سلام دوستان ازتون خواهش میکنم بهم کمک کنین .
من یه بازی دانلود کردم که زیپ بود بعد اکسترکتش کردم و تبدیل شد به فایل iso بعد همونطور که برای بازی های دیگه اینکارو میکردم این فایل رو تو پوشه iso ( زمانی که پی اس پی رو با کابل یو اس بی وصل میکنیم ) کپی کردم . چون حجمش زیاد بود مدتی طول کشید ، بعد هم کپی شد وقتی اجکت کردم و باپی اس پی وارد بازی ها شدم اون بازی نبود یعنی انگار منتقل نشده بود . من هم دوباره با کابل وصل کردم و بازی رو از فایل iso پاک کردم تا یبار دیگه بریزم وقتی پاکش کردم دیگه نتونستم چیزی بریزم چون انگار حجمش هنوز اشغال بود . مثلا زمانی که من بازی رو ریختم بعدش ۵۷ مگابایت فضا ی خالی داشت وقتی پاکش کردم هم همین قدر و دیگه نمیتونم چیزی بریزم .
باید چیکار کنم ؟ این فایل جای دیگه ای هم هست که پاکش کنم ؟
باید چیکار کنم ؟
مشکل !
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت
Re: مشکل !
مشکل رو فهمیدم . هر بازیی رو که پاک میکنم از حجم باقی مونده کم نمیشه ! باید چیکار کنم ؟
دوستان لطفا کمک کنید .
دوستان لطفا کمک کنید .

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
مموري رو با کامپيوتر چک کنيد ببينيد وضعيت به چه شکل هست. اگر در مموري درست هست، يکبار دستگاه رو خاموش روشن کنيد مشکل رفع خواهد شد
مموري رو با کامپيوتر چک کنيد ببينيد وضعيت به چه شکل هست. اگر در مموري درست هست، يکبار دستگاه رو خاموش روشن کنيد مشکل رفع خواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ممنون از پاسخ .
من مموری با کامپیوتر چک کردم اما اونجا هم همین مشکل هست یعنی با این که تو فایل iso بازی هارو پاک کردم اما حجمی ندارم .
چرا حجمم هنوز اشغال باقی مونده ؟
من مموری با کامپیوتر چک کردم اما اونجا هم همین مشکل هست یعنی با این که تو فایل iso بازی هارو پاک کردم اما حجمی ندارم .
چرا حجمم هنوز اشغال باقی مونده ؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
تمام فايل و فولدرها رو در کامپيوتر کپي کرده و مموري رو فرمت کنيد. بعد دوباره اطلاعات رو برگردونيد. اگر مموري سالم باشه، مشکل حل خواهد شد
تمام فايل و فولدرها رو در کامپيوتر کپي کرده و مموري رو فرمت کنيد. بعد دوباره اطلاعات رو برگردونيد. اگر مموري سالم باشه، مشکل حل خواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد