hani1459 نوشته شده:apple2009 نوشته شده:تا اونجایی که من میدونم هر مهندس عمران تو رشته نظارت و محاسبات و جدیدا اجرا در هرکدام از این شاخه ها دارای 8 برگه هست که بسته به پایش میتونه میتونه تا متراژ خاصی تو هر کدوم از این سه شاخه کار کنه ، شما با خرید این برگه ها میتونید کار رو بگیرید .aliamous نوشته شده:الان یعنی باید یک مهندس عمران گیر بیارم و با مبلغی این برگه ها رو ازش بخرم. بعدش چی؟؟؟ میشه واضحتر توضیح بدین
لطفا بخوانید
خرید این برگه ها کاملا غیر قانونی است خرید برگه های مهندسی طراحی. نظارت . محاسبات و... به تنهایی مالیت نداره چرا که خریدار تنها خواستار برگه نیست بلکه تعهد و پذیرش مهندس رو هم در کنارش طلب میکنه پس اساسا خرید و فروش چنین برگه هایی باطل و کاملا غیر قانونیه از نظر ساختاری ایشون صلاحیت این امر رو ندارند در صورتی که ایشون دست به این اقدام بزنن طبق بند 8 ماده 15 نظام مهندسی و کنترل ساختمان باید تحت تعقیب قرار .
دوست من حرف شما کاملا درسته . ولی با کمی تفکر آدم به راههای بسیار بسیار ساده ایی برای دور زدن این قانون میرسه . من از نزدیک کسی رو میشناسم که دیپلم داره و فقط در سال گذشته 120 تا برگه رو استفاده کرده .