آرزوي شما چيست ؟؟؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
آرزوي شما چيست ؟؟؟
آرزوي شما چيست ؟؟؟
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
djmosaken جان
شايد اين گفته به اين صورت كمي بهتر باشه
پول هميشه خوشبختي نميآره، اما بي پولي هميشه بدبختي مياره
شايد اين گفته به اين صورت كمي بهتر باشه
پول هميشه خوشبختي نميآره، اما بي پولي هميشه بدبختي مياره

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 80 بار
- تماس:
ارزو خيلي زياد هست واسه همين اولش فکر ميکني فقط يه ارزو داري ولي بعد از يه مدت که به ارزوت رسيدي سريعا" ارزوي بعدي تو مغزت نقش مي بنده و اين ارزوهاي کوتاه و بلند هست که مارو به زندگي اميدوارتر ميکنه 

[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
اگر مي خواهي كارت انجام بشه 3 تا چيز رو به بقيه نگو ( پول تو ) ( دين تو ) ( راه تو )
من هر موقع پول رو گفتم خوردم به پيسي
دينو رو گفتم كار به دعوا كشيده
راه رو گفتم نشده
من هر موقع پول رو گفتم خوردم به پيسي
دينو رو گفتم كار به دعوا كشيده
راه رو گفتم نشده

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس: