با سلام میتوان از طریق برنامه ای تعیین کرد که کوشی با کدام دکمه قفل بشود؟؟؟؟
گوشی من فقط با دکمه پوور صفحه اش قفل میشود میتوان کاری کرد با کلید ولوم انجام شوذ؟؟؟
با تشکر
تغییرات سخت افزاری
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 53 بار
- سپاسهای دریافتی: 133 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: تغییرات سخت افزاری
,
برنامهاي وجود نداره، فقط ميشه با استفاده از سنسور بالاي صفحه اينکار رو کرد که اون هم زياد خوب عمل نميکنه در شرايط مختلف ...
برنامهاي وجود نداره، فقط ميشه با استفاده از سنسور بالاي صفحه اينکار رو کرد که اون هم زياد خوب عمل نميکنه در شرايط مختلف ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 53 بار
- سپاسهای دریافتی: 133 بار
البته یک راه پیدا کردم وقتی go luncher نصب میکنم اگه از go lucker هم استفاده کنم با کلید ولوم هم میشه عملیات باز شدن قفل رو انجام داد و عمر کلید پوور رو افزایش داد.
حال همه ما خوب است.....
اما تو باور نکن.......
اما تو باور نکن.......

-
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 41 بار
عزیزم برنامه screen lock&off رونصب کن میانبرش روصفحه بزارقفل میشه یادکمه ذره بین روهم نگه داری قفل میشه