با سلام به همه ی دوستان
یه مدته که من قصد ساختن نیتروسلولز دارم.
تو اینترنت هم مطالب زیادی در موردش خوندم و تونستم یه روش برای ساخت اون رو پیدا کنم که توی چند تا وبلاگ مشترک بود و احتمال دادم که باید روش خوبی باشه.
اون رو آزمایش کردم اما نتیجه اصلا جالب نشد. با این که محصول نهایی خیلی بهتر از پنبه می سوخت اما اصلا مثل فیلمی که در وبلاگ زیر لینک داده نسوخت.
[External Link Removed for Guests]
در ساخت نیتروسلولز نکته ی خاصی وجود داره که من رعایت نکردم؟
کاری که من کردم: 5 سی سی نیتریک اسید را با 5 سی سی سولفوریک اسید در ظرفی ریختم و ظرف رو در حمام آب و یخ گذاشتم. سپس مقداری پنبه(در حد کمتر از نیم گرم) را در اون غوطه ور کردم و پس از یکی دو دقیقه اون رو خارج کردم، شستم و خشک کردم.
با این که در وبلاگ ها ذکر شده بود که اگر این فرایند آب و یخ انجام نشه احتمال انفجار هست اما من اینقدر نا امید شدم که حتی این کار رو هم انجام دادم اما دریغ از حتی یه جرقه دیگه چه برسه به انفجار!!!!
لطفا راهنماییم کنید.
مشورت در مورد نیتروسلولز
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 72 بار
- سپاسهای دریافتی: 490 بار
Re: مشورت در مورد نیتروسلولز
پسرجان ! این کارا آخر عاقبت نداره ! سر این جور کارا یا می سوزی یا چش و چالت در میاد ! برو همون سیگارت های بی خطر رو بترکون حالش رو ببر . البته نه جایی که مردم فحشت بدن . برو بیرون شهر . یه جایی که کسی اذیت نشه !
آندریا: سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
یک زمانی در همین انجمن روش چندین بمب دست ساز رو زده بود که بنا به مصلحت همون موقع پاک شد یادم نیست کی زده بود ولی یادمه بود !! تا مدتها من ذخیره شدش رو داشتم ولی برام اهمیت نداشت پاکش کردم ولی این کارا خطرناکه ،حسن!!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

حرف حضرات عالی صحیح، نقدی در این باب بر شما وارد نیست. اما ...
اگه همه ی آدم ها از ترس جونشون از این جور کارها فرار می کردند هیچ وقت شهید تهرانی مقدم ها دست به تولید تجهیزات دفاعی نمیبردند.
بنده نیتم خیره، ان شا الله لطفا راهنمایی بفرمایید ان شا الله در اجرش شما هم شریک، ما که بخیل نیستیم!
اگه همه ی آدم ها از ترس جونشون از این جور کارها فرار می کردند هیچ وقت شهید تهرانی مقدم ها دست به تولید تجهیزات دفاعی نمیبردند.
بنده نیتم خیره، ان شا الله لطفا راهنمایی بفرمایید ان شا الله در اجرش شما هم شریک، ما که بخیل نیستیم!