دوازده پیامد حمله به ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member

عواقب حمله امريكا به ايران از قول يكي از مسئولان پنتاگون

پست توسط amirniknami »

بياد بياوريم در مورد كشوري صحبت مي كنيم كه بزرگترين ارتش مكانيزه خاورميانه را داراست وزبده ترين طراحان جنگ اسيا را داراست و با وجود قويترين نيروي زميني ارتش بالغ بر 97000 نيروي پياده بدون احتساب سپاه پاسداران كه از لحاظ استعداد نيرو هاي خود بالغ بر 11000000سرباز هيجان پذير ونيروهاي مجهز بسيج مخوفترين وقدرتمند ترين نيروي ايدولژيك جهان را به عنوان محافظ خود دارد .ونيز خبره ترين نيروي هوايي با هواپيماهاي غير رهگير سوخو27 و ميراژهاي غنيمتي در جنگ اول خليج فارس از عراق را همراه با خطر ناكترين جنگنده شكاريهايي كه خود ما به انها داده ايم يعني f14قادر است هر اسكادراني ر ا نابود كند . لازم به ذكر است اين نوع جنگنده را فقط ما و ايران دارد و از دادن ان به اسراييل هم خودداري كرديم . اين كشور تنها كشور خاور ميانه است كه از2 هواپيماي اواكس و مافوق رادار فالكون را داراست . و با داشتن 2 جزيره نظامي تنب بزرگ و كوجك با حجم بالاي اتش ساحل به دريا و داشتن 5 زير دريايي كه 2 تاي ان نيز غير رهگيرند و با حمل اژدرهاي هوشمند و غير رهگيرو بزرگترين نيروي دريايي خاور ميانه ميتواند هر رزمناوي حتي به بزرگي و ايمن بودن ناو ابراهام را در تنگه هرمز دفن كند . نيروي موشكي انان نيز با وجود تكزيب خود انها سواحل پرل هاليز وسواحل شرقي ما را نيز در دسترس دارد .پس حتي خواب گزينه نظامي عليه ايران مرا به وحشت مي اندازد .حال انكه تمام نقاط حساس اسراييل در زوم موشكي ايران است.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

ببخشيد ميشه بگيد سواحل شرقي آمريکا چقدر با ايران فاصله داره ...؟ :-(
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

amirniknami
ضمن عرض خوش‌امد به شما دوست گرامي
لطفا در صورت امكان منبع مطالب بالا رو ذكر كنيد ، اينطور كه به نظر مي‌رسه بايد از منابع آمريكايي باشه و ....
لطفا در اين زمينه بيشتر توضيح بديد :-(

manijafari,
تا اونجا كه بنده اطلاع دارم فاصله مستقيم تهران تا واشينگتن چيزي حدود 10600 كيلومتر هست (به صورت تقريبي) و با اين وجود فاصله نزديكترين نقطه دو كشور به هم بايد چيزي حدود 8 تا 9 هزار كيلومتر باشه :shock:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 24 بار
تماس:

پست توسط chamran »

مطالبش درست به نظر مياد ولي بايد در كنارش تجهيزات دشمن هم قرار بگيره
یا لثارات الحسین
ظهور نزدیک است
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

امريكا هيچ غلطي نمي تواند بكند :x . امام ( ره) :razz:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

chamran, عزيز مي شه يه فني چيزي ياد بدي واسه كمپ ( نظامي ) :D :)
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

Re: عواقب حمله امريكا به ايران از قول يكي از مسئولان پنتاگون

پست توسط mostafaa »

amirniknami نوشته شده:بياد بياوريم در مورد كشوري صحبت مي كنيم كه بزرگترين ارتش مكانيزه خاورميانه را داراست وزبده ترين طراحان جنگ اسيا را داراست و با وجود قويترين نيروي زميني ارتش بالغ بر 97000 نيروي پياده بدون احتساب سپاه پاسداران كه از لحاظ استعداد نيرو هاي خود بالغ بر 11000000سرباز هيجان پذير ونيروهاي مجهز بسيج مخوفترين وقدرتمند ترين نيروي ايدولژيك جهان را به عنوان محافظ خود دارد .ونيز خبره ترين نيروي هوايي با هواپيماهاي غير رهگير سوخو27 و ميراژهاي غنيمتي در جنگ اول خليج فارس از عراق را همراه با خطر ناكترين جنگنده شكاريهايي كه خود ما به انها داده ايم يعني f14قادر است هر اسكادراني ر ا نابود كند . لازم به ذكر است اين نوع جنگنده را فقط ما و ايران دارد و از دادن ان به اسراييل هم خودداري كرديم . اين كشور تنها كشور خاور ميانه است كه از2 هواپيماي اواكس و مافوق رادار فالكون را داراست . و با داشتن 2 جزيره نظامي تنب بزرگ و كوجك با حجم بالاي اتش ساحل به دريا و داشتن 5 زير دريايي كه 2 تاي ان نيز غير رهگيرند و با حمل اژدرهاي هوشمند و غير رهگيرو بزرگترين نيروي دريايي خاور ميانه ميتواند هر رزمناوي حتي به بزرگي و ايمن بودن ناو ابراهام را در تنگه هرمز دفن كند . نيروي موشكي انان نيز با وجود تكزيب خود انها سواحل پرل هاليز وسواحل شرقي ما را نيز در دسترس دارد .پس حتي خواب گزينه نظامي عليه ايران مرا به وحشت مي اندازد .حال انكه تمام نقاط حساس اسراييل در زوم موشكي ايران است.

