سوالات و اشکالات GLX G4

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: سوالات و اشکالات GLX G4

پست توسط Mahdi1944 »

,
لينک‌هايي که در پست اول گذاشته شده رو دانلود و طبق توضيحاتي که نوشته‌ شده عمل کنيد. مجددا تاکيد ميکنم زمان ريستور به هيچ عنوان nvram رو تيک نزنيد. چون IMEI رو حذف و مشکل آنتي دهي ايجاد خواهد شد. ترجيحا فقط Boot, System رو ريستور کنيد
ضمنا عذرخواهي ميکنم لينک رو اشتباهي گذاشته بودم، لينک صحيح رو در پست بالا اصلاح کردم
twrp-glx-t109448.html

موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط dariush711 »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
لينک‌هايي که در پست اول گذاشته شده رو دانلود و طبق توضيحاتي که نوشته‌ شده عمل کنيد. مجددا تاکيد ميکنم زمان ريستور به هيچ عنوان nvram رو تيک نزنيد. چون IMEI رو حذف و مشکل آنتي دهي ايجاد خواهد شد. ترجيحا فقط Boot, System رو ريستور کنيد
ضمنا عذرخواهي ميکنم لينک رو اشتباهي گذاشته بودم، لينک صحيح رو در پست بالا اصلاح کردم
twrp-glx-t109448.html

موفق باشيد

مرسی ممنون از راهنماییتون.
دستورات رو مو به مو اجرا کردم.مشکل سنسور و باطری حل شد اما الان یه مشکل دیگه ایجاد شده و اون اینه که گوشیم خوب آنتن نمیده.قبلا تو اتاق آنتن پر بود اما امروز نصفه بود میزان ۀنتن دهیهمش.با گوشی دیگه امتحان کردم ولی آنتن دهی خوب بود.
اون تیک رو که گفته بودین لر داشتم اما مشکل آنتن دهی دارم

با تشکر فراوان
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
بعد از فلش زدن مستر ريست هم کرديد؟
اگر با اين مورد هم مشکل رفع نشد، احتمالا بايد نسخه‌ي سازگارتر با گوشي خودتون پيدا کنيد. واقعا يکي از بدترين کارهايي که GLX انجام ميده همين ارائه‌ي يک مدل با چنين نوع قطعه هست که باعث ميشه فريموير‌ها با هم سازگار نباشند و ...

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط dariush711 »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
بعد از فلش زدن مستر ريست هم کرديد؟
اگر با اين مورد هم مشکل رفع نشد، احتمالا بايد نسخه‌ي سازگارتر با گوشي خودتون پيدا کنيد. واقعا يکي از بدترين کارهايي که GLX انجام ميده همين ارائه‌ي يک مدل با چنين نوع قطعه هست که باعث ميشه فريموير‌ها با هم سازگار نباشند و ...

آره مستر ریست هم کردم.نمیدونم واقعا باید از کحا فریمور گیر بیارم.
یه سوال دیگه اینکه این چراغ نوتیفیکشین به چه دردی میخوره؟؟!!!فقط برا شارژ روشنه که.برا اس ام اس یا اطلاعات دیگه اصن کار نمیکنه.کلا اینجوریه یا گوشی من ایراد داره

با تشکر فراوان
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط dariush711 »

سلام
ببخشید من اینقدر میپرسم.از وقتی فریموری که گفتینو نصب کردم علاوه بر مشکل آنتن دهی یه مشکل دیگه برام ایجاد شده.گوشیم خوب شارژ نمیشه.یعنی مثلا الان 17 درصد شارژ داره و میزنم به شارژ تا 35 درصد و همونجوری میمونه.یه شب تا صب گذاشتم به شارژ چراغ نوتیفیکشن روشن بود.داشت شارژ میشد اما یه چند درصد پر میکنه و دیگه بیشتر پر نمیشه.به لپ تاپم وصل کردم که اینجوری شارژ کنم بازم همینطوری میشد.یه چند درصد شارژ میشه و بعدش متوقف میشه.چراغ نوتیفیکیشن و علامت شارژ شدن هس.اما درصد شارژ تغییر نمیکنه.یعنی هیچ راهی نیس من اون فریمور اولیه رو برگردونم؟ اینجوری واقعا سخته برام کار با گوشی
لطف میکنید واقعا که وقت میزارید و جواب میدید
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
متاسفانه کرنل احتمالا با گوشي شما سازگار نيست (از شاهکارهاي GLX هست که يک مدل رو با چيپ‌ و سنسورهاي مختلف ميده!)
اگر با فريمويرهايي که دوستان ارائه کردند (نسخه‌ي بکاپ گرفته شده با TWRP) هم مشکل شما حل نشد، گوشي رو به نمايندگي برده و آخرين نسخه رو فلش بزنيد. اگر اينکار رو کرديد ممنون خواهيم شد با TWRP از اون بکاپ تهيه کرده و در انجمن قرار بديد تا دوستان ديگه هم استفاده کنند :D

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط hosein4423 »

باسلام برادرچینی گوشی جی ‏4‏ هست؟ ازچه گوشی طرحش گرفته شده؟ واسه فریمور و آپدیت میخواستم
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 34 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط reza_ahwaz_26 »

با سلام
بعضی از گوشیها با دریافت اس ام اس یا دریافت پیام از واتس اپ ال ای دی بالای گوشی چشمک میزنه و برای هر پیام رسان رنگش متفاوته. آیا glx g4 هم این قابلیت رو داره؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

پست توسط mohammadmun62 »

,
سلام
متاسفانه چنین قابلیتی در G4 دیده نشده و چراغ هشدار اون ثابت هست و و روشن شدن این چراغ LED ثابت هم منوط به تنظیمات در نرم افزار های مخصوص پیام رسانی مثل Go smsm pro و ... هست.و از سه یا چهار رنگ پشتیبانی میکنه.
Major I
Major I

پست توسط hosein4423 »

کسی جواب مارو نداد مشابه چینی این گوشی چی هست؟ و از چه گوشی کپی شده؟
New Member

پست توسط arman21 »

رم گوشی پایینه و با نصب چند تا نرم افزار که دارن در پس زمینه کار می کنن رم رو پر می کنن طوری که معمولا بیشتر از 80 در صد رم پر هستش و برنامه های بالای 40 مگ رو اجرا نمی کنه، می خواستم رمش رو افزایش بدم ، باید چیکار کنم ؟

این اصطلاحات که شما میگینو من اصلا نمیدونم
Major I
Major I

پست توسط hosein4423 »

در اینجا میتونید مجوز جی ال ایکس رو ببینید که دیگه اعتبار ندارد

[External Link Removed for Guests]
در ضمن فریمور 2.4.2 اومده با گوگل پلی گوگل سرویس و گوگل مپ
ارسال پست

بازگشت به “GLX”