تحلیل روز بازار بورس تهران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بورس به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Solver, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2097 بار
سپاس‌های دریافتی: 2074 بار

Re: تحلیل روز بازار بورس تهران

پست توسط Lord_Jason »

بهترین نوع سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت هست. اونهم در سهم های بنیادی. دیگر از وارن بافت که در عالم سرمایه گذاری بالاتز نداریم. ایشون معتقده که سرمایه گذاری بنیادی در دراز مدت بسیار سودده تر هست از تغییر مداوم سبد و از این شاخه به اون شاخه پریدن. سهامدار خوب کسی نیست که هر روز سفارش خرید بده و مدام بخره و بفروشه! سهامدار خوب باید سهم قوی و بنیادی رو بشناسه و زمان مناسب رو برای ورود نشخیص بده و وارد سهم بشه. اونوفت برای خودش حد ضرر و هدف قیمتی مشخص کنه و منتظر بنشینه تا در زمان مناسب بفروشه. سهم های کوچک و شرکت های فامیلی هم اصلاً برای سرمایه گذاری مناسب نیستند.
در کشور ما سهام بانکی و سرمایه گذاری ها و پتروشیمی همواره قوی و پایدار بودند و نوسانات منفی چندان روی آنها تاثیر ندارد. به شخصه معتقدم باید 70٪ سبد شخصی ام مرکب از این دو گروه باشد و 30٪ بقیه شامل خودرویی و سیمان و دارو و معدنی.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

, ارتباط این مطلب با تحلیل روز بازار زیاد نیست.

قطعا در تحلیل بنیادی بازه 10 روز و 20 روز خنده دار است. از این شاخه به آن شاخه پریدن به خاطر نوسانات کوچولو نیز اشتباه ترین کار ممکن.

منتها در تحلیل تکنیکال، بنده حتی اسم کامل شرکت هم نمی دانم و گاهی حتی برای 5 روز سیگنال خرید و فروش می دهم، سود قابل قبولی هم کسب خواهد شد، با ریسک خیلی پایین به طوری که در 2 ماه گذشته از بین 37 معامله انجام شده تنها 2 مورد با ضرر آن هم ناچیز همراه بوده و 35 مورد پیش بینی بنده کاملا محقق شده است.

تحلیل بنیادی فلسفه خودش را دارد، شما اگر یک تحلیل گر بنیادی هستید، نمیتوانید برای کسانی که متدهای دیگه ای را دنبال میکنند نسخه بپیچید. توصیه های شما میتواند از نظر یک تحلیل گر بنیادی مد نظر باشد.

این که حالا تحلیلگر بنیادی قدرتمندتر است یا تکنیکال، قیاس گرا، تابع گراها یا ... بماند، بحثی است که من بعد از حدود 10 سال اشنایی و 4 سال فعالیت در بورس هنوز جرات ندارم مطلقا بگم این بهتر است یا آن. هر کدام افراد موفقی را به خودش دیده است و نمی شود مطلق در موردشان نظر مطلق داد.

اما از این بحث و شاید بهتره گفت سوتفاهم پیش آمده که بگذریم، در تحلیل بنیادی به نظر من شما دچار اشتباه هستید،

این روزها سراغ شرکت های بزرگ رفتن اشتباه است، اگر تمایل داشتید مفصل دلیلش را براتون شرح خواهم داد از نگاه یک تحلیل گر بنیادی و با اصول این نوع تحلیل. البته در مبحث جداگانه تصویر
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2097 بار
سپاس‌های دریافتی: 2074 بار

پست توسط Lord_Jason »

با سلام
نوشته های من بهیچ وجه به معنای نفی سودمندی تحلیل تکنیکال و اشارات شما نبوده و نیست. اینها نظرات شخصی من با مطالعه چندین منبع هست و میتونه غلط باشه اما من بر این اساس معامله و سرمایه گذاری میکنم.
خلاصه عرایضم این هست که تحلیل بنیادی تعیین کننده هست و تحلیل تکنیکال تایید کننده. این دو در کنار هم لازمند اما لزوماً وزنشون یکی نیست. بدون بنیادی، تکنیکال سرمایه رو به باد میده اما بدون تکنیکال؛ بنیادی اینگونه خطرناک نیست. به نظر من تحلیل بنیادی شرط لازم برای سرمایه گذاری است اما کافی نیست، با تایید تکنیکال این شرط کافی میشه.
در عالم بنیادی و استراتژی های بلند مدت ما غول هایی همچون بافت رو داریم که در دنیا نمونه ای نداره و شخصاً هم چندین سرمایه گذار بزرگ و موفق وطنی رو دیدم. بنابراین به این روش ایمان دارم.
ممکنه کسی باشه که تماماً یا بیشتر بر اساس تکنیکال پیش بره و موفق هم باشه. نوش جونش.
در زمینه نوسانگیری از حدود 4 هفته قبل برنامه ای تدوین کردم برای خودم. چند سهم رو زیر نظر دارم (همچون کروی و ونفت) تا با اشراف کامل وارد نوسانگیری بشم. در دو مورد هم محتاطانه اقدام کردم که میانگین حدود 3 درصد سود داد (با کسردرصد کارگزاری)، اما احساس میکنم احتیاج به بررسی بیشتری دارم. در نهایت چیزی حدود 10٪ سبدم رو برای نوسانگیری اختصاص خواهم داد. به نظرم نوسانگیری در این حدود از سبد میتونه مفید باشه، اما بیش از این با استراتژی محتاطانه ی من جور در نمیاد.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

امروز بسیار روز خاصی برای بازار بود.

از یک سو یکشنبه بود یعنی روز نخست پس از تعطیلات پنج شنبه و جمعه در بازار ایران و شنبه در بازارهای جهانی.

از سمت دیگر یکشنبه ها در خیلی از کشورها بازارها همچنان تعطیل است.

از سمت دیگر، فردا دوشنبه نیز بازار ایران مجدد تعطیل است.

دیروز و امروز میتوان بازار بورس تهران را نسبتا سردرگم ارزیابی کرد. حجم نسبتا پایین معاملات در اکثر سهام ها، مشخصه اصلی این 2 روز بود.

البته از طرف دیگر بحث نشست های سیاسی جهان و اون جماعت هیجان محور حاضر در بورس که جرات خرید و فروش نداشتند هم در کنار تعطیلات علت دیگر چشمگیر نبودن معاملات بود.

در سمت مقابل، شاهد حضور جدی حقوقی ها در اکثر نمادها بودیم. این مسئله هر چند برای آن دسته از افراد که در این دو روز سهام خود را فروخته اند خیلی خبر خوشی نیست اما بیانگر پایان هفته بسیار + برای اکثر نمادها و البته شاخص بورس می باشد.

البته این پتانسیل در صورت ایجاد موج توسط اخبار سیاسی به پتانسیلی برای حرکت صعودی در هفته بعد تبدیل خواهد شد.

در حقیقت تحلیل بازار امروز این نتیجه را به ما میدهد که این روزها ورود افراد بیشتر به بورس و افزایش سرمایه موجود در بازار توسط سهامداران انتظار میرود.
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

دوستان من سوالی برام پیش اومده .
شما به من سایت codal و tsetmc رو معرفی کردید که برای مشخصات شرکت و جمع آوری اطلاعات به آن مراجعه کنم ولی دقیقا شما از کجا برای مثال ترازنامه سالی نماد وغدیر رو از سایت codal پیدا می کنید و چگونه آن را تحلیل بنیادی می کنید ؟
مثلا شما از کجای این سایت ها می فهمید که در آینده این شرکتها چه پروژه هایی در دست اقدام دارند و ...؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

Present,

بهتون توصیه میکنم شیوه تحلیل بنیادی را برای سرمایه های کوچک دنبال نکنید، چون هم بازدهی پایین دارد و هم دوره انتظار به نسبت سود اصلا توجیح پذیر نیست.

