در موضوع سامسونگ همانطور که گفتم از هارد اینترنال آن راضیم و سال ها است که دارد کار می کند. هرچند اولین هاردی که دریافت کردم سوکتش مشکل داشت و نمایندگی گفت دو ماه دیگر جنس می آید!؟ اما چون مهلت تست 24 ساعته را از فروشنده گرفته بودم، فروشنده آنرا تعویض کرد. البته بعید می دانم که الان دیگر فروشنده ها چنین کاری کنند.
قطعا کیفیت تمامی قطعات محصولات جدید برای اکثر برندها نسبت به سال های قبل به صورت محسوسی افت کرده. اما مشخصاً در مورد درایو های نوری سامسونگ صحبت های خوبی نشنیدم. (از جمله ضعیف بودن لنز، مشکل در هنگام رایت بعضی از انواع دی وی دی خام، و افزایش صدای دستگاه بعد از چند ماه، در حالیکه ادعا می کند کم صدا ترین دستگاه است.) هر چند که چندان هم معلوم نیست کی راست می گوید.!
خود من در تمام مدت کار فقط اسوس خریدم. تقریبا مشکلی نداشته است، اما اصلی ترین مساله اسوس آن است که معلوم نیست گارانتی اصلی آن چیست و همه شرکت ها سر این موضوع با هم دعوا دارند. و جالب تر از همه آنکه در سایت اسوس در برابر زبان فارسی نوشته افغانستان و نام هیچیک از این شرکت ها را نیاورده.!! در حالیکه مثلا برای زبان عربی دست کم نام چهار کشور را آورده است. البته شنیدم ادعای تحریم را برای این موضوع مطرح کرده. (نمی دانم چرا ما اینقدر نسبت به این موضوعات پوست کلفتیم(خودم را گفتم.)) کمی قبل گارانتی های مشهور تر اسوس برای درایو نوری، اول درخشان بود که نمی دانم چه شدند، کجا رفتند؟! بعد mtc این کار را می کرد. الان هم که هرکسی از خانواده قهر می کند یا بازیگر می شود و یا اسوس را گارانتی می کند.