اینا رو جناب کارشناس توی چت به شما گفتن ؟ تصویر
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

007 نوشته شده:امريكا هيچ غلطي نمي تواند بكند :x . امام ( ره) :razz:

زمین گیر شدن نزدیک به 200 هواپیمای جنگی، 40 هواپیمای مسافربری، تعطیلی بسیاری از کارخانجاتی که مستقیمن به آمریکا صادرات داشتن، بیکار شدن هزاران نفر از صیادان مرتبط با خاوریا، بیکاری هزاران تن در بخش نساجی که صادراتشان به آمریکا قطع شده است، بیکاری پزشکان، بیکاری مهندسان، فقر شدید مردم که من دیروز صف چند کیلومتری مرغ اهدایی دولت را دیدم و سر درد گرفتم. . . .
آمریکا هر غلطی می تواند بکند و کرده است.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

اي بابا دوست عزيز از اين طرف خبر نداري كه اگه ببيني در جا سكته زدي :x :sad:

دوست عزيز اين قدر به نصفه ي خالي نگاه نكن ( البته نمي خوام بگم فقط نصفه ي پر نگاه كن )

يعني چي مي خواين بگين امريكا باشه ما شاديم :-? شما كه حداقل اطلاعاتت تو صنايع نظامي زياده چرا اين رو مي گيد 1500 مستشار فقط تو هوانيروز :eek: بله شما پول تو رو كن امريكا واسط مادر فداكار . دوست .هم دم . محافظ .و.....مي شه :::P :x :lol: :x :::P :x :-P :-P
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

Reza6662 نوشته شده:
007 نوشته شده:امريكا هيچ غلطي نمي تواند بكند :x . امام ( ره) :razz:

زمین گیر شدن نزدیک به 200 هواپیمای جنگی، 40 هواپیمای مسافربری، تعطیلی بسیاری از کارخانجاتی که مستقیمن به آمریکا صادرات داشتن، بیکار شدن هزاران نفر از صیادان مرتبط با خاوریا، بیکاری هزاران تن در بخش نساجی که صادراتشان به آمریکا قطع شده است، بیکاری پزشکان، بیکاری مهندسان، فقر شدید مردم که من دیروز صف چند کیلومتری مرغ اهدایی دولت را دیدم و سر درد گرفتم. . . .
آمریکا هر غلطی می تواند بکند و کرده است.

ندانی که ایران نشست منست *** جهان سر به سر زیر دست منست

هنر نزد ایرانیان است و بـــس *** ندادند شـیر ژیان را بکــس

همه یکدلانند یـزدان شناس*** بـه نیکـی ندارنـد از بـد هـراس

دریغ است ایـران که ویـران شــود *** کنام پلنگان و شیران شــود

نبـاشد چـو ایـران تن من مـبـاد*** چـنین دارم از موبد پــاک یـاد

همـه روی یکسر بجـنگ آوریــم***جــهان بر بـداندیـش تنـگ آوریم

همه سربسر تن به کشتن دهیم***بـه از آنکه کشـور به دشمن دهـیم

چنین گفت موبد که مرد بنام***بـه از زنـده دشمـن بر او شاد کام

اگر کشــت خواهــد تو را روزگــار***چــه نیکــو تر از مـرگ در کـــارزار
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

بابا دلتون رو به چي خوش کردين |؟

به اف 14 غرازه ها يا اون 40 تا ميگ 29

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط tall »

قبلا بنده حق رو به ج اا مي دادم ولي امروز که به دانشگاه رفتن وقتي که رييس دانشگاه حق من را خورد بع خودم گفتم لعنت به اين زندگي لعنت به... اي کاش جنگ بشه دوست دارم برم جلو خود کشي کنم
آتش انسان را در لباس ابراهيم نمي سوزاند

شما پست حذف مي کنيد پس هستيد
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”