مقایسه snowy+ و G4NFC

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

مقایسه snowy+ و G4NFC

پست توسط ppooiiuuyytt »

با سلام

با توجه به اینکه G4NFC خیلی بزرگ و حمل اون سخت است . می خوام بین اون و Snowy+ انتخاب کنم.
فکر می کنم تفاوت اونها
1- اندازه صفحه
2- NFC
3- ورژن بلوتوث
4- میزان باتری
5- دوربین

باشه. با توجه به اینکه اندازه صفحه و عدم وجود NFC برام مهم نیست. میشه در خصوص تفاوت موارد دیگر توضیح دهید. خصوصا باتری و دوربین.
چون اگر از G4NFC کم استفاده بشه (روزی چند نیم ساعت اینترنت و تماس معمولی و مکانی که آنتن دهی کمی داره) حدود چهار تا پنج روز باتری داره. کیفیت دوربین اون هم خیلی معمولیه. فلش دوربین هم که برای وقتی می خواید دزدکی کاری کنید و کسی خیلی متوجه نشه محشره!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: مقایسه snowy+ و G4NFC

پست توسط Mahdi1944 »

,
مشکل عمده‌ي snowy+ صفحه نمايش اون هست که اصلا قابل قياس با G3 , G4 نيست. درايور دوربين اون هم نياز به بهبود داره و از لحاظ دوربين هم G3, G4 برتر هستند. اندرويد اسنوي 4 هست. اما بسيار بهينه و خوب. اما به هر حال g3 , g4 نسخه‌ي 4.1.1 هست که ذاتا روانتر و سريعتر هستند

توجيه شما براي فلش هم جالب بود!. چون به راحتي ميشه فلش دوربين هر گوشي‌اي رو خاموش کرد که فلش نزنه و ...

در کل من G3 رو انتخاب ميکنم که تمام برتري‌هاي G4 رو داره و سايز اون هم مناسب‌ترين سايز هست. NFC به شخصه براي من مهم نيست، چون هنوز در ايران کاربرد چنداني نداره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط hosein4423 »

مشکلات هر یک از گوشی های glx را بفرمایید
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
تاپيک‌هاي بحث اين گوشي‌ها رو در اين بخش مطالعه بفرماييد جواب تمام سوالاتتون رو خواهيد يافت :D

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: قم
سپاس‌های ارسالی: 44 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار

پست توسط 1359ma »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
مشکل عمده‌ي snowy+ صفحه نمايش اون هست که اصلا قابل قياس با G3 , G4 نيست. درايور دوربين اون هم نياز به بهبود داره و از لحاظ دوربين هم G3, G4 برتر هستند. اندرويد اسنوي 4 هست. اما بسيار بهينه و خوب. اما به هر حال g3 , g4 نسخه‌ي 4.1.1 هست که ذاتا روانتر و سريعتر هستند

توجيه شما براي فلش هم جالب بود!. چون به راحتي ميشه فلش دوربين هر گوشي‌اي رو خاموش کرد که فلش نزنه و ...

در کل من G3 رو انتخاب ميکنم که تمام برتري‌هاي G4 رو داره و سايز اون هم مناسب‌ترين سايز هست. NFC به شخصه براي من مهم نيست، چون هنوز در ايران کاربرد چنداني نداره

با سلام
1- واقعا سایز 4.5 مناسبتر از 5 هست؟
2- غیر از سایز و امکان NSC تفاوت دیگه ای ندارند؟ یعنی از نظر کیفیت صفحه و زاویه دید و پخش فرمتهای مختلف تفاوتی ندارند؟
3- مشکلی که جایی نقل کرده بودید که باطری خالی میکنه و ... قابل گذشته یا واقعا اذیت میکنه؟
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 128 بار

پست توسط golabas »

g4خیلی خوبه
اندازش هم عادت میکنین و اصلا اذیت نمیکنه
من که همون روز دوم به اندازش عادت کردم
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط 1359ma »

golabas نوشته شده:g4خیلی خوبه
اندازش هم عادت میکنین و اصلا اذیت نمیکنه
من که همون روز دوم به اندازش عادت کردم

ممنون از جوابتون اما بیشتر میخواستم بدونم اگر جی3 واقعا در حد جی4 هست و از نظر اندازه صفحه نمایش و باطری مشکلی نداره، پول زیادی بابت جی4 ندیم. والبته یه سؤال، واقعا NFC در ایران کارایی نداره؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
1- من 4.5 تا 5 رو بهتر ميدونم، اما اين نظر شخصي و براي هر فرد ممکنه متفاوت باشه. ضمنا G4 صفحه‌ي 5.3 داره و ...
2- خير، تفاوتي ندارند
3- مشکل باتري عوامل مختلفي داره که بخشي از اون در نمايش اشتياه درصد باتري بود که آپديت حل شد، بقيه موارد هم به برنامه‌هاي فعال و نحوه‌ي استفاده از گوشي مربوط هست

من G3 رو به G4 ترحيج ميدم، NFC هم هنوز کاربر و کاربرد چنداني در ايران نداره

Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط 1359ma »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
1- من 4.5 تا 5 رو بهتر ميدونم، اما اين نظر شخصي و براي هر فرد ممکنه متفاوت باشه. ضمنا G4 صفحه‌ي 5.3 داره و ...
2- خير، تفاوتي ندارند
3- مشکل باتري عوامل مختلفي داره که بخشي از اون در نمايش اشتياه درصد باتري بود که آپديت حل شد، بقيه موارد هم به برنامه‌هاي فعال و نحوه‌ي استفاده از گوشي مربوط هست

من G3 رو به G4 ترحيج ميدم، NFC هم هنوز کاربر و کاربرد چنداني در ايران نداره

ممنون از لطفتون
فقط این آپدیت که گفتید باعث میشه گارانتی از بین بره یا نه؟ و از اسپایدر جدید هنوز خبر ندارید؟
باز هم ممنون از امثال شما که هم اطلاعات خوبی دارید و هم به گوشی های ایرانی میپردازید.
چه مسلمان چه غیر مسلمان، چه ملی چه مذهبی، چه ایرانی چه غیر ایرانی، هر کسی با هر دیدگاهی اقتصاد کشورش رو پویا و رو به رشد می پسنده.
برای رسیدن به این هدف، کمبودها مانع از حمایت از تولید ملی نیست.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
خير، آپديت باعث ار بين رفتن گارانتي نميشه
در مورد اسپايدر هم تا نياد نميشه نظر داد، اما شايعاتي هست که با رم 2 هم ارائه بشه
لطفا سوالات مربوط به هر گوشي رو در تاپيک مربوط به اون مطرح بفرماييد و يا تاپيک جديد ايجاد کنيد تا نظم مباحث حفظ بشه :D

ارسال پست

بازگشت به “GLX”