مرکز تجارت جهانی‌ یونگ جیا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با معماري و شهرسازي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hani1459, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

مرکز تجارت جهانی‌ یونگ جیا

پست توسط hani1459 »

استودیوی UN ، برنده مسابقه طراحی مرکز تجارت جهانی‌ یونگ جیا در چین در شهر کنار دریا به نام ون ژو معرفی‌ شده است.

[BLOCKQUOTE]
تصویر
[/BLOCKQUOTE][External Link Removed for Guests] استودیوی UN ، برنده مسابقه طراحی مرکز تجارت جهانی‌ یونگ جیا در چین در شهر کنار دریا به نام ون ژو معرفی‌ شده است.

مجتمع جدید در محوطه کنار دریا ، یک محور سبز در طول دریا عرضه کرده و حیطه‌های عملکردی یکپارچه‌ای با تجارت، سکونت، خدمات توریستی و همچنین برنامۀ تفریحی و فراغت خلق می‌‌کند.

شیفت عملکردی از محوطه مرکز تجارت جهانی‌، از یک محدوده تجاری و مالی‌ تا یک توسعه چندکاربردی که شامل امکانات تفریحی و فرهنگی‌ و درصد بالایی از ویژگی‌‌های اقامتی می‌‌شود، محدوده شهری پایدار و رو به جلویی را خلق خواهد کرد که تمام اجزای مورد نیاز برای حمایت از رشد اقتصادی را دارا می‌‌باشد؛ در حالی‌ که به سوی ارتباط اجتماعی و هویت محلی سوق دارد.

[External Link Removed for Guests]

پنج برج در محدوده ۲۸۷ متر تا ۱۴۶ متر ارتفاع مشرف بر تمامی شبه جزیره‌ قرار گرفته و از دیدهای پانورامیک کنار دریا بهره‌مند می‌‌شود. کانسپت پی‌ ریزی شده در حجم‌های مجاور هم، لنداسکیپی سینی مانند از حجم‌های قابل سکونت می‌‌باشد. سبزی پهناوری به فرم باغ‌های آسمانی و محل استراحت عموماً فضاهای کاربردی دارای مقیاس کوچک بازگوکننده ایده‌ پهنه بندی پیشنهادی را معین می‌‌کند که منطقه‌های دارای زمینه‌های متفاوت را در محدوده حاشیۀ آب جای می‌‌دهد.

[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 6304 بار
سپاس‌های دریافتی: 1753 بار
تماس:

Re: مرکز تجارت جهانی‌ یونگ جیا

پست توسط hamed_713 »

تصویر

برام جالبه از این خط خطی (شبه اسکیس) چطور به این حجم جالب رسیدن.
اي ايران
اي سرزمين خوبيها

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

Re: مرکز تجارت جهانی‌ یونگ جیا

پست توسط hani1459 »

hamed_713 نوشته شده:تصویر

برام جالبه از این خط خطی (شبه اسکیس) چطور به این حجم جالب رسیدن.

این خطوط مهمترین بخش طراحی هستند و بعد از اون دید سه بعدی طراحه که از این شکل تونسته فرم رو به وجود بیاره یک معمار در وحله نخست هر چی که به ذهنش رسید رو باید روی کاغذ بیاره بعد بهش بعد بده (البته این نظر شخصیه منه چون من از این روش استفاده میکنم) منم فکر میکنم که این خط خطی ها فقط برای یاد اوری بوده نه چیز بیشتر و معمار هم به خوبی از اون استفاده کرده و به طرح نهایی رسیده متاسفانه در دانشگاه ها به دانشجو میگن که باید هر چیزی که به ذهنت رسید اسکیس یزنی طرف تا میاد اسکیس بزنه طرح از ذهنش میپره برا همین من زدن اسکیس رو در اولویت دوم میدونم اولویت اول من همین خط خطی هاست چون صرفا برای یاد اوریه و بهترین گزینه است
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
ارسال پست

بازگشت به “معماري و شهرسازي”