روشن شدن led
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
روشن شدن led
سلام دوستان .برای روشن شدن هنگام دریاقت اس یا میس کال .ابدیت یا برنامه ای نیومده هنوز؟؟؟؟؟؟؟؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: روشن شدن led
,
براي گوشيهاي دو هستهاي خير، گوشيهاي 4 هستهاي پيشفرض اين امکان رو دارند
براي گوشيهاي دو هستهاي خير، گوشيهاي 4 هستهاي پيشفرض اين امکان رو دارند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
سلام .اگه گوشی روت بشه امکانش هست با نرم افزار خاصی این آپشنو بهش اضافه کرد؟
من گوشیم جی 3 هستش
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
من گوشیم جی 3 هستش
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
تا جايي که اطلاع دارم خير، البته براي SMS با برنامهي Go SMS ميشه اين امکان رو فعال کرد. براي تماس حداقل من برنامهاي نديدم، شايد دوستان ديگه اطلاعي داشته باشند
تا جايي که اطلاع دارم خير، البته براي SMS با برنامهي Go SMS ميشه اين امکان رو فعال کرد. براي تماس حداقل من برنامهاي نديدم، شايد دوستان ديگه اطلاعي داشته باشند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 38 بار
- تماس:
برنامه light manager هست جواب هم میده حتی بدون روت نصب کن اگه واسه تنظیمش مشکل داشتی بگو توضیح بدم واست
-
- محل اقامت: Rasht
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
نرم افزار LightFlow هم هستش.ولی در کل برای گوشی های دو هسته ای این مشکل وجود دارد.
ولی روی تبلت glx jet tab عملکرد LED به طور پیش فرض فعاله (تبلت jet tab دو هسته ای هستش)
[External Link Removed for Guests]
ولی روی تبلت glx jet tab عملکرد LED به طور پیش فرض فعاله (تبلت jet tab دو هسته ای هستش)
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 82 بار
- سپاسهای دریافتی: 47 بار