, چند مدل لنوو هم با اين چيپ ارائه شده که کرنل اونها اصلاح شده و با کابل استاندارد جهاني سازگار شده. راه درست اين بود که GLX همونطور که اين مشکل رو در کرنل تبلتش رفع کرده، براي بقيه گوشيهايي که با اين چيپ ارائه کرده هم حل ميکرد تا با کابل استاندارد سازگار بود ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
, خير، اينها پارامترهايي هستند که ولتاژ و فرکانس پردازنده رو ميشه تغيير داد که البته ريسک دارند اگر علم کافي در مورد اون چيپ نداشته باشيد. براي سريعتر شارژ شدن فقط ميشه شارژز قويتر استفاده کرد که اون هم محدود هست و نميشه هر امپري استفاده کرد ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
سلام قبلا در همین انجمن گفته بودید میشه با تنظیمات go sms کاری کرد که وقتی پیام میاد چراغ بالای گوشی روشن شه دقیقا باید تو تنظیمات go sms چیکار کرد ؟؟؟؟
, سلام در نرم افزار go sms pro به این روش عمل کنید و چراغ اخطار پیامک روشن میشه go sms pro>setings>Notification settings>Default Notification settings خالا تیک blink LED را بزن و در قسمت LED color گزینه Blue را انتخاب کن. و در قسمت LED blink rate گزینه Custom را انتخاب کن و درآن بخش نیز در کادر Time on عدد 1000 و در قسمت Time off عدد 0 را بزن و ok را بزن و اینک خواهی دید که هروقت پیامک بیاد چراغ سبز روشن میشه. ضمنا در هیچ حالت دیگه چراغ روشن نمیشه و فقط میتوانی رنگ را در بخشLED color به رنگ سبز و آبی و قرمز در بیاوری.
سلام دوستان میخواستم بدونم کسی تونسته آسفالت8 رو روی جی3 اجرا کنه؟ برای من بازی باز میشه و وقتی میخواد مسابقه رو شروع کنه پیام memory low در گوشه صفحه ظاهر میشه و از بازی میزنه بیرون. خیلی توی ذوقم خورد آخه آسفالت 7 رو خیلی خوب اجرا میکرد.
سلام دوربین جلوی گوشی من هنگام مکالمه تصویری با تانگو بر عکسه قبلن در موردش بحث شده بود ولی چون مطالب خیلی زیاد شده پیداش نکردم ممنون میشم اگه دوباره توضیح بدید چطوری درستش کنم البته فقط هنگام تماس این مشکلو داره چون تو دوربین گوشی درست کار میکنه فریمویر GLX_G3_V.2.6.2_20130614_GAPPS_ROOT_SWAP_TWRP_ROM نسخه گوشی :1.3