نظر سنجی : دلیل رونمایی زود هنگام قاهر 313 چه بود
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 1374 بار
- سپاسهای دریافتی: 2546 بار
نظر سنجی : دلیل رونمایی زود هنگام قاهر 313 چه بود
هنوز خیلی از دوستان از جمله خود بنده دلیل رونمایی زود هنگام و نمایش یک ماکت از قاهر 313 را نمی دانند رونمایی که دیگر هیچ اثری از ان نبود و نشد و بعد ها با نشان دادن عکسی از ان اه از نهان همه در آورد چرا وزارت دفاع دست به چنین اقدامی زد آیا اهداف سیاسی و بازی های پنهان ان باعث این رونمایی شد یا اینکه دلیل ان قدرت نمایی ایران در مقابل رقبای منطقه ای و فرا منطقه ای بود رونمایی که بجای تحسین باعث انگشت نما شدن ایران شد تا ایران را به کشوری فریبکار و دغل بشناسند که خواسته به نمایش این ماکت خودنمایی کند
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 43 بار
Re: نظر سنجی : دلیل رونمایی زود هنگام قاهر 313 چه بود
بهترین دلیل نمایش قاهر این بود که در فروم های نظامی تا یک سال هزار و یک پست و بالای ده ها هزار مطلب پیرامون این جنگنده نوشته شد و حجم وسیعی از دیتای نت کشور به این موضوع اختصاص یافت.
و این روند ادامه دارد .......................... 
و این روند ادامه دارد .......................... 

-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
رونمایی از قاهر را بگذارید در کنار عدم رونمایی پهپاد فطرس در سوم خرداد و نشستن حماسه به جای آن؛ قضیه جالب تر میشه.(در کل نظر شخصی من اینه که چون وضع فعلی قاهر مشخص نیست نمیشه راجع به دلیل رونمایی آن قضاوت کرد)
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
با سلام به دوستان ، به نظر بنده رونمایی از ماکت قاهر F-313 دارای پیامی (مشخصا برای اعراب منطقه ) بوده است

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
دلیل رونمایی زود هنگام قاهر 313 چه بود؟
سوال القایی است. شما اول اثبات کن زودهنگام رونمایی شده است، بعد در مورد علتش تحقیق کن.
از نظر من که دیر هنگام بود چون شخصا از منابعی سالها قبل تر از وجود این پروژه و برخی مسائل پیرامونش آگاه بودم و خیلی مواقع منتظر رونمایی بودم که رونمایی نشد تا اون زمان.
بنابراین شاید صحیح تر باشد پرسیده شود، دلیل دیر رونمایی کردن از این ماکت و شاید پنهان کاری بیش از حد چیست؟
قاهر فراتر از یک ماکت است، این را خیلی از دست اندرکارانش میدانند، یعنی روزی که ماکت رونمایی شد، پروژه خیلی جلوتر از جایی که ازش حرف زده شد قرار داشت، حتی قبل از رونمایی.. اما با تاخیر فراوان و در سکوت رونمایی از یک ماکت شد، در حالی که ظرفیت رونمایی های جدی تری هم از این جنگنده وجود داشت اما گویا مورد نظر نبود و بیشتر همین حرکت شبه افکن مد نظر بود که شاید اصلا اگر این نبود همین ماکت هم رو نمایی نمی شد و پروژه در چتر سکوت حتی تا مرحله عملیاتی شدن پیش برفت و بعد رونمایی بشد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 1414 بار
- سپاسهای دریافتی: 687 بار
M.Abooali نوشته شده:دلیل رونمایی زود هنگام قاهر 313 چه بود؟
سوال القایی است. شما اول اثبات کن زودهنگام رونمایی شده است، بعد در مورد علتش تحقیق کن.
از نظر من که دیر هنگام بود چون شخصا از منابعی سالها قبل تر از وجود این پروژه و برخی مسائل پیرامونش آگاه بودم و خیلی مواقع منتظر رونمایی بودم که رونمایی نشد تا اون زمان.
بنابراین شاید صحیح تر باشد پرسیده شود، دلیل دیر رونمایی کردن از این ماکت و شاید پنهان کاری بیش از حد چیست؟
قاهر فراتر از یک ماکت است، این را خیلی از دست اندرکارانش میدانند، یعنی روزی که ماکت رونمایی شد، پروژه خیلی جلوتر از جایی که ازش حرف زده شد قرار داشت، حتی قبل از رونمایی.. اما با تاخیر فراوان و در سکوت رونمایی از یک ماکت شد، در حالی که ظرفیت رونمایی های جدی تری هم از این جنگنده وجود داشت اما گویا مورد نظر نبود و بیشتر همین حرکت شبه افکن مد نظر بود که شاید اصلا اگر این نبود همین ماکت هم رو نمایی نمی شد و پروژه در چتر سکوت حتی تا مرحله عملیاتی شدن پیش برفت و بعد رونمایی بشد.
دوست عزیز میشه واسه اگاهی کاربران این سایت بیشتر از منابع اشاره شده و مضمون اطلاعات بفرمایید چرا که دلیل عضویت کاربران در این جز این نیست که به چنین اطلاعات بکری دست رسی پیدا کنند والا این اخبار ها را سایت های دیگری البته بدون این اظهارات کاربران اگاهی چون شما جامعتر. موجوده

- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
مواردی که M.Abooali, گفتند رو من هم تائید می کنم ، پروژه قاهر خیلی جلوتر از آن چیزی هست که نشانش دادن .......
دوستانی که در میلیتاری هم هستند ، قطعا آخرین مطالب ( خبرها ) درباره قاهر که گفته شد ( این اواخر ) رو به یاد دارند ..... بعد از پرس و جو ، به قولی این مطالب برای من تائید شد !
البته در حال حاضر باید منتظر باشیم که چه زمانی محصول نهایی پروژه M-ATF ( که بیشتر به شفق/کوثر معروف شده ) رو نشان می دهند .
این هفته هم یک رونمایی داریم ولی مشخص نیست در کدوم حوزه هست !
بچه های میلیتاری اول موضوع رو گفتند ولی درباره نوعش نم پس ندادن !
تا چند ساعت قبل طی تماس تلفنی موضوع رو پیگری کردم که متاسفانه تنها نتیجه ، تائید کلی خبر بود !
دوستانی که در میلیتاری هم هستند ، قطعا آخرین مطالب ( خبرها ) درباره قاهر که گفته شد ( این اواخر ) رو به یاد دارند ..... بعد از پرس و جو ، به قولی این مطالب برای من تائید شد !
البته در حال حاضر باید منتظر باشیم که چه زمانی محصول نهایی پروژه M-ATF ( که بیشتر به شفق/کوثر معروف شده ) رو نشان می دهند .
این هفته هم یک رونمایی داریم ولی مشخص نیست در کدوم حوزه هست !
بچه های میلیتاری اول موضوع رو گفتند ولی درباره نوعش نم پس ندادن !
تا چند ساعت قبل طی تماس تلفنی موضوع رو پیگری کردم که متاسفانه تنها نتیجه ، تائید کلی خبر بود !
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
jhan2010 نوشته شده:هنوز خیلی از دوستان از جمله خود بنده دلیل رونمایی زود هنگام و نمایش یک ماکت از قاهر 313 را نمی دانند ....
چون اگه یک روز صبح ملت پا میشد و می دید همچین چیزی ساخته شده ....
باور نمی کرد و به روسیه و چین و ماچین ربط می داد.

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

- سپاسهای ارسالی: 72 بار
- سپاسهای دریافتی: 490 بار
هر وقت واقعا پرید و بمبارون کرد اونوقت بگید ساختیم. اینا عجله عجله کردن ها سر کاریه !
آندریا: سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.

