چنگال عقاب گونه فرزندان بوشهر قادر است تااسرائيل را چنگ بزند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با حماسه و حماسه آفرینان نيروي هوايي ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1000 بار
سپاس‌های دریافتی: 1084 بار

چنگال عقاب گونه فرزندان بوشهر قادر است تااسرائيل را چنگ بزند

پست توسط bravo »

به گزارش "[External Link Removed for Guests]" رییس مرکز مطالعات استراتژیک و مسئول حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به وجود 10 پایگاه هوایی در کشور در زمان جنگ گفت: اگرچه پایگاه بوشهر از لحاظ جمعیتی یک دهم جمیعت سایر پایگاه ها بوده اما 64 خلبان شهید را تقدیم انقلاب کرده است.

امیر دکتر نیک منش حبیبی در نشست شورای اسلامی شهر بوشهر با بیان این که متاسفانه 50 تن از شهدای ما برنگشته و هم اکنون مفقودالاثر هستند، ابراز داشت: هنوز زنانی وجود دارند که صبورانه منتظر بازگشت همسرانشان هستند.

وی با بیان این که پایگاه هوایی بوشهر مانند پنجه ای است که از یک طرف تا تنگه هرمز، از طرفی تا اطراف بغداد و از یک سو چنگال عقاب گونه فرزندان این خاک در بوشهر قادر است تا اسراییل را چنگ بزند، اظهار داشت: این پایگاه نه فقط مختص بوشهر بلکه متعلق به همه کشور و حتی جهان اسلام است تا به تشخیص فرمانده کل قوا برای کمک به هر مظلومی اقدام کند.

تصویر   با بیان این که فرزندان ما قادرند از پایگاه بوشهر بلند شده و قدرت خود را به همه نشان دهند، افزود: در این پایگاه عملیات هایی صورت گرفته که در هیچ پایگاه انجام نشد.

رییس مرکز مطالعات استراتژیک نیروی هوایی ارتش با بیان این که جنگ به ظاهر در خوزستان بوده است، گفت: اولین هواپیمایی که کنده شد، در قلب دشمن نفوذ کرد و بمب هایش را رها ساخت از پایگاه بوشهر بود.

پرنده های بوشهر معادلات جنگ را برهم زدند
این مقام نظامی با بیان این که جهانگیر ابن یمین اولین بمب را از پایگاه بوشهر در تاریخ 31 شهریورماه در پایگاه شعیبیه بر سر دشمن رها کرد، افزود: اگرچه همه به ظاهر می گویند عراقی ها هفته دوم جنگ شهرهای ما را اشغال کردند اما اینگونه نبود که به راحتی این کار را انجام دهند زیرا آنان در ابتدا سعی داشتند سه روزه تهران را به اشغال خود درآوردند.

حبیبی ادامه داد: در روز اول جنگ پرنده هایی از پایگاه بوشهر بلند شدند که تمام معادلات جنگ را برهم زدند.

بوشهر بیشترین سهم را در جنگ نفتکش ها داشته است
این مقام ارشد نظامی با بیان این که بوشهر بیشترین سهم را در جنگ نفتکش ها داشته است، اظهار داشت: در جنگ اقتصادی نفتکش ها بوشهر دارای بیشترین سهم بوده است.

تصویر   حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان این که پایگاه هوایی بوشهر 20 شهید بر فراز خلیج فارس تقدیم انقلاب کرده است، افزود: برخی از آنان هنوز هم در کف خلیج فارس میهمان همیشگی آن بوده و حافظ و پاسدار خلیج فارس هستند.

برگزاری نمایشگاه اولین پاسخ در بوشهر

حبیبی با اشاره به برگزاری نمایشگاه اولین پاسخ در بوشهر گفت: قرار است این نمایشگاه در هفته دفاع مقدس سال آینده در بوشهر برگزار شود تا شهروندان آن بدانند بوشهر سهمش در دفاع و جنگ بیش از هر جای دیگری است.

وی با اشاره به نبرد در سه حوزه زمین، دریا و هوا در جنگ تحمیلی ابراز داشت: بوشهر در عرصه زمین دو هزار و 200 شهید و در هوا نیز 64 شهید خلبان تقدیم انقلاب کرده است.

حبیبی با بیان این که 64 خلبان معادل دو سوم قدرت رزمی یک پایگاه هوایی است، افزود: پایگاه هوایی بوشهر در زمان جنگ در حالی 64 شهید را تقدیم انقلاب کرده است که در آن زمان از 110 الی 120 خلبان برخوردار بود.

تصویر   مقام ارشد نظامی با بیان این که بوشهر باید به داشتن این پایگاه افتخار کند، اظهار داشت: البته پایگاه بوشهر نیز به داشتن فرزندانی مانند شما افتخار می کند و امیدواریم در کنار هم مشت آهنینی باشیم برای دشمنانی که بخواهند به قلمرو ما نزدیک شوند.

شهید فکوری لشکرهای سه و پنج دشمن را زمین گیر کرد
وی از کشف افتخاری دیگر از بوشهر حدود سه هفته قبل خبر داد و ابراز داشت: همیشه درصدد یافتن رازی بودیم که چرا لشکر سه و پنج زرهی دشمن نتوانست اهواز را اشغال کند، اگرچه همه می گویند سنگر ساختیم اما می دانیم چیزی مانع قدرت رزمی زرهی نیست مگر موشک ها و بمب های قوی که از پایگاه بوشهر به دستور شهید فکوری شلیک شدند.

حبیبی با بیان این که در یک بعدازظهر 22 فروند هواپیما، هر کدام دارای 24 بمب 250 پوندی بر سرِ این لشکر بمب خالی کردند، تصریح کرد: با این کار برای همیشه تقرب لشکر سه و پنج دشمن برای ورود به اهواز خاتمه یافت.

تصویر  ماندگاری اهواز مدیون بوشهر است
این مقام نظامی ماندگاری اهواز را مدیون بوشهر دانست و گفت: اهواز ماندگاری اش را مدیون بوشهر است و باید تلاش کنیم این حماسه ها مجددا در بوشهر خلق شود.

وی درخصوص رشادت های شهید یاسینی نیز گفت: شهید یاسینی که جای پایش در همه جا دیده می شود در پایگاه بوشهر قدرت خود را به نمایش گذاشت و توانست به جایگاه بالایی در ارتش تا رییس ستاد نیروی هوایی برسد.
رهبر معظم انقلاب شهید یاسینی را به چهره می شناختند
حبیبی ادامه داد: شهید یاسینی از چنان عظمتی برخوردار بود که رهبر معظم انقلاب این شهید بزرگوار را به چهره و شخصیت می شناختند.
رییس مرکز مطالعات استراتژیک نیروی هوایی ارتش درخصوص شهید خلعتبری نیز گفت: همه باید بدانند که شهید خلعتبری از بوشهر پرواز کرد.
شهید پایگاه بوشهر که دو قبر دارد
وی با بیان این که شهید خلعتبری تنها شهیدی است که دو قبر دارد، ابراز داشت: یک قبر این شهید بزرگوار در رامسر و دیگری در کردستان است زیرا زمانی که هواپیمای وی را زدند سرِ بریده اش با کلاه هلمت در دامنه کوه افتاد و دو ماه پس از خاکسپاری تکه های پیکرش در رامسر، در کردستان کشف شد.

حبیبی درخصوص تدفین سرِ شهید خلعتبری گفت: زمانی که درخصوص چگونگی خاکسپاری سرِ این شهید بزرگوار از حضرت امام(ره) پرسیدند، رهبر کبیر انقلاب فرموند که نیازی به نبش قبر نیست بلکه سرِ این شهید در همان محل کشف شده به خاک سپرده شود.
وی با بیان این که وقتی به مراسم شهید حسین خلعتبری در رامسر می رویم هه چشم ها گریان است، اظهار داشت: هیچ کس نمی داند چرخ های هواپیمای این شهید بزرگوار از پایگاه بوشهر کنده شده است.

راه اندازی موزه ملی جنگ در بوشهر

حبیبی از راه اندازی موزه ملی جنگ در بوشهر خبر داد و گفت: پتانسیل بوشهر برای راه اندازی موزه ملی جنگ از همه استان های کشور بالاتر است.
وی پایگاه هوایی بوشهر را قلب قدرت پایگاه های هوایی کشور دانست و تصریح کرد: این پایگاه در نقطه ای قرار گرفته که در صورت چشم طمع دشمنان، هواپیماهای آن سه دقیقه پس از کنده شدن از زمین بر فراز مرز حاضر شده و با بمب و راکد تا صدها مایل را هدف قرار می دهند.

تصویر

حبیبی از استقبال شهردار بوشهر از پیشنهادهای ارایه شده خبر داد و افزود: مهندس آزادشهرکی که از خانواده شهدا نیز می باشند پذیرفتند که بلواری در بوشهر به نام شهید یاسینی نام گذاری شده و تندیسی نیز از این شهید بزرگوار در یکی از میدان های شهر نصب شود.
وی با بیان این که از این پس توریست های زیادی به بوشهر سفر کرده تا ببینند نقش مردم آن در دفاع مقدس چه بوده است، تصریح کرد: مراجعه کنندگان خواهند دید که در پایگاه هوایی بوشهر شهدایی همچون شهید یاسینی خدمت کرده که خدمات قابل توجهی به نظام، انقلاب و مردم ارایه دادند.
بدترین مردم کسی است که دیگران از ترس او را احترام کنند. علی(ع)
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 798 بار
سپاس‌های دریافتی: 136 بار

Re: چنگال عقاب گونه فرزندان بوشهر قادر است تااسرائيل را چنگ

پست توسط Peyman-Phantom-1351 »

چه عجب در بوشهر هم یادی از نیروی هوایی شد.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1000 بار
سپاس‌های دریافتی: 1084 بار

Re: چنگال عقاب گونه فرزندان بوشهر قادر است تااسرائيل را چنگ

پست توسط bravo »

به گزارش "[External Link Removed for Guests]" بهروز یاسینی که به همراه فرماندهان نیروی هوایی در شورای شهر بوشهر حاضر شده بود در معرفی پدرش گفت: در وصف شهید یاسینی همین بس که مقام معظم رهبری فرمودند:« یاسینی مردی مومن بود، صادق بود و صمیمی بود، همین ها موجب شده بود من به این جوان امیدها داشته باشم.»

وی با بیان این که دو هزار و 759 ساعت پرواز با هواپیمای اف 4 توسط پدرم در نوع خود یک رکورد محسوب می شود، افزود: شهید یاسینی در عملیات های زیادی شرکت داشتند که از مهم ترین آن ها می توان به عملیات مروارید و عملیات 140 فروندی اشاره کرد.

فرزند شهید یاسینی با اشاره به هفتم آذرماه، ابراز داشت: شهید یاسینی طی عملیاتی در هفتم آذرماه 59 تعداد هفت ناوچه عراقی را به اعماق دریا فرستادند.

تصویر
  درخصوص اقدامات شهید یاسینی در پایگاه هوایی بوشهر گفت: راه اندازی آب شیرین کن در بوشهر و همکاری با امام جمعه وقت(حجت الاسلام فاضل فردوسی) در احداث مدرسه شهدای گناوه از مهم ترین اقدامات این شهید بزرگوار در خدمت رسانی به مردم شهر و استان بوده است.

بهروز یاسینی با اشاره به عشق و علاقه پدرش به اهل بیت(ع) به خصوص امام علی(ع) اظهار داشت: یادم هست که پدرم زورخانه ای در پایگاه هوایی احداث کرد و هر شب با هم به این محل می رفتیم.

وی ادامه داد: پدرم به امام علی(ع) خیلی علاقه داشت و به شیعه بودن خود شدیدا افتخار می کرد.

تصویر
  شهید یاسینی افزود: زمانی که دانش آموز بودم پدرم فرصت نداشت مرا از مدرسه به منزل ببرد ولی یادم هست تنها یک روز که کارش را تعطیل کرده و برای بردنم به منزل دنبالم آمده بود، زمانی که در اتومبیلش نشستم و نمی توانستم شیشه آن را بالا بکشم به من گفت که هیچ وقت نگو زورم نمی رسد بلکه همیشه یا علی بگو و مطمئن باش زورت زیاد شده و می توانی کارهای بزرگی انجام بدهی اما اگر نتوانستی آن گاه بگو تا کمکت کنم.

بهروز یاسینی با اشاره به خاطراتی که شیرآقایی، یکی از همرزمان پدرش برای وی تعریف کرده بود، اظهار داشت: زمانی که پدرم بر روی خاک ایران پرواز می کرد ارتفاع هواپیمایش را پایین می آورد و اشک از چشمانش سرازیر می شد زیرا عاشق خاک و مردم کشورش بود.

