سوالات و اشکالات GLX G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
Re: سوالات و اشکالات GLX G3
صفحه اصلی
گوشی های موجود
تبلت
لوازم جانبی
اخبار
راهنمای خرید
گارانتی
مقایسه کالاها
خانه » عنوان ها » سورپرایز بزرگ جی ال ایکس ، سوپر پرچمدار اسپایدر
سورپرایز بزرگ جی ال ایکس ، سوپر پرچمدار اسپایدر
پس از معرفی گوشی G5 و استقبال پر شور و حرارت هم میهنان عزیز ، جی ال ایکس همه تلاش خود را جهت تولید و عرضه هر چه سریعتر این گوشی به کار بست. جالب است بدانید همزمان با G5 یک گوشی هوشمند دیگر روی خطوط تولید قرار داشت که صحبت ها و شایعات ضد و نقیض زیادی درباره آن مطرح شد. حال وقت آن رسیده این شایعات پایان یابد و یکی از قدرتمند ترین گوشی های جهان معرفی گردد تا به پاس لطف و حمایت همیشگی هموطنان عزیز گامی بلند در جهت ارتقا کشور در زمینه تولید تلفن همراه برداشته شود. مفتخریم اعلام کنیم تلفن همراه هوشمند GLX SPIDER آماده عرضه به بازار است. این گوشی منحصر به فرد دارای امکانات ویژه ای می باشد که آنرا متفاوت از همه گوشی های قبلی خود کرده است. اسپایدر توان رقابت با بهترین گوشی های روز دنیا را داراست و با قیمتی باور نکردنی عرضه می گردد.
این همراه هوشمند از یک پردازنده 4 هسته ای قدرتمند به همراه 1 گیگابایت حافظه رم و 16 گیگابایت حافظه داخلی برخوردار است.
صفحه نمایش 5 اینچی این گوشی قابلیت نمایش 16.7 میلیون رنگ را داراست و رزولوشن آن 720*1280 است.
دوربین اصلی 13 مگا پیکسلی و دوربین جلوی 8 مگا پیکسلی ، پشتیبانی از کارت حافظه و بلوتوث 4 ، NFC و اندروید 4.2.2 از امکانات این گوشی است.
امیدواریم بتوانیم رضایت شما را فراهم آوریم و بار دیگر از حمایت های همیشگی شما سپاسگذاری می کنیم.
گوشی های موجود
تبلت
لوازم جانبی
اخبار
راهنمای خرید
گارانتی
مقایسه کالاها
خانه » عنوان ها » سورپرایز بزرگ جی ال ایکس ، سوپر پرچمدار اسپایدر
پس از معرفی گوشی G5 و استقبال پر شور و حرارت هم میهنان عزیز ، جی ال ایکس همه تلاش خود را جهت تولید و عرضه هر چه سریعتر این گوشی به کار بست. جالب است بدانید همزمان با G5 یک گوشی هوشمند دیگر روی خطوط تولید قرار داشت که صحبت ها و شایعات ضد و نقیض زیادی درباره آن مطرح شد. حال وقت آن رسیده این شایعات پایان یابد و یکی از قدرتمند ترین گوشی های جهان معرفی گردد تا به پاس لطف و حمایت همیشگی هموطنان عزیز گامی بلند در جهت ارتقا کشور در زمینه تولید تلفن همراه برداشته شود. مفتخریم اعلام کنیم تلفن همراه هوشمند GLX SPIDER آماده عرضه به بازار است. این گوشی منحصر به فرد دارای امکانات ویژه ای می باشد که آنرا متفاوت از همه گوشی های قبلی خود کرده است. اسپایدر توان رقابت با بهترین گوشی های روز دنیا را داراست و با قیمتی باور نکردنی عرضه می گردد.
این همراه هوشمند از یک پردازنده 4 هسته ای قدرتمند به همراه 1 گیگابایت حافظه رم و 16 گیگابایت حافظه داخلی برخوردار است.
صفحه نمایش 5 اینچی این گوشی قابلیت نمایش 16.7 میلیون رنگ را داراست و رزولوشن آن 720*1280 است.
دوربین اصلی 13 مگا پیکسلی و دوربین جلوی 8 مگا پیکسلی ، پشتیبانی از کارت حافظه و بلوتوث 4 ، NFC و اندروید 4.2.2 از امکانات این گوشی است.
امیدواریم بتوانیم رضایت شما را فراهم آوریم و بار دیگر از حمایت های همیشگی شما سپاسگذاری می کنیم.