-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
با سلام؛ اگر گزینه 1و3 دلیل رونمایی قاهر باشن چرا پروژه ای مثل صیاد-2 که در سال90 تست موفق شده بود ر ا رونمایی نکردن و بدون رونمایی قبلی وارد فاز تولید انبوه شد! درباره قاهر نکته ای که بهش توجه نمیشه این است که ماکآپ در تهران رونمایی شد ولی جنگنده اصلی در اصفهان هست؛به نظر من اشتباهی که در بحث رونمایی قاهر وجود داشت این بود که مهندس پروانه گفت که نمونه اصلی همان بود که رونمایی شد؛ شاید این صحبت هم حساب شده و هدفدار باشد چون درباره صنایع هوایی همواره یک سیاست ابهام آفرینی وجود داشته است؛ نمونه این ابهام آفرینی درباره جنگنده آذرخش اثبات شده؛ چون آذرخشهای تولیدی را درست شبیه تایگرها رنگ آمیزی میکنن و با نام اف5 استفاده میشوند این درحالی است که تعداد بسیار کمتری از جنگنده ها با رنگ لجنی به عنوان آذرخش معرفی شده اند.

- سپاسهای ارسالی: 1374 بار
- سپاسهای دریافتی: 2546 بار
[HIGHLIGHT=#ffff00]سوال القایی است. شما اول اثبات کن زودهنگام رونمایی شده است، بعد در مورد علتش تحقیق کن.
هیچ القایی در کار نیست تنها چیزی که باعث شد تا این سوال را مطرح کنم کم بودن اطلاعات بنده است ولاغیر حال شما دوست عزیز که ادعای داشتن اطلاعاتی در مورد این رونمایی را دارید لطف کنید انها را بیان کنید تا من و امثال بنده از این اطلاعات بهرمند شویم دلیل اینکه می گویید قاهر فراتر از ماکاپ رونمایی است چیست ؟دلیل تاخیر در رونمایی اصلی چیست ؟ اصلا ساخت قاهر تا کجا پیش رفته است؟
اما بنده هم با صحبت هایی دوست عزیز جناب کیارش خان هم موافق هستم و فکر میکنم دلیل این رونمایی اماده سازی ااذهان عمومی برای رونمایی و زمینه سازی در مورد رونمایی اصلی است تا همگان پس از رونمایی انگ ساخت توسط چین و روسیه به ان نزنند و ان را محصولی مونتاژ شده در داخل ایران ندانند
با سپاس از همه دوستان که در این نظر سنجی شرکت کرده اند
هیچ القایی در کار نیست تنها چیزی که باعث شد تا این سوال را مطرح کنم کم بودن اطلاعات بنده است ولاغیر حال شما دوست عزیز که ادعای داشتن اطلاعاتی در مورد این رونمایی را دارید لطف کنید انها را بیان کنید تا من و امثال بنده از این اطلاعات بهرمند شویم دلیل اینکه می گویید قاهر فراتر از ماکاپ رونمایی است چیست ؟دلیل تاخیر در رونمایی اصلی چیست ؟ اصلا ساخت قاهر تا کجا پیش رفته است؟
اما بنده هم با صحبت هایی دوست عزیز جناب کیارش خان هم موافق هستم و فکر میکنم دلیل این رونمایی اماده سازی ااذهان عمومی برای رونمایی و زمینه سازی در مورد رونمایی اصلی است تا همگان پس از رونمایی انگ ساخت توسط چین و روسیه به ان نزنند و ان را محصولی مونتاژ شده در داخل ایران ندانند
با سپاس از همه دوستان که در این نظر سنجی شرکت کرده اند
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند

- سپاسهای ارسالی: 121 بار
- سپاسهای دریافتی: 55 بار
بنظر من هم ، دیر اومدیم زود میخوایم بریم .
مرد آنست که در کشاکش دهر _ سنگ زیرین آسیا باشد