 تا 900 بسیار عالی میباشد (قیمت نسبت به کارایی )

و اگر هم گوشی میخواید و هم تبلت ، asus padfone 2 64gb رو بگیرید(قابلیت و کارایی و پشتبانی نرم و ... هم عالی ) و اگر میخواید چیزی با کیفیت و بسیار قدرتمند داشته باشید (در حد و حدود نوت بوک) Asus PadFone Infinity 2

و اما اگر فقط یک تبلت خوب نسبت به هزینه پرداختی میخواید asus google nexus 7 2 بهترین انتخاب میباشد .

و اما اگر یکی گوشی خوب و بسیار قدرتمند میخوایید sony xperia z1 میتونه بهترین انتخاب باشه .

(بنظرم ، هیچ گوشی پشتیبانی فارسی و ترجمه ایش به پایی sony نمیرسه .)

باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

sinaset, دوست عزیز

من دنبال گوشی 4 هسته ای هستم...و البته دو سیمکارته....اکسپریا اس پی دو هسته ای و تک سیم کارته هست.....اکسپریا زد 1 هم ماشالله 2 میلیون تومنه.......نهایت میتونم 850 خرج کنم نه بیشتر

برا همین رفتم دنبال برند های مطرح چین که قدرت بالا و قیمت مناسی دارند
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 243 بار
سپاس‌های دریافتی: 289 بار

پست توسط mymail »

esijoon نوشته شده:sinaset, دوست عزیز

من دنبال گوشی 4 هسته ای هستم...و البته دو سیمکارته....اکسپریا اس پی دو هسته ای و تک سیم کارته هست.....اکسپریا زد 1 هم ماشالله 2 میلیون تومنه.......نهایت میتونم 850 خرج کنم نه بیشتر

برا همین رفتم دنبال برند های مطرح چین که قدرت بالا و قیمت مناسی دارند

جناب اسی جان در بنچمارک ها بوضوح شما برتری sp رو بر همه چهار هسته ای های چینی با چیپ های مدیا تک 6589 می تونید ببینید. درضمن این رو هم باید توجه کنید که چند هسته پردازنده بیشتر به درد پردازش های چندین نرم افزار همزمان می خوره (یا به عبارتی چند وظیفگی) و این در واقع در گوشی های موبایل چندان مورد نیاز نیست!!!
نکته دیگه ای که باید ذکر کنیم جی پی یو های قدیمی این مدلها هستند، با اینکه برای اجرای بازیهای روز ممکن هست کافی به نظر برسند اما اغلب این مدلها مثل مالی 400 مالی 450 و اس جی اکی544 محصول 2010 هستند و به سرعت در حال قدیمی شدن! همچنین این سه محصول از استانداردهایی مثل openGL 3.0 پیشتبانی نمی کنند درحالیکه آدرنو320(در sp) بسیار به روزتر و قدرتمندتر هست و استانداردها و پلتفرمهای جدید پشتیبانی می کنه.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

sinaset,
سوني اگر مشکل مصرف وحشتناک باتري در سري‌هاي با هسته‌ي Krait رو حل کنه عالي هست. اما متاسفانه سري دو هسته‌اي و چهار هسته‌اي (از TX به بعد) مصرف باتري وحشتناک بالا هست که البته به governor مربوطه که نه در فريمويرهاي رسمي و نه در فريموير و کرنل‌هاي کاستوم حل نشده ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

Mahdi1944 نوشته شده:sinaset,
سوني اگر مشکل مصرف وحشتناک باتري در سري‌هاي با هسته‌ي Krait رو حل کنه عالي هست. اما متاسفانه سري دو هسته‌اي و چهار هسته‌اي (از TX به بعد) مصرف باتري وحشتناک بالا هست که البته به governor مربوطه که نه در فريمويرهاي رسمي و نه در فريموير و کرنل‌هاي کاستوم حل نشده ...