بنده تحلیل بنیادی را برای نمادی انتخاب میکنم که حداقل با 10 میلیون تومان بخواهم واردش بشوم، برای زیر این مبلغ تحلیل بنیادی به نظر بنده (خیلی ها مخالف این نظر هستند) فقط به شرط آشنا نبودن با دیگر شیوه های تحلیل توجیح پذیر است.

شخصا جز تحلیل خودم بر مبنای تحلیل دیگران به ندرت خرید و فروش می کنم (تا کنون کلا 2 بار). اما بر خلاف تصور خیلی ها معتقد هستم داشتن قدرت تحلیل ضرورت موفقیت در بورس نیست. بلکه قدرت درک تحلیل و تشخیص تحلیل مهمتر است تا داشتن قدرت تحلیل. به این ترتیب شما میتوانید از محصول تحلیل دیگران به موفقیت دست پیدا کنید، حالا یا این تحلیل حاص جستارهای شما هست یا در سطح حرفه ای تر اصلا شما به تحلیل گری بابت تحلیل کردن دستمزد پرداخت کرده اید.

در انجمن حاضر، سعی میشود برخی تحلیل ها ارائه گردد تا دوستان بهره ببرند، روشن است این سیگنال ها بهترین گزینه ها نیست و بیشتر جهت رونق انجمن بوده، با این وجود مطمئناً دنباله روی از این تحلیل ها که مثلا گاها بنده یا دوستان دیگر بگذارند شانس موفقیت شما را بالا خواهد برد.

اما در مورد آمار مورد نظرتان،

آمار و اطلاعات هر نماد در سایت های مورد نظر به صورت اختصاصی نیز قابل یافتن است، کافی جستجو کنید اون نماد را تا آمار خاص اون نماد را مشاهده کنید.

ترازنامه که یکی از سربرگ های اصلی صفحه نماد در سایت بورس است.

اما طرح ها و اخبار یک شرکت را بهتره قبل از انتشار در کدال به دست آورد، چطور؟ از سایت رسمی خود اون شرکت، یا داشتن منابع خبری داخلی در اون شرکت، شایعات و اخبار پیش نشر شده. به عبارت ساده خبری که شما در اخبار صدا و سیما می شنوید اصلا به درد تحلیل در بورس نمی خورد چون اکثر تحلیل گران بنیادی حداقل 2 روز قبل ازش مطلع بوده اند! البته یک موج داریم که بر مبنا این اخبار تحلیل می کنند که قدری از بازار عقب هستند و در نتیجه صف نشین خرید یا صف نشین فروش هستند همیشه، و البته سود حاصلشان هم به مراتب فارغ از نوع تحلیل به نسبت پایین.

و تحلیل بنیادی،

دقت کنید، این کلمات، تکنیکال، بنیادی و ... در حقیقت نسبت هایی است که به یک خانواده از تحلیل اطلاق می شود نه یک تحلیل خاص. مثلا در تحلیل بنیادی ده ها شیوه تحلیل برقرار است. مثل قیاسی، شاخص گرا، محصول محوری، بنیاد محوری (ارزش ذاتی سهم که دوستمان بهش اشاره کرد و با نام فاندامنتال شناخته میشود) و ... .

تکنیکال هم خلاصه به کشیدن یک کف و سقف و چهار تا الگو نیست، بلکه انواع اندیکاتورها درش وجود دارد، فرمول های محاسباتی متفاوت و حتی رصد اتاق معاملات (نه الزاماً معاملات) جهت تحلیل بر مبنای انتظار خریداران و انتظار فروشندگان (ویژه نوسان گیری در روز) و ... هست. شخصا کسانی را میشناسم که فقط از روی RSI مشغول تحلیل تکنیکال نمادها و صدور سیگنال خرید و فروش هستند، یا مثلا برخی که فقط تکیه به نمودار شمعی و الگو های مثل چکش در اون دارند. برخی MAcD و برخی لوگاریتمی و حجمی و ....

