موهامو چیکار کنم
مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
Re: موهامو چیکار کنم
djmosaken نوشته شده:سلام و خسته نباشید.من موهمام موج داره.هر کاری هم که میکنم صاف نمی شه.چیکارکنم.؟
سلام
با اجازه از استاد گرامی جناب دکتر اخوان
شما بیماری ندارید و به طور ارثی اینطور موهایی دارید. سعی کنید آنها را به شکل زیبا و دخترپسندانه ای شانه کنید و از زتدگی و گرل فرندتان لذت ببرید.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
djmosaken معمولا روالهاي متفاوت و در دورهاي مختلف حالت بد مور رو از بين ميبره و به مرور آماده ميشه براي پذيرش مدل درست و دلخواه، هر از چند مدت موها رو به سمت ديگري شانه كنيد ، بعد از مدتي ديگه اين مشكل رفع ميشه (مثلا يك يا 1 سا و نيم)، اين روش رو خيلبي از دوستان ديدم انجام دادند و جواب هم گرفتند 

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
Mahdi1944,
به نظر شما من چه جوری موهامو صاف نگه دارم تا به مرور زمان حالت یگیره؟
SHAHRAM,
می شه در مورد گلت یکم پیشتر نوضیح دهید.چگونه استفاده بکنم؟از چه مارکی استفاده بکنم؟
--------------------------
درضمن من وقتی موهام کوتاه هست موج نداره مپلا 4-5 سانت. ولی وقتی بلند تر میشه هم موج دار میشه و در بالای گوشها فر میخوره به سمت بالا.
به نظر شما من چه جوری موهامو صاف نگه دارم تا به مرور زمان حالت یگیره؟
SHAHRAM,
می شه در مورد گلت یکم پیشتر نوضیح دهید.چگونه استفاده بکنم؟از چه مارکی استفاده بکنم؟
--------------------------
درضمن من وقتی موهام کوتاه هست موج نداره مپلا 4-5 سانت. ولی وقتی بلند تر میشه هم موج دار میشه و در بالای گوشها فر میخوره به سمت بالا.

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
Re: موهامو چیکار کنم
Reza6662 نوشته شده:djmosaken نوشته شده:سلام و خسته نباشید.من موهمام موج داره.هر کاری هم که میکنم صاف نمی شه.چیکارکنم.؟
سلام
با اجازه از استاد گرامی جناب دکتر اخوان
شما بیماری ندارید و به طور ارثی اینطور موهایی دارید. سعی کنید آنها را به شکل زیبا و دخترپسندانه ای شانه کنید و از زتدگی و گرل فرندتان لذت ببرید.
یعنی باید بسوزمو بسازم

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
djmosaken, اين روش اتو مو براي موهاي بلند است
بدين صورت كه بعد از حمام موهاتو روي پارچه پهن ميكني و بعد پارچه ديگري را كه نخي است روي ان قرار ميدي و با درجه ملايم اتو ميكني
براي ما مردان فكر نكنم كارساز باشه
عزيز ايا پدر و مادر شما هم موهاي مواج دارند كه اگر اينطور است قطعا ارثي است و كاري نميشه كرد
اگر هم اين طور نيست بهتره موهاتو تقويت كني و مصرف ميوه و مولتي ويتامين را بالا ببري تا مشكلت حل بشه
بدين صورت كه بعد از حمام موهاتو روي پارچه پهن ميكني و بعد پارچه ديگري را كه نخي است روي ان قرار ميدي و با درجه ملايم اتو ميكني
براي ما مردان فكر نكنم كارساز باشه
عزيز ايا پدر و مادر شما هم موهاي مواج دارند كه اگر اينطور است قطعا ارثي است و كاري نميشه كرد
اگر هم اين طور نيست بهتره موهاتو تقويت كني و مصرف ميوه و مولتي ويتامين را بالا ببري تا مشكلت حل بشه