روت کردن x2
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
Re: روت کردن x2
amir4998 نوشته شده:با سلام
آیا راهی برای روت کردن گوشی جی ال ایکس x2 وجود داره؟
دوست گرامی با سلام
گوشی من نیز glx x2 است و شدیداً نیاز به رووت کردن این گوشی دارم، لیکن از ترس مشکلاتی که بر آن مترتب است ریسک نمیکنم.
از دوستان با تجربه سایت می خوام در صورتی که روش مطمئنی وجود دارد منو راهنمایی کنن.

-
- سپاسهای ارسالی: 53 بار
- سپاسهای دریافتی: 133 بار
با سلام در لینک زیر من آموزش روت کرد لاستر رو گداشتم.
topic-t110371.html
فرقی نداره با x2 فقط شما درایور x2 رو باید پیدا کنی. باقی روش همون روش لاستر است.
topic-t110371.html
فرقی نداره با x2 فقط شما درایور x2 رو باید پیدا کنی. باقی روش همون روش لاستر است.
حال همه ما خوب است.....
اما تو باور نکن.......
اما تو باور نکن.......
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
با سلام و خسته نباشید.
می خواستم بدونم با روت کردن گوشی های GLX گارانتی از بین میره؟مثلا همین X2 یا X1.
چون من هرجا پرسیدم جوابی نگرفتم حتی از سایت خود GLX.
اگر بعد از روت مشکلی برای گوشی پیش بیاد ببریم نمایندگی تعمیر کنه؟ البته نه مشکلی مثله سوختن cpu مشکلی مثل پرش انتن
می خواستم بدونم با روت کردن گوشی های GLX گارانتی از بین میره؟مثلا همین X2 یا X1.
چون من هرجا پرسیدم جوابی نگرفتم حتی از سایت خود GLX.
اگر بعد از روت مشکلی برای گوشی پیش بیاد ببریم نمایندگی تعمیر کنه؟ البته نه مشکلی مثله سوختن cpu مشکلی مثل پرش انتن

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
قاعداتا خير، اما به هر حال گارانتي هست و ذاتا بهانه جزئي از اون، راه حل اينه که گوشي رو روت کنيد، اما زماني که نياز به مراجعه به نمايندگي هست. اون رو unroot کنيد. به اين شکل مشکلي نخواهيد داشت
قاعداتا خير، اما به هر حال گارانتي هست و ذاتا بهانه جزئي از اون، راه حل اينه که گوشي رو روت کنيد، اما زماني که نياز به مراجعه به نمايندگي هست. اون رو unroot کنيد. به اين شکل مشکلي نخواهيد داشت
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
من تونستم گوشی GLX X2 رو به راحتی و بدون مشکل روت کنم الان سرعت گوشی بسیار بهتر شده!
رم رو هم swap کردم و الان 1256 مگابایت رم دارم قبل از این گوشی فقط 256 مگ رم داشت.
تا الان که دارم تست میکنم نتیجه فوق العاده بوده همین الان بازی gagstar و Pes 2012 رو اجرا کردم و دارم بدون مشکل بازی میکنم در حالی که تا قبلش حتی اجرا هم نمیشد!
انشاالله بزودی اگر بتونم اموزش هایی هم بر این مبنا قرار میدم.
رم رو هم swap کردم و الان 1256 مگابایت رم دارم قبل از این گوشی فقط 256 مگ رم داشت.
تا الان که دارم تست میکنم نتیجه فوق العاده بوده همین الان بازی gagstar و Pes 2012 رو اجرا کردم و دارم بدون مشکل بازی میکنم در حالی که تا قبلش حتی اجرا هم نمیشد!
انشاالله بزودی اگر بتونم اموزش هایی هم بر این مبنا قرار میدم.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
فعلا به اين رام دسترسي نداريم، اما ميتونيد از طريق ريکاروي گوشي، اون رو Factory reset کنيد
فعلا به اين رام دسترسي نداريم، اما ميتونيد از طريق ريکاروي گوشي، اون رو Factory reset کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
سلام. من گوشیم x2وروت کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد . فقط کافیه درایور اسپریدروم را از انجمن جی ال ایکس دانلود وبر روی رایانه نصب کنید واگر ویندوز 8 دارید باید امضای درایور رو غیر فعال و بعد درایور رو از طریق دوایس منیجر رایانه نصب کنید توجه داشته باشید باید گوشی به رایانه متصل باشد واگر درایورش نصب نباشه علامت تعجب کنارش میاد.سپس برنامه irootمختص پی سی رو دانلود ونصب وسپس گوشی رو به رایانه متصل کنید و وقتی گوشی شناسایی شد دکمه روت برنامه را بزنید بعد از چند دقیقه ریاستارت میشه.گوشی روت شده.هزینه :14صلوات برای سلامتی آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)