سلام بر اقا مهدی .

راستش برای اولین بار که همچین چیزی رو می شنوم.میشه چند منبع برای گفتتون ذکر کنید ؟.

من با sp کار کردم ، همه چیزیش خوب بود (مخصوصا سرعتش ) به مشکلی که شما گفتید بر نخوردم .

باتشکر.تصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

sinaset,
منبع تحربه‌ي خودم با اين گوشي‌ها هست. براي مثال TX يا Z رو کامل تست کردم. هر دو به طرز وحشتناکي انرژي مصرف ميکنند و گاورنرهاي بهينه مثل SmartassvX هم روي اون جواب نميده فعلا ...

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

درود بر دوستان
مهدی جان امکانش هست بیشتر توضیح بدید
آیا سونی برنامه ای برای حل این موضوع داره؟
شاد زی مهر افزون ...
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

MASTER,
اگر گاورنرهاي بهينه براي krait ها هم به نتيجه برسه، مشکل تا حد زيادي مرتفع خواهد شد. البته واضح هست که اين موضوع نقص سوني هست. چون گوشي‌هاي سامسونگي که از اين چيپ و هسته‌ها استفاده ميکنند مشکل کمتري دارند. اما قطعا چيزي نيست که قابل حل نباشه. منتها موضوع زمان اون هست که مشخص نيست ...

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

سلام دوستان گل

دوستان نظرتون در مورد Huawei Ascend G700 چی هست؟؟؟

آیا کسی این گوشی رو استفاده کرده؟؟؟میتونید یه مقایسه تجربی با نمونه هایی مثل زوپو و یا گالکسی گرند انجام بدید؟؟؟

[External Link Removed for Guests]

به نظرتون کارایی پردازنده و رمش چطوره؟؟؟

مصرف پردازندش چطوره؟؟

به نظرتون گرافیک PowerVR SGX 544MP چطوره؟؟؟؟حرفی برا گفتن داره؟؟

کیفیت دوربین 8 مگا پیکسلیش در چه حده؟؟آیا مثل مدل های سامسونگ 8 مگاپیکسلی همچون گالکسی گرند و یا HTC one x عکس میگیره?????منظورم کیفیتشه

به نظرتون با قیمت 790 هزار تومانی که داره ، این مدل بهتره برا خرید و یا گالکسی گرند؟؟؟؟

دو سیمکارته بودن مهمه برام

ممنون از لطفتون

یا علی تصویر
تصویر
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 106 بار
سپاس‌های دریافتی: 851 بار

پست توسط Freedom Fighter »

دوست عزیز تاچ هوآوی ضعیفه دوربیناشونم چندان تعریفی ندارن و صد البته چیپ همه گوشی هاش ساخت خودشه که سرعت کمی داره
گرند گوشی بسیار خوبیه من گرند و هم اکسپریا tx دارم و گرند بسیار بهتر از رقباشه
شبیه ساز گنج جنگ
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

Freedom Fighter نوشته شده:دوست عزیز تاچ هوآوی ضعیفه دوربیناشونم چندان تعریفی ندارن و صد البته چیپ همه گوشی هاش ساخت خودشه که سرعت کمی داره
گرند گوشی بسیار خوبیه من گرند و هم اکسپریا tx دارم و گرند بسیار بهتر از رقباشه

اینطور که پیش میره و جی ال ایکس هم مدل جدیدش رو نداده تو بازار و زوپو زد پی 980 هم حدود 1 میلیون خرج بر میداره احتمالا آخرش مجبور شم همین گرند رو بگیرم تصویر تصویر
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 106 بار
سپاس‌های دریافتی: 851 بار

پست توسط Freedom Fighter »

گرند هیچ کم و کسری نداره دوست عزیز
99 درصد امکانات نوتم داره پس عالیه
نوت 2 مینی محسویش کن
شاید رقباش رو کاغذ برتر باشن ولی درواقعیت برعکسه