-
- سپاسهای ارسالی: 125 بار
- سپاسهای دریافتی: 93 بار
با سلام
گوشی G3 من چند روزیه برای اتصال به لپ تاپ با کابل مشکل داره و وقتی وصلش می کنم پیغام عدم شناسایی توی دسکتاپ می ده ولی روی گوشی هیچ پیغامی نمیاد و فقط شروع به شارژ کردن می کنه
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
گوشی G3 من چند روزیه برای اتصال به لپ تاپ با کابل مشکل داره و وقتی وصلش می کنم پیغام عدم شناسایی توی دسکتاپ می ده ولی روی گوشی هیچ پیغامی نمیاد و فقط شروع به شارژ کردن می کنه
لطفا راهنماییم کنید
ممنون

-
,
سلام باید روی یه کامپیوتر دیگه امتحان کنی تا مشکل حل بشه . علتو نمیدونم اما واسه منم واسه فلش کردن روی لپ تابمون نشد روی کامپیوتر شد
اگه علتو کسی میدونه بگه؟
سلام باید روی یه کامپیوتر دیگه امتحان کنی تا مشکل حل بشه . علتو نمیدونم اما واسه منم واسه فلش کردن روی لپ تابمون نشد روی کامپیوتر شد
اگه علتو کسی میدونه بگه؟
سلام اقایون کسی بلد نیست بگه ببینیم چطور میشه کرنل کامپایل رو از توی گوشی در اورد؟

-
- سپاسهای ارسالی: 27 بار
- سپاسهای دریافتی: 25 بار
اگه کسی از سایت جی ال ایکس گارد جی 3 رو خریده چند تا عکس با کیفیت از گارد بذاره .رو کیفیتش خیلی شک دارم
لطفا
لطفا

- محل اقامت: مشهد مقدس
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
- تماس:
sohrabi1998 نوشته شده:اگه کسی از سایت جی ال ایکس گارد جی 3 رو خریده چند تا عکس با کیفیت از گارد بذاره .رو کیفیتش خیلی شک دارم
لطفا
سلام
من برای گوشیم گارد تهیه کردم ولی از نمایندگی خریدم ،20هزارتومن حساب کرد.
کیفیت و جنسش خیلی نزدیک به گارد گلکسی اس هستش ولی چند تا ایراد داره !
اول اینکه از قسمت بالا و پایین گوشی محافظت نمیکنه ؛ دوم اینکه کامل روی گوشی جانمیخوره و یکم روی بدنه گوشی بازی میکنه .
در حال حاضر من ترجیح دادم گوشی رو بدون گارد استفاده کنم.
اگر بتونم عکس رو هم براتون میزارم .
بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم
اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم
اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم

-

-
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
sohrabi1998 نوشته شده:اگه کسی از سایت جی ال ایکس گارد جی 3 رو خریده چند تا عکس با کیفیت از گارد بذاره .رو کیفیتش خیلی شک دارم
لطفا
بی کیفیت تر از این گارد پیدا نمیکنی
مثل خود گوشیش بی کیفیته
به نظر من اگر گوشیش هم نخریدی نخر اشغال تر از اون پیدا نمیشه

-
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
[quote="Mahdi1944"] ,
منظور شما از پاک کردن برنامه، Kill کردن اون از رم هست يا uninstall کردن؟
برنامههايي که بعد از kill کردن مجددا فعال ميشوند بايد event هاي اون رو غير فعال کنيد که اين کار با استفاده از همون system tuner هم ميشه انجام داد، اما برنامهي AutoStarts برنامهي سادهتري براي اين کار هست
اقا مهدی سلام
من گزینه event را در برنامه system tuner ندیدم کدام قسمت برنامه هست
توضیح میدهد
این خود اجرایی برنامه پدر من را دراورده به هیچ طریقی حل نمیشه کمک کنید
منظور شما از پاک کردن برنامه، Kill کردن اون از رم هست يا uninstall کردن؟
برنامههايي که بعد از kill کردن مجددا فعال ميشوند بايد event هاي اون رو غير فعال کنيد که اين کار با استفاده از همون system tuner هم ميشه انجام داد، اما برنامهي AutoStarts برنامهي سادهتري براي اين کار هست
اقا مهدی سلام
من گزینه event را در برنامه system tuner ندیدم کدام قسمت برنامه هست
توضیح میدهد
این خود اجرایی برنامه پدر من را دراورده به هیچ طریقی حل نمیشه کمک کنید

-
با سلام گوشی g3 فرستادم تعویض به نظرتون چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون کامل بگید

-