من توصیه میکنم هر نوع تحلیل که میخواین استفاده کنید، اما اون تحلیل را حرفه ای دنبال کنید، مطمئن باشید نتیجه خوبی حاصل خواهد شد. از شیوه های آماتوری هم بهتره پرهیز کنید.

من امروز تپمپیح را 8 بار معامله کردم ... حاصل این نوسان گیری من بسیار مطلوب شد، 5000 سهم را در پایان روز با 12% سود خارج شدم، و البته 20 هزار سهم را هم در سبدم حفظ کردم، هم خودش صف شده هم نماد تپمپ. بنابراین در روز نخست گشایش بازار مجدد یک 8% مثبت نصیبم خواهد شد. که در مجموع برای من متوسط 10% در 2 روز را به همراه دارد.

حالا شاید تعجب کنید اما الان که دارم این متن را می نوسیم هم اصلا اسم کامل شرکت این نماد، زمینه کاریش و ... را اطلاع ندارم، اما خوب فقط ظرف یک روز 12% ازش سود حاصلم شده است.

ضمنا، ورود به بورس با اندیشه، خرید با اندیشه و فروش با اندیشه بیشتر، احساسی خریدن و فروختن تعطیل، اصلا اگر حس کردی داری احساسی عمل می کنی از پشت سیستم دور شو و بیخیال معاملات در اون لحظه بشوید. وگرنه خیلی زود متوجه از دست رفتن بخش قابل توجه ای از سرمایه خود در معاملات احساسی خواهید شد.

بدون داشتن دلیل قانع کننده شروع به معامله حالا خرید یا فروش نکنید.

کشف یک خرید یا فروش احساسی هم بسیار ساده است، کافیست این سوال را بپرسید: آیا توضیحی برای ارائه به دیگران در مورد این خرید یا فرش دارید؟ (نه الزاماً قانع کنند، منظور وجود توضیح و دلیل است).

وقت ورود شما هم بسیار عالیست، بازار پیش رو نوید روزهای خیلی خوبی را میدهد، من که سه شنبه صبح برای 2 تا از سبد های تحت کنترلم خرید دارم، هر چند فردا مسافر هستم و در راه، اما سعی میکنم قبل از ظهر یا نهایت آخر شب که در مقصد هستم سیگنال خرید را در اینجا منتشر کنم، حتما بررسی کنید.
Captain
Captain

پست توسط Present »

برای مثال من با اندیکاتور average moving داشتم تحلیل می کردم البته در مجازی ، و هشدار خرید رو در همین سهمی که شما گفتید که در روز چند مرتبه معاملش کردید ، رو داد ولی در مجازی پیداش نکردم !ولی در مجازی مالی ها رو معامله کردم و تقریبا سودی عایدم شد ولی بعد منفی خورد ولی هنوز امید دارم که در روز کاری بعد سود ده شوند چون هشدار فروش ندارند

امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

Captain
Captain

پست توسط Present »

M.Abooali, نظرتون برای فردا 3 دی روی شفن ، شیران ، پارسان ، فارس چیه ؟
البته فردا به احتمال زیاد فردا روی فباهنر کار می کنم اگر انتظاراتم رو براورد کنه !
اگر اون اتفاقهایی که مد نظرم هست افتاد در حدود 4262 ورود می کنم و منتظر پالسهای مورد نظر در قیمت 4562 کمی کم یا بیش می شینم و خروج می کنم .البته این کارهایی رو که گفتم در مجازیه

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

ببخشید، بابت تاخیر

کارهای سرور و وب به کنار، مسائل کاری شغل جدید هم بدجور منو درگیر کرده الان هم که در سفر هستم. بهتره تحلیل های موردی را به صورت نمادی در قسمت مربوط دنبال کنیم اما تا آرشیو تحلیل های یک نماد به سادگی در دسترس قرار بگیرد.
Captain
Captain

