“خانه استخر” مستقر در نیویورک اثری از گیسو و مژگان حریری

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با معماري و شهرسازي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hani1459, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 2952
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۷, ۴:۲۷ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

“خانه استخر” مستقر در نیویورک اثری از گیسو و مژگان حریری

پست توسط hani1459 »

  [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif][COLOR=#000000]Wilton-Pool-House      [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif][COLOR=#000000]معماران: گیسو و مژگان حریری    
  [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif][COLOR=#000000]مکان: ویلتون، آمریکا    
  [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif][COLOR=#000000]سال ساخت : ۲۰۰۷    
  [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]  “خانه استخر” مستقر در نیویورک با مساحت ۱۲۰۰ فوت مربع در حومه کانکتیکات است.    
  [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif][COLOR=#000000]طراحی “خانه استخر” به عنوان مقابله با معماری سنتی خانه موجود بوده است و آن را ”مجسمه سازی مینیمالیستی در چشم انداز” معرفی کرده‌اند.    
  [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif][COLOR=#000000]سقفی طولانی از چوب طول استخر را پوشش می‌دهد و محلی برای نشتن در فضای باز بوجود می آورد. این قاب از چوب درخت گردو برزیلی ساخته شده و بر صمیمیت و گرمای محل و تندیس گونه کردن حجم کمک می کند. این سقف توسعه یافته از کسانی که در اطراف استخر لم میدهند و از نشستن در حیاط و تماشای آب لذت می برند، محافظت می کند.    
  [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif][COLOR=#000000]چوب کف به صورت سطحی شناور بر روی استخر پیشروی کرده و از سویی دیگر در داخل خانه گسترش یافته است.    
  [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif][COLOR=#000000]فضاهای داخلی “خانه استخر” شامل نشیمن، پذیرایی، آشپزخانه، فضای بار و یک حمام ساده است. پانل شیشه های کشویی همچون حصاری برای ساختمان است که به آن شفافیت و نور می بخشد.    
تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

[External Link Removed for Guests]
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
ارسال پست

بازگشت به “معماري و شهرسازي”