نصب جاوا در گوگل کروم

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار

نصب جاوا در گوگل کروم

پست توسط sahar28 »

سلام
یه مشکلی دارم اینکه برنامه جاوا رو با اکسپلوره میتونم باز کنم فقط. چه جوری میشه توی گوگل کروم و موزیلا فعالشون کرد گوگل کروم قبلا باز میکرد جاوا رو الان که اپش کردم باز نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: نصب جاوا در گوگل کروم

پست توسط Mahdi1944 »

,
در صورتي که جاوا نصب باشه و مسير اون رو environment var ها اضافه کرده باشيد. در تمام سيستم قابل اجرا هست. فايل شما دقيقا به چه شکلي هست؟ اپلت هست؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط sahar28 »

مرسی از راهنماییتون متاسفانه خیلی اطلاعی ندارم اما میدونم مشکل از جاوام نیست ظاهرا مرورگرم تنظیمات مربوط به جاواش فعال نیستش سایت رو با اکسپلوره که باز میکنم مشکلی نداره اما موقع باز کردن با موزیلا یا گوگل کروم این پیغام رو میده
.... plugin is needed to display this content .install plugin
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
براي چه سايتي؟ فکر ميکنم اين پيغام به دليل نصب نبودن فلش و يا به روز نبودن اون باشه. کمتر سايتي داريم که از اپلت استفاده کنه و نياز به جاوا داشته باشه

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط sahar28 »

سایتش مربوط به یک چت رم هستش تو لینک نیک نیم برام میزنه اینستال پلاگین نصبش هم که میکنم بازم مشکل داره تو تنظیمات موزیلا که رفتم ببینم جاوام فعاله یا نه اون مسیر رو پیدا نکردم مسیرش این بود
1Click Tools | Options 2Click the Content tab 3Make sure Enable JavaScript is checked. 4ok من همین مسیر رو رفتم منتها تو تب Content فقط تنظیمات مربوط به فونت دارم نمیدونم جاوا رو از کجا میتونم فعالش کنم یا اپ کنم اینم ادرس سایت
[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
به نظر ميرسه اين سايت از کدهاي غير قابل اعتمادي استفاده ميکنه و کد نويسي متعارف جاوا و اپلت نيست و ريسک اينکه کدهاي مخربي اجرا کنه وجود داره. توصيه ميکنم از اين سايت استفاده نکنيد

ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”