سلام
به طور اتفاقی متوجه شدم عدد اول IP کامپیوترم که معمولا یک عدد خاص بود تغییر کرده است. و حتی برخی سایت ها محل زندگی من را ایران نزده بودند. یکبار مودم را خاموش و روشن کردم. به نظرم عدد IP ذوباره مثل عدد همیشگی شد. امروز دوباره یک عددی متفاوت از اعداد قبلی را دیدم.
1- آیا این مورد طبیعی است؟ آیا این موضوع یک مساله امنیتی را به دنبال دارد؟
2- اگر این مورد طبیعی نیست، از چه طریقی باید مشکل را حل کنم؟
3- هیچ سایت خاصی را باز نکردم ولی آیا ممکن است مرور اینترنت بر این موضوع اثر گذارد؟
شرایط سیستم:
1- IP استاتیک ندارم.
2- windows7 ultimate sp1
3- kaspersky internet security آپدیت شده (البته نسخه trial است و در مدت تست یک ماهه)
ُسوال در موضوع تغییر ناگهانی IP
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4743 بار
- سپاسهای دریافتی: 8769 بار
Re: ُسوال در موضوع تغییر ناگهانی IP
سلام
الان دیگه هر وقت که اینترنت رو قطع کنین و دوباره وصل بشین , دو رقم آخر ای پی عوض میشه .
قبلاً ثابت بود یعنی هر مشترک یک ای پی ثابت داشت .
این کار برایِ بالا بردن امنیت مشترک در نت انجام شده .
اگر از وی پ ی استفاده کنین یا از سایتهای فیـلـتر شـکن استفاده کنین , هر بار حتی سروِر هم عوض میشه .
به عنوان مثال یک بار میزنه شما در امریکا هستین
بار دیگه میزنه در ایرلند هستین
بعضی از برنامه هائی هم که برایِ ناشناس بودن در نت موردِ استفاده قرار میگیره , هر چند دقیقه یک بار به طور اتوماتیک سرور و ای پی رو عوض میکنه تا ردیابی و شناسائیِ کاربر دشوار بشه .
الان دیگه هر وقت که اینترنت رو قطع کنین و دوباره وصل بشین , دو رقم آخر ای پی عوض میشه .
قبلاً ثابت بود یعنی هر مشترک یک ای پی ثابت داشت .
این کار برایِ بالا بردن امنیت مشترک در نت انجام شده .
اگر از وی پ ی استفاده کنین یا از سایتهای فیـلـتر شـکن استفاده کنین , هر بار حتی سروِر هم عوض میشه .
به عنوان مثال یک بار میزنه شما در امریکا هستین
بار دیگه میزنه در ایرلند هستین
بعضی از برنامه هائی هم که برایِ ناشناس بودن در نت موردِ استفاده قرار میگیره , هر چند دقیقه یک بار به طور اتوماتیک سرور و ای پی رو عوض میکنه تا ردیابی و شناسائیِ کاربر دشوار بشه .
آخرین ويرايش توسط 1 on MOHAMMAD_ASEMOONI, ويرايش شده در 0.
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

-
- سپاسهای ارسالی: 501 بار
- سپاسهای دریافتی: 124 بار
سلام
نکته دقیقا همین است چون از v p n، فیل شکن، و برنامه هایی از آن دست که فرمودید استفاده نمی کنم. و قبلا نیز چنین موضوعی را مشاهده نکرده بودم.(تغییر عدد اول IP(عدد سه رقمی ابتدایی)) و سوال من هم در همین موضوع است که با توجه به این مطلب که از هیچ ابزاری برای تغییر سرور استفاده نکردم چگونه چنین مساله پیش آمده است؟ آیا ISP ها چنین کاری را انجام می دهند یا یک مشکل امنیتی است.
نکته دقیقا همین است چون از v p n، فیل شکن، و برنامه هایی از آن دست که فرمودید استفاده نمی کنم. و قبلا نیز چنین موضوعی را مشاهده نکرده بودم.(تغییر عدد اول IP(عدد سه رقمی ابتدایی)) و سوال من هم در همین موضوع است که با توجه به این مطلب که از هیچ ابزاری برای تغییر سرور استفاده نکردم چگونه چنین مساله پیش آمده است؟ آیا ISP ها چنین کاری را انجام می دهند یا یک مشکل امنیتی است.

- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4743 بار
- سپاسهای دریافتی: 8769 بار
خود شرکتهای اینترنت الان هر وقت به نت وصل بشین یک آی پی جدید بهتون میدند برای بالا بردن امنیت .
اینترنت موبایل هم همینطوره .
اینترنت موبایل هم همینطوره .
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اگر IP از همان رنج قبلي هست، موضوع کاملا طبيعي هست. چون شما IP استاتيک نداريد که هميشه يکسان باشه و با هر بار اتصال مجدد مودم شما به اينترنت، DHCP يک IP جديد به شما ميده
اگر IP از همان رنج قبلي هست، موضوع کاملا طبيعي هست. چون شما IP استاتيک نداريد که هميشه يکسان باشه و با هر بار اتصال مجدد مودم شما به اينترنت، DHCP يک IP جديد به شما ميده
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
Mahdi1944 نوشته شده:,
همانطور که عرض کردم عدد اول IP تغییر می کند و IP از همان رنج قبلی نیست به طوریکه یک سایت من را در کشوری دیگر ارزیابی کرد. هر چند که آن IP برای ایران است و احتمالا مشکل از بانک داده آن سایت بوده است. (مثلا اگر قبلا با 30 شروع می شد بعد شده 50 و یکبار دیگر 110.الان 31 (این اعداد که عرض کردم کاملا غیر واقعی و برای روشن شدن موضوع است))
همچنین هیچ ابزاری برای مخفی سازی و تغییر سرور و IP را استفاده نکردم. البته بعید می دانم ولی آیا این موضوع می تواند نشانگر احتمال هک شدن باشد؟
آیا ممکن است ISP عدد اول را تغییر دهد. مگر یک ISP چند مرکز می تواند داشته باشد؟آنهم در یک منطقه از تهران. آیا ترافیک را در تهران بین مراکز جابه جا می کنند؟؟
راستش یکم به کلیت موضوع مشکوکم. از دوستان درخواست می کنم اگر چنین مواردی را دیدند بدون بیان عدد IP آنرا مطرح کنند. حداقل دیگر نگران نباشیم و بدانیم طبیعی است.