تصویر
  گزارش "بوشهرنیوز" وی با بیان این که یاسینی بوشهری نبود ولی خودش را بوشهری می دانست، افزود: پدرم خودش را وقف بوشهر کرد و من نیز علاقه شدیدی به بوشهر داشته و واقعا خودم را بوشهری می دانم و دستان گرم مردم بوشهر را می فشارم.

بهروز یاسینی با اشاره به شهادت دو تن از عموهایش در نبرد با رژیم بعث عراق، گفت: شهید یاسینی دو تن از برادرانش را در جنگ از دست داده بود. به بیان دیگر مادربزرگ من سه تن از فرزندانش را تقدیم انقلاب و کشور کرده است.

وی با بیان این که هم اکنون یکی از عموهایم جانباز است، اظهار داشت: در حال حاضر یکی از عموهایم از داشتن پا محروم است اما او هم مانند جدش گمنام بوده و اهل ریا نیست.

فرزند شهید یاسینی درخصوص شهادت یکی از عموهایش به نام احمدرضا در جنگ چذابه گفت: زمانی که احمدرضا در جنگ چذابه شهید شد، مقام معظم رهبری یک لوح به پدرم هدیه دادند، رییس دفتر پدرم می گوید روزی که شهید یاسینی در دفتر نبود رفتم و این لوح را بر روی دیوار نصب کرده و تصور می کردم که این شهید برزگوار خوشحال می شود اما با کمال تعجب دیدم ایشان نه تنها خوشحال نشدند بلکه عصبانی و ناراحت شدند.

تصویر
  ادامه داد: رییس دفتر پدرم می گوید وقتی از شهید یاسینی دلیل عصبانیتش را پرسیدم به من گفت که می ترسم غرورش مرا بگیرد و به همین دلیل از نصب آن بر روی دیوار خودداری می کرد.

بهروز یاسینی با بیان این که پدرم جانباز 55 درصد بود و کسی نمی دانست، ابراز داشت: شهید یاسینی به شدت از ناحیه دست و کمر دچار آسب دیدگی و دردهای شدید بود و به همین دلیل وقتی شب ها به منزل می آمد نمی توانست روی کمر بخوابد و من می بایست هر شب با پاهایم روی کمر پدرم راه می رفتم تا آرام شده و راحت بخوابد.

تصویر
  این لحظه یکی از فرماندهان پایگاه هوایی بوشهر گفت: در یکی از عملیات ها هواپیمای شهید یاسینی را زده بودند و این شهید بزرگوار اجبارا هواپیما را ترک کرد و به همین دلیل از ناحیه دست و کمر به شدت آسیب دیده بود.

فرزند شهید یاسینی در ادامه با اشاره به یکی از هدایای مقام معظم رهبری به شهید یاسینی، اظهار داشت: مقام معظم رهبری یک ساعت به پدرم هدیه داده بودند که من الان این ساعت را نگه داشتم.

تصویر
  با بیان این که مارک این ساعت سیکو بوده و بند آن نیز طلایی است، ابراز داشت: این ساعت ارزش مادی ندارد و بسیار قدیمی است.

بهروز یاسینی ادامه داد: تنها چیزی که از پیکر شهید یاسینی برجای مانده همین ساعتِ بندطلاییِ سوخته بود که من نیز حفظش کردم و عقربه آن نیز روی ساعت نه و پنج دقیقه شب مچاله شده بود.

وی با اشاره به شیشه شکسته ساعت برجای مانده از پدر شهیدش، گفت: تاریخ این ساعت 15 دی ماه 1373 را نشان می دهد که مصادف با شب تولد امام حسین(ع) بود. همان شبی که صبحش پدرم برای آخرین بار از منزل بیرون رفت و دیگر برنگشت.

فرزند شهید یاسینی با بیان این که وقتی پدرم شهید شد رهبر معظم انقلاب برای شهادتش اشک ریختند، گفت: خبر شهادت پدرم را شخصی به من اطلاع دادند که با بقیه فرق داشتند.

وی ادامه داد: خبر شهادت پدرم را از سید احمد خمینی(ره) شنیدم.

تصویر
  یاسینی با بیان این که بروید و تقویم را ورق بزنید، آن گاه خواهید دید که پدرم در شب 15 دی ماه یعنی شب تولد امام حسین(ع) به شهادت رسید، افزود: زمان شهادت پدرم پنج شنبه بود و ایشان را روز یک شنبه به خاک سپردند.

