Root Sky Douale Core (GFIVE)

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Root Sky Douale Core (GFIVE)

پست توسط MOJSOFT »

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان

و با احترام خدمت بزرگان سايت

با اجازه شما مدير محترم نرم افزار رووت برد گوشيهاي با برد MT6577 و Glx Gfive Sky Doual core را براي صاحبان اين گوشي حرفه اي قرار ميدهم :

لينك دانلود :

دانلود درايور : [External Link Removed for Guests]

دانلود نرم افزار رووت : [External Link Removed for Guests]

آموزش :

1 - پس از ارتباط گوشي به كامپيوتر

2- نرم افزار را اجرا نماييد

3- گزينه 1 را انتخاب نماييد

4- صبر كنيد...

5- روي گوشي پيامي با نام :‌Full Restore آمده بدون هيچگونه تغيير گزينه Restore My Data را تاييد نماييد.

منبع : [External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: Root Sky Douale Core (GFIVE)

پست توسط istar30000 »

سلام عزیز منظورت از اسکای جی 5 چیه؟؟؟
منظورت G04 -G05 هستش
منظورت G05 هستش؟؟؟
اگخ ممکنه راهنمایی کن چطور بفهمیم که گوشی 04 یا 05 هستش؟؟؟
تشکر عزیز
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
ضمن تشکر از شما براي مطرح کردن اين روش، اما روشهايي که به اين شکل با استفاده از اسکريپت و در حالتي که گوشي روشن هست و سيستم عامل کنترل رو در دست داره روت صورت ميگيره، ميتونه منجر به صدمه به سيستم عامل و در صورت ادامه اين روند (فلش نکردن و رفع نشدن مشکل ايجاد شده) ممکنه به مشکل سخت افزاري از جمله نقص در آنتن‌دهي خواهد شد. توصيه من براي تمام گوشي‌ها استفاده از کاستوم ريکاوري و نصب پکيج‌هاي SuperUser يا SuperSU هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط MOJSOFT »

istar30000 :

سلام دوست من راستش من به جز نرم افزار نمايش مشخصات سخت افزاري و نرم افزاري CPU-Z برنامه هاي ديگه اي هم نصب كردم و تو همشون قسمت : Manufacturer نوشته GFive و مدلش هم : Sky H927
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط cslive »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
ضمن تشکر از شما براي مطرح کردن اين روش، اما روشهايي که به اين شکل با استفاده از اسکريپت و در حالتي که گوشي روشن هست و سيستم عامل کنترل رو در دست داره روت صورت ميگيره، ميتونه منجر به صدمه به سيستم عامل و در صورت ادامه اين روند (فلش نکردن و رفع نشدن مشکل ايجاد شده) ممکنه به مشکل سخت افزاري از جمله نقص در آنتن‌دهي خواهد شد. توصيه من براي تمام گوشي‌ها استفاده از کاستوم ريکاوري و نصب پکيج‌هاي SuperUser يا SuperSU هست

سلام
من می خواستم این روش رو روی گوشیم امتحان کنم تا اینکه پست ]MOJSOFT رو دیدم و من رو منصرف کرد
تورو خدا اگه این روش امن نیست بگید تا من انجامش ندم . می دونم هیچ کدوم از روش ها امن نیست و مسئولیتی در قبال خراب شدن بر عهده نمی گیره , اما بعضی روش های درصد خطاشو بیشتره و بعضی ها هم احتمال خراب شد رو به حداقل ممکن می رسونه .
یک سوال دیگه هم که دارم اینه که میگند شرکت glx بر خلاف سایر شرکت ها گارانتیش در اثر روت شدن باطل نمیشه و اگه روتش کردین و پس فردا فلان قسمتش خراب شد , گارانتی شامل حالش میشه .

یک سوال دیگه هم دارم : آیا من اگه گوشیم رو به این روش روتش کرد پس فردا خراب شد , آنروت میشه یا نه ؟ آموزشش پیدامیشه ؟؟؟؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
براي گوشي SKY Dualcore ريکاوري ارائه شده و با اون به راحتي ميتونيد گوشي رو روت کنيد. با زدن فريموير اصلي که به صورت بکاپ TWRP وجود داره هم ميتونيد اون رو unroot کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط mostafa688 »

nazdik bud be fana bere goshiiiii......
ارسال پست

بازگشت به “GLX”