وایرلس

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: وایرلس

پست توسط Present »

fajer,
عزیز بلاخره یک سیستم پیدا کردم
ابتدا مودمتون رو توسط دکمه پشت مودم ریست کنید .( باید زمانی که مودم روشنه اینقدر دکمه رو توسط یک شی نوک تیز و ... نگه دارید تا چراغ ها پاور و ... قرمز بشه . اگر با یک بار نگه داشتن نشد دستتون رو بردارید و دوباره برای حدود 30 ثانیه نگه دارید .)

تصویر

سپس حدود یک دقیقه صبر کنید تا چراغ ها سبز بشند .

بعد در مرورگر ای پی 192.168.1.1 وارد کنید .(باید با کابل lan به سیستم وصل باشید . در غیر اینصورت اخر [External Link Removed for Guests] رو وارد کنید . )
یک صفحه login باز می شه که باید هم یوزر و هم پسورد رو admin وارد کنید .
تصویر
بعد از loginهمچنین صفحه ای می بینید ! بر روی quick start رو کلیک می کنیم .
تصویر

روی run wizrad کلیک کنید و مانند مراحل بالا تنظیمات رو انجام بدید .( نکته اینکه timezone محل زندگی رو باید set کنید .)
تصویر
سپس گزینه pppoe رو کلیک کنید و next رو بزنید ودر صفحه بعدی اطلاعاتی که از پشتیبانی گزفتید رو وارد کنید .(فکر کنم vp در ایران صفر باشه و گزینه بعدی هم همین 35 درسته ولی باز هم از پشتیبانی بپرسید .)

مرحله بعد باید برگردید به همون صفحه quick setup ( عکس اولی) و از منوی سمت چپ گزینه wlan رو انتخاب کنید و مانند عکس زیر عمل کنید . ( فکرکنم باید رمز عبور رو ترکیبی از حروف و عدد و بیشتر از 8 کاراکتر استفاده کنید . پیشنهاد می کنم از همین استاندارد رمز نگاری که تو عکس نوشته استفاده کنید . فقط شاید در بعضی از گوشی ها مانند اپل جواب نده ، شاید .)
تصویر

تنظیمات مودم رو ذخیره کنید و صبر کنید تا تمام چراغ ها یکبار قرمز و سبز بشه حدود 90 ثانیه طول می کشه.
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 290 بار
سپاس‌های دریافتی: 227 بار

Re: وایرلس

پست توسط neely »

Present نوشته شده:fajer,
عزیز بلاخره یک سیستم پیدا کردم
ابتدا مودمتون رو توسط دکمه پشت مودم ریست کنید .( باید زمانی که مودم روشنه اینقدر دکمه رو توسط یک شی نوک تیز و ... نگه دارید تا چراغ ها پاور و ... قرمز بشه . اگر با یک بار نگه داشتن نشد دستتون رو بردارید و دوباره برای حدود 30 ثانیه نگه دارید .)

تصویر

سپس حدود یک دقیقه صبر کنید تا چراغ ها سبز بشند .

بعد در مرورگر ای پی 192.168.1.1 وارد کنید .(باید با کابل lan به سیستم وصل باشید . در غیر اینصورت اخر [External Link Removed for Guests] رو وارد کنید . )
یک صفحه login باز می شه که باید هم یوزر و هم پسورد رو admin وارد کنید .
تصویر
بعد از loginهمچنین صفحه ای می بینید ! بر روی quick start رو کلیک می کنیم .
تصویر

روی run wizrad کلیک کنید و مانند مراحل بالا تنظیمات رو انجام بدید .( نکته اینکه timezone محل زندگی رو باید set کنید .)
تصویر
سپس گزینه pppoe رو کلیک کنید و next رو بزنید ودر صفحه بعدی اطلاعاتی که از پشتیبانی گزفتید رو وارد کنید .(فکر کنم vp در ایران صفر باشه و گزینه بعدی هم همین 35 درسته ولی باز هم از پشتیبانی بپرسید .)

مرحله بعد باید برگردید به همون صفحه quick setup ( عکس اولی) و از منوی سمت چپ گزینه wlan رو انتخاب کنید و مانند عکس زیر عمل کنید . ( فکرکنم باید رمز عبور رو ترکیبی از حروف و عدد و بیشتر از 8 کاراکتر استفاده کنید . پیشنهاد می کنم از همین استاندارد رمز نگاری که تو عکس نوشته استفاده کنید . فقط شاید در بعضی از گوشی ها مانند اپل جواب نده ، شاید .)
تصویر

تنظیمات مودم رو ذخیره کنید و صبر کنید تا تمام چراغ ها یکبار قرمز و سبز بشه حدود 90 ثانیه طول می کشه.

با سلام
بی نهایت از لطف شما بابت راهنمایی جامع و کاملتون سپاسگزارم راستش منم چند روزی نتونستم به سایت سر بزنم و امروز که اومدم وپاسخ شما را خوندم خیلی خوشحال شدم لذا در اولین فرصت راهنماییتون را اجرا میکنم . و یکبار دیگه ضمن تشکر از شما که پی گیر موضاعات واسه رفع مشگلات هستید براتون آرزوی موفقیت و سلامت دارم . مرسی فجر
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”