وی درخصوص نحوه اطلاع از شهادت پدرش اظهار داشت: پس از شهادت پدرم مرا به منزل یکی از عموهایم بردند و البته نگفتند که پدرت شهید شده است.

بهروز یاسینی ادامه داد: پس از مدتی سید احمد خمینی(ره) که بوی امام(ره) را می دادند تشریف آوردند و من خبر شهادت پدرم را از این بزرگوار شنیدم.

این فرزند شهید با قدردانی از تمامی کسانی که پس از شهادت پدرش نسبت به وی و خانواده اش ابراز لطف و محبت کردند، افزود: در این مدت اقدامات خوبی انجام شد اما از این میان کتابی کوچک و کم حجم در کمتر از سی صفحه درمورد این شهید برزگوار به چاپ رسید که من یکی از این کتاب ها را به مقام معظم رهبری هدیه دادم.

ادامه داد: پس از یک هفته پستچی آمد درِ منزل ما و از دفتر مقام معظم رهبری بسته ای آوردند.

بهروز یاسینی افزود: وقتی بسته را باز کردم کتاب را دیدم که به دستخط رهبر معظم انقلاب متبرک شده و نوشته بودند که « از این که یاد آن عزیز شهید را بار دیگر در خاطره اینجانب استوار و زنده کردید صمیمانه متشکرم.»

وی اضافه کرد: در حال حاضر این دستخط و تنفیذ مقام معظم رهبری در چاپ های جدید کتاب مورد استفاده قرار می گیرد.

بهروز یاسینی به خاطره ای از حضور پدر شهیدش در پایگاه ششم شکاری بوشهر اشاره و گفت: وقتی پدرم در پایگاه بوشهر بودند به ایشان خبر می رسد که در بهداری این پایگاه که الان به بیمارستان امیرالمومنین(ع) ارتقا یافته است برخورد مناسبی با مردم نمی شود.

وی با بیان این که یک شب پدرم به عنوان یک مریض به طور ناشناس به این بهداری می رود، گفت: زمانی که پرستار بیماری پدرم را از وی جویا می شود به پرستار می گوید که سرما خورده ام.

یاسینی با اشاره به واکنش پرستار ابراز داشت: پرستار به پدرم می گوید که دلت خوش است و برو منزل و استراحت کن.

فرزند شهید یاسینی با اشاره به اصرار پدرش برای ویزیت پزشک، گفت: پس از اصرار پدرم پزشک مربوطه حاضر می شود و در زمان نوشتن نسخه وقتی نام بیمار را می پرسد به پزشک می گوید که علیرضا یاسینی هستم.

وی ادامه داد: در این لحظه پزشک درجه پدرم را می پرسد که وی اعلام می کند سرتیپ علیرضا یاسینی که تازه پزشک متوجه می شود این بیمار فرمانده پایگاه است.

فرزند شهید یاسینی افزود: پس از این صحنه و برخوردهای صورت گرفته در پایگاه بوشهر دیگر کسی در بیمارستان جرات بی احترامی به بیماران را نداشت.

بهروز یاسینی با اشاره به شهدای شلمچه و چذابه گفت: درست است که دو عموی من در چذابه شهید شدند و درست است که راهیان نور به شلمچه می روند و می گوییم باید با وضو به مناطق جنگی برویم اما می خواهم بگویم که پایگاه شهید یاسینی بوشهر برای مردم این شهر کمتر از کربلا نیست.

خواستار اطلاع رسانی درخصوص پایگاه شهید یاسینی به مردم شد و ابراز داشت: مردم باید بدانند که از این پایگاه بسیاری از خلبانان با عظمت به آسمان پرواز کرده و به نقطه ای تبدیل شدند و هرگز برنگشتند.

بهروز یاسینی با بیان این که من یکی زا فرزندان همان شهدا هستم، گفت: ضمن قدردانی از شهردار بوشهر و شورای این شهر که بیشتر از حد انتظارم از ما حمایت کردند از همه می خواهم هر کاری که می توانند برای کربلایی که در خاک بوشهر وجود دارد، انجام دهند زیرا با این کار توشه ای برای آخرت خود ذخیره خواهند کرد.

تصویر

تصویر

بدترین مردم کسی است که دیگران از ترس او را احترام کنند. علی(ع)
ارسال پست

بازگشت به “حماسه و حماسه آفرینان نيروي هوايي”