سوالات و اشکالات GLX G4

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 38 بار

Re: سوالات و اشکالات GLX G4

پست توسط ebaskar »

یه مساله جالب !
از وقتی KasperSky را حذف کردم سرعت گوشی معرکه شده...از logcat هم که سربار بود خبری نیست
دنبال یه آنتی ویروسه دیگه می گردم که هم سبک باشه هم Anti Thief داشته باشه
پیشنهاد شما چیه؟
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط pooyan.kh »

سلام
کسی میدونه این ویجت Google Search رو چجوری باید از هوم اسکرین گوشیم حذف کنم؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

پست توسط mohammadmun62 »

. ,
من خیلی تلاش کردم حذف کنم نشد و دنبال حذف کردنش هم رفتم ولی کسی نمی دونست.
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط pooyan.kh »

ممنون از جوابتون
دوستان من چند روزی میشه که این گوشی رو خریدم.نسبت به گوشی قبلیم که G3 بود خیلی فرق نداره بجز اینکه کیفیت صفحه نمایش با اینکه دارای مشخصات یکسانی هستند ولی کیفیت صفحه نمایش G4 یک مقدار پایین تر هست.فلاش دوربین هم خیلی ضعیف هست.حالا دوتا سوال
امکانش هست فلاش این گوشی رو با مدلای مشابه که نور بیشتری دارند(مثلا G3) تعویض کرد؟
سوال دوم اینکه ورژن فعلی سیستم عامل گوشی من 2.3.5 هست.این آخرین آپدیت هست یا جدیدتر از این هم عرضه شده؟البته تا حالا مشکلی از لحاظ نرم افزاری توی این ورژن ندیدم و ورژن خوبی هست
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
سپاس‌های ارسالی: 5009 بار
سپاس‌های دریافتی: 2658 بار

پست توسط HESAM-007 »

سلام دوستان
یک سوال
آیا میشه در قسمت منو مانند گوشی های سامسونگ در قسمت Apps فولدر ایجاد کرد یا shortcutها رو مخفی کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید تصویر
[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط networkexpert »

سلام بر همه
یه مشکل ... گوشیم بلوتوث میفرسته ولیکن بلوتوث نمیگیره.... یعنی از اون طرف دیده میشه وقتی میفرستن Fail میشه... با چندتا گوشیم امتحان کردم نشده... راستی گوشیم روت شده... مشکل از کجاست؟؟؟ کسی برخورده؟؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

پست توسط mohammadmun62 »

,
سلام.شما جفت گیری کردی ببینی کار میکنه یا نه?
دو تا گوشی رو باهم جفت گیری کن فکر کنم مشکل حل بشه و بعد بلوتوث کن.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
از برنامه‌ي Bluetooth File Transfer استفاده کنيد مشکل تا حدي حل ميشه، من هم اين مشکل رو در G3 داشتم که با 2.6.4 به طور کامل حل شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط pooyan.kh »

pooyan.kh نوشته شده:ممنون از جوابتون
دوستان من چند روزی میشه که این گوشی رو خریدم.نسبت به گوشی قبلیم که G3 بود خیلی فرق نداره بجز اینکه کیفیت صفحه نمایش با اینکه دارای مشخصات یکسانی هستند ولی کیفیت صفحه نمایش G4 یک مقدار پایین تر هست.فلاش دوربین هم خیلی ضعیف هست.حالا دوتا سوال
امکانش هست فلاش این گوشی رو با مدلای مشابه که نور بیشتری دارند(مثلا G3) تعویض کرد؟
سوال دوم اینکه ورژن فعلی سیستم عامل گوشی من 2.3.5 هست.این آخرین آپدیت هست یا جدیدتر از این هم عرضه شده؟البته تا حالا مشکلی از لحاظ نرم افزاری توی این ورژن ندیدم و ورژن خوبی هست

??????
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
اين دو مورد پايين‌تر بودن کيفيت صفحه و مشکل فلش قبلا در بررسي اين گوشي مطرح کرده بودم. متاسفانه در مورد فلش که کاري نميشه کرد. صفحه هم با توجه به سايز صفحه و رزولوشن اون، طبيعي هست و البته همچنان از متوسط کيفيت صفحات بقيه گوشي‌ها بالاتره. در مورد فريموير هم متاسفانه اطلاعي ندارم، شايد دوستاني که اين گوشي رو دارند اطلاع داشته باشند :D

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط pooyan.kh »

قبلا هم فقط گفته بودین بعید میدونید فلاش این گوشی رو بشه تعویض کرد ولی سوال من اینه که از چه لحاظ نمیشه؟چرا نمیشه از فلاش گوشی های دیگه استفاده کرد؟عجیبه که توی این گوشی به جای استفاده از فلاش،از LED SMD استفاده کردن.واسه همینم نورش کمه.اگه بشه به جای ال ای دی فعلی از ال ای دی با نور بیشتر استفاده کرد خیلی خوب میشه.
بهرحال پیگیرش میشم و نتیجه رو اعلام میکنم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
سايز، شکل و ديگر پارامترهاي فني هر فلش متفاوت هست و براي اينکه درست در جاي اون قرار بگيره نياز هست که بسيار مشابه اين مدل باشه و به همين دليل حدس من اين هست که قابل انجام نباشه
علاوه بر اين پرامترهاي نرم افزاري که بايد در فريموير ست بشه هم ممکنه نياز به تنظيم داشته باشند (حداکثر شدت نور مجاز و موارد مثل اين)
به هر حال اگر تونستيد با مدلي تعويض کنيد لطفا به صورت کامل همينجا اعلام کنيد تا دوستاني که مايل به اين کار هستند هم استفاده کنند :D

ارسال پست

بازگشت به “GLX”