Reza6662 نوشته شده:007,
رنج و عذابي که . . . از بابت بمب هاي شيميايي اهدايي با پول اعراب نصيب . . . هنوز . . . مي دهد.
من رابطه با اسرائيل رو به رابطه با کويت و عربستان سعودي بسيار ترجيح مي دم. مي دونستي لامپ TWT رادار AWG-9 مستقيمن از IAI به ايران ارسال شد؟ مي دونستي Fan موتور TF30-P414 از طرف چه کشوري در اختيار ما قرار گرفت؟ مي دانستي برد کنترل Battery Alert سيستم Hawk به همراه موشکهاي MiM-23 را چه کسي زمان جنگ به ما رساند؟![]()
مجبور شدی روزی 20 تا قرص آرام بخش بخوري؟![]()
من نمیدونم این واقعا از سادگی شوماس یا ...
اما موندم چطور از پول اعراب حرف میزنی و از حرومزاده هایی که این بمبها رو به صدام دادن چیزی نمیگی ؟!!!!!!!!!!!!!!
دیگه هر نادونی میدونه که کارخونه های شیمیائی صدام رو آلمان و اینگیلیس بی همه چیز واسش درست کردن . بحث اسرائیل هم که اظهر من الشمسه ! یه سر برو مرکز اسناد انقلاب اسلامی تا ببینی این اسرائیل گوگوری مگوری شوما چه کارایی که با این کشور و ملت نکرده ...

Reza6662 نوشته شده:Leila نوشته شده:أنجلينا جولي: عرب و مسلمانان تروريست نيستند بر جهانيان لازم است كه ضد اسرائيل متحد شوند .
باز به انجليا كه خوب حرفي زده
به عکس نظر شما، ایران و اسرائیل، می تونن دوست و همکار نزدیکی برای هم باشن. مطمئن باشید بیشتر کشورهای عربی نظیر سعودی، کویت و شیوخ خلیج فارس، حاضرن سر به تن ایران و ایرانی نباشد.
اسرائیل کشوری هست که 300 هزار نفر ایرانی تبار دارد و در زمان جنگ، کمک های نظامی زیادی به ایران ارسال کرده است. برعکس، اعراب، حدود 70 میلیارد دلار به صدام یزید جنایتکار کمک کردند تا ملت ایران را قتل عام کند.
بحث اسرائیل که کاملا پوچ بودنش معلومه . اما در مورد اعراب انگار بازم شوما دچار فراموشی و ضعف مفرط حافظه شدی که حرامزادگی غربیها و بعضا شرقیها رو فراموش کردی !!!!
همین شوروی 45 هزار مستشار به عراق فرستاده بود و توسط اونها کل نظام ارتش عراق رو تغییر داده بود و یه سازمان عجیب و غریب ازش ساخته بود ( طبق گفته ی سرتیپ حسن فرمانده ی نیرو هوایی صدام پس از اشغال عراق توسط آمریکا و اینگیلیس ... ) . غربیها هزاران مستشار توی عراق داشتن که هنوز که هنوزه آمار درستی ازش بیان نکردن . فرانسه چندین میلیارد دلار سلاح به صدام فروخت . آلمان و اینگیلیس کشنده ترین سلاحهای شیمیائی رو در اختیار صدام گذاشتن و .....
فکر کنتم همین لیست برای کمک به حافظه ی جنابعالی کافی باشه ...

د