- تماس:
,
بعيد هست که مربوط به هک باشه، بله، يک سرويس دهندهي بزرگ مثل صبانت ممکنه از رنجهاي مختلف IP استفاده کنه. اگر مايل بوديد IP قبلي و فعلي خودتون رو ارسال بفرماييد تا بررسي کنيم. اما در مجموع فکر نميکنم موضوع خاصي بوده باشه. البته ويروسها ميتونند چنين کارهاي کنند و همونطور که دوستمون گفتند حملات MitM ميتونه باشه. اما اگر سيستم امنيتي قابل قبولي داريد (هر چيزي جز نود32) ميشه اميدوار بود که ربطي به اين موضوع نداره
براي بررسي هويت IP هم بهترين سايت ip2location.com هست
بعيد هست که مربوط به هک باشه، بله، يک سرويس دهندهي بزرگ مثل صبانت ممکنه از رنجهاي مختلف IP استفاده کنه. اگر مايل بوديد IP قبلي و فعلي خودتون رو ارسال بفرماييد تا بررسي کنيم. اما در مجموع فکر نميکنم موضوع خاصي بوده باشه. البته ويروسها ميتونند چنين کارهاي کنند و همونطور که دوستمون گفتند حملات MitM ميتونه باشه. اما اگر سيستم امنيتي قابل قبولي داريد (هر چيزي جز نود32) ميشه اميدوار بود که ربطي به اين موضوع نداره
براي بررسي هويت IP هم بهترين سايت ip2location.com هست
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
از پاسخ های دوستان بسیار سپاسگزارم.
امروز که مودم را روشن کردم دوباره در رنج همیشگی آمده بود. خودم بیشتر از هر چیز احتمال می دهم کار سرویس دهنده است. سیستم امنیتی من همانگونه که گفتم: "kaspersky internet security آپدیت شده (البته نسخه trial است و در مدت تست یک ماهه)"
در مورد MitM، با توجه به اینکه از وای فای استفاده نمی کنم و تمام ارتباط هایم از طریق سیم است شانس کمتری وجود دارد. به علاوه چیزی ندارم که کسی به دردش بخوره!! یک سوال جانبی آیا در این نوع حملات، بیشتر قربانی ها به صورت رندم انتخاب می شوند و یا حتما از پیش تعیین شده هستند.
آیا جایی وجود دارد که بتوانم رنج آی پی های شرکت ها را در ایران بدست آورم.
امروز که مودم را روشن کردم دوباره در رنج همیشگی آمده بود. خودم بیشتر از هر چیز احتمال می دهم کار سرویس دهنده است. سیستم امنیتی من همانگونه که گفتم: "kaspersky internet security آپدیت شده (البته نسخه trial است و در مدت تست یک ماهه)"
در مورد MitM، با توجه به اینکه از وای فای استفاده نمی کنم و تمام ارتباط هایم از طریق سیم است شانس کمتری وجود دارد. به علاوه چیزی ندارم که کسی به دردش بخوره!! یک سوال جانبی آیا در این نوع حملات، بیشتر قربانی ها به صورت رندم انتخاب می شوند و یا حتما از پیش تعیین شده هستند.
آیا جایی وجود دارد که بتوانم رنج آی پی های شرکت ها را در ایران بدست آورم.

- تماس:
,
MitM به هر نوع شنودي يا نفوذي که به واسطه و يا در مسير انتقال اطلاعات صورت بگيره گفته ميشه. مثلا ممکنه يک ويروس يک تونل به سروري بزنه و ارتباط شما رو به اون سمت هدايت کنه و در اون سرور تمام ارتباطات رو شنود، مانيتور، رمز گشايي و ... کنه. با وجود کسپرسکي ميشه اطمينان لازم رو داشت که کار وبروس نيست. احتمالا همان چيزي که از ابتدا گفتم باشه و خود ISP از رنجهاي مختلف استفاده کنه
در مورد سوال دوم هم فکر نميکنم، اما بهترين مرجع همان بود که در پست قبل گفتم، به راحتي به روزترين اطلاعات جهاني در مورد IPها رو ميتونيد از اونجا ببينيد ...
MitM به هر نوع شنودي يا نفوذي که به واسطه و يا در مسير انتقال اطلاعات صورت بگيره گفته ميشه. مثلا ممکنه يک ويروس يک تونل به سروري بزنه و ارتباط شما رو به اون سمت هدايت کنه و در اون سرور تمام ارتباطات رو شنود، مانيتور، رمز گشايي و ... کنه. با وجود کسپرسکي ميشه اطمينان لازم رو داشت که کار وبروس نيست. احتمالا همان چيزي که از ابتدا گفتم باشه و خود ISP از رنجهاي مختلف استفاده کنه
در مورد سوال دوم هم فکر نميکنم، اما بهترين مرجع همان بود که در پست قبل گفتم، به راحتي به روزترين اطلاعات جهاني در مورد IPها رو ميتونيد از اونجا ببينيد ...