910628187 نوشته شده:نکنه میخوای بگی جی ال ایکس هم از همون سنسور s4 استفاده کرده ؟ جفتشون 13 هن لابد کیفیتشون مثل همه . و کیفیت دوربین جی ال ایکس از ایفون 8 مگا پیکسل هم بیشترتازه دوربین جلوش هم 8 مگاپیکسله
شماهنوز نمیدونی کیفیت عکس یعنی چی که هی مگا پیکسل مگاپیکسل میکنی جوابت هم توی پسهای قبلم دادم یک بار دیگه بشین بخون
برو دوربین های حرفه ای رو نگاه بنداز d3s یا d90 نیکون جفتشون 12 مگاپیکسلن لابد کیفیت s4 بخاطر 13 مگاپیکسل بودن بهتره ؟ یه نگاه به اندازه سنسور های دوربینهاشون بنداز . مگاپیکسل کیفیت عکس برداری رو مشخص نمیکنه درسته که یکی از عوامل هست که توی کیفیت مهمه ولی مهمترینش نوع و اندازه سنسور ه .بعضی مواقع مگاپیکسل بیشتر باعث ایجاد نویز و افت کیفیت تصویر میشه
خدا پدرت رو بیامرزه ... منم همین حرف رو توی یک پست دیگه گفتم ... من کی گفتم یکی هستن ... مورد بحث من در مورد اون دو گوشی بود و ربطی به جی ال ایکس نداشت ... این چیزایی که شما نوشتی که هر ننه قمری هم میدونه

مثلا خواستی بگی یک چیزی بلدم ... سامسونگ میاد میشینه یک سال روی دوربینش کار میکنه و باید هم کیفیتش بالاتر باشه .. اما جی ال ایکس به همون شکلی که خریداری کرده روی گوشی ها سوار میکنه و کمترین تغییری هم نمیده ولی بازم کیفیت خوبی دارن و حداقل در برابر پول پرداختی کیفیت بالاتری دارن ... لازمه بدونید این مواردی که شما گفتی کمتر در دوربین یک گوشی موبایل به کار گرفته میشه یا حداقل در حد دوربین های عکاسی نیست
مهندس این کمپانی ها بخاطر اینکه ساختار باریک گوشی حفظ بشه تا یک حد مشخص اندازه سنسور و لنز و ... رو افزایش میدن چون اونوقت باید فکری به حال ابعاد زیاد و سنگین بودن گوشی کنن ... لطف کن اینقدر اطلاعات مهم زندگیت رو به رخ دیگران نکش ..یک وقت می ترسم
[/quote]
تازه دوربین جلوش هم 8 مگاپیکسله