پست توسط Present »

امروز هم بازار با اینکه بهتر از دیروز بود ولی تعریفی هم نداشت و از نوسانات زیادی برخوردار بود برای مثال من خودم شاراک رو 26123 سفارش دادم در حالی که فکرش هم نمی کردم که به این قیمت برسه چون داشت روی 27012 داشت سیر می کرد عرض نیم ساعتی که پشت سیستم نبودم دیدیم که قیمت شده 2594 که اصلا ماتم برد !! خلاصه حدود 20تومان ضرر رو هر سهم به خاطر نیم ساعت پشت سیستم نبودن !! کلا زیاد از این منفی ها نگران نیستم و برنامه ریزیم روی سهام هام برای برج 2 و 3 هست پس ناراحت نمی شم چون سهامهایی که دارم از لحاظ بنیادی قوی هستند !!
شفن هم احتمالا روند صعودیش رو کمی دیگه دنبال می کنه و تا یک جاهای بسیار زیادی پایین میاد چون از نظر من داره الگوری حفره جزیره رو می زنه !!
از نظر من تاپیکو هم داره استراحت می کنه و خیز بر می داره برای یک افزایش که هفته قبل منتظرش بودم ولی چون بازار به هم ریخت باید برنامه هام رو کمی بلند مدت تر کنم !!

Captain
Captain

پست توسط Present »

متاسفانه کل بازار هنوز در حال ریزشه !
همه می گند بهترین فرصت خریده ولی به خیال خودت داری با تحلیل تکنیکال و بنیادی و ... بررسی می کنی همه می گند امیدوار کننده است فردا می بینی ... :grin: :smile:
در کل سابقه بورس و شاخص اون بررسی کنید می بینید از سال 91 تا به حال هیچ گاه 5 هزار 200 تا شاخص کل نزول نداشته !! منم معنی این موضوع رو نمی دونم ولی به قول دوست عزیز آقا میلاد دست هایی در پشت پرده است !!
راستی آقا میلاد داره پیش بینیتون درست در میاد که سرمایه ها دارند فرار می کنند به سمت مسکن و ... چون امروز تمام تسهیلات ها سبز بود و بقیه همه سهام ها - 3 الی -4 !!
به هر حال ما سرمایه زیادی در بورس نداشتیم که بخواهیم ضرر آنچنانی کنیم ولی هدف ما برای بعد از عیده به غیر از یک یا دو سهام که دراولین فرصت که از منفی در اومد باید از شرش خلاص بشم هر چند که زیاد سهم ندارم درونش ولی خوب همونم سرمایست دیگه !!

دو نکته خیلی جالب در مورد دو سهام شپترو و شپمچا که در حالی که کل بازار در حال ریزشه اینه که این دو سهام هر روز دارند مثبت 4 می خورند و صف خرید بیجا و نفروخته شدن مخصوصا در شپمچا هست چون همه خریدار هستند و کسی هم فروشنده نیست و جالب تراین که وقتی نگاه می کنی میزان معاملات حقوقی و حقیقی رو خیلی چیزها دستت میاد به هر حال از نظر من این دو سهام خیلی خطرناک هستند !
این حقوقی ها بعضی وقت ها کاری می کنند که یک سهام الکی گرون بشه یک دفعه زیر پای حقیقی ها رو خالی می کنند و خودشون سود وحشتناکی می کنند !!

نظر بقه چیه ؟

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

قفل کردن سرور - هسته سازمان بورس .....

اخرین تدبیر دولت برای کنترل شاخص ... فقط جای تاسف دارد.

والا دولت قبل از این کارا بکرد ... اما دولت جدید ... همانطور که تو اخبار تلوزیون گفتند و من تفسیر بهتری ازش کردم:

منفی بودن شاخص به مرور کاملا امری عادی شد در بورس ...
ارسال پست

بازگشت به “بورس”