سوالات و مشکلات glx g5

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

Re: سوالات و مشکلات glx g5

پست توسط edwardAC »

با تشکر از راهنمایی های دوستان بنده هم جی 5 خریدم. واقعا خیلی گوشی با حالیه. ممنون میشم اگه در کنار این کاستوم رام طریقه ی روت کردن و ریختن کاستوم رامتون رو هم آموزش بدید. راستی من رفتم دفتر مرکزی جی ال ایکس جی 5 رو نداشتن از دیجی کالا خریدم خیلی زود در خونه بهم تحویل دادن.
New Member

پست توسط gols »

ali.4171 نوشته شده:
edwardAC نوشته شده:ممنون از پاسخ. این 5 تا سنسوری که جی 5 کمتر از اسپایدر و گلکسی گراند داره جریانش چیه؟تو بازی ها مشکلی ایجاد نمیکنه؟

نه بابا .ربطی به بازی نداره

سلام كار سنسور G-sensor چي هست در گوشي ؟؟؟؟؟؟
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

پست توسط saeedjiji »

آقا  .M. , مثل اینکه شما از نزدیکان مدیر شرکت glx هستید

خواهشاً بهشون از طرف مشتریان بگید یه فکری به حال پشتیبانی نرم افزاری گوشی هاشون بکنن / فقط فکر فروش نباشن و بعد از رد کردن جنس انگار نه انگار ...

راستی شما میدونید شرکت برنامه ای برای به روز کردن آندروید g5 داره یا نه؟
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 154 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط S.M.Seyednoor »

saeedjiji نوشته شده:آقا  .M. , مثل اینکه شما از نزدیکان مدیر شرکت glx هستید

خواهشاً بهشون از طرف مشتریان بگید یه فکری به حال پشتیبانی نرم افزاری گوشی هاشون بکنن / فقط فکر فروش نباشن و بعد از رد کردن جنس انگار نه انگار ...

راستی شما میدونید شرکت برنامه ای برای به روز کردن آندروید g5 داره یا نه؟

با عرض سلام و درود خدمت شما

بنده چند صباحی افتخار همکاری با مجموعه شرکت GLX رو داشتم البته این مربوط میشه به زمانی که اولین سری گوشی های Snowy و Sky اومد ...
کلیپ های تبلیغات شرکت رو که توسط بنده از صدا و سیما به کرار پخش میشه رو از سایت آپارات میتونید مشاهده کنید .
اما در جواب گفته هاتون باید بگم متاسفانه چیزی به نام پشتیبانی نرم افزاری گوشی درون شرکت وجود نداره ، حتی دو هفته گذشته که جناب آقای سعیدی جهت بازدید از کارخانه از بنده دعوت کرده بودند مراتب رو به اطلاعشون رسوندم و حتی پیشنهاد همکاری بلاعوض رو دادم ، اما متاسفانه شرایط حاکم در دفتر مرکزی GLX و کارخانه بسیار متفاوت هست به نحوی که در کارخانه جناب مهندس حمید سعیدی به کوچکترین جزئیات درون کارخانه اهمیت میده و اجازه نمیده کاری عقب بیوفته و همه چیز طبق برنامه جلو میره اما در دفتر مرکزی اهواز که برادر بزرگوارشون سکان دار و نماینده ایشون هستند متاسفانه علارغم سخت کوشی ، دور ایشون رو حلقه کوته فکر و کم سواد و سود جویی احاطه کردن و ...

باور کنید بخوام بنویسم دردنامه میشه تومار با خط خون ...
در جواب بروز رسانی هم در همین حد بدونید بنده با پای خودم و بون کوچکترین منفعتی در حالی که از اون مجموعه جدا شدم دو تا گوشی G5 و اسپایدر رو خریداری کردم
برای جفتشون رام و کاستوم رام و لانچر اختصاصی با آرم شرکت ساختم که اگه یه سرچ ساده بفرمایید مبالغ هنگفتی توسط شرکت های رقیب پرداخت میشه و پیشنهاد میشه لیکن با وجود همه موارد گفته شده متاسقانه از سر غرض یا ... الله اعلم به دست ایشون نرسید .

سعی میکنم تا اونجا که وقام اجازه میده اوقات استراحت و فراقتم رو در این سایت جهت برطرف کردن کمی ها و کاستی ها انجام بدم./

سربلند باشید و پایدار
التماس دعا

تصویر    
 ...There is no deadlock for grand people  

because they believe they'll either find a way or make a way  

۩۞۩๑

ِ ، آرزوهای شیرین   [External Link Removed for Guests]   
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط hameddashti »

سلام
رام miui برای این گوشی ریلیز شده .منظورم برای گوشی gfive g9 هست تصویر
از این صفحه دان کنید امتحان کنید من این گوشی ندارم
[External Link Removed for Guests]
امیدوارم موفق باشیدتصویر تصویر
New Member

پست توسط hameddashti »

سلام
رام miui برای این گوشی ریلیز شده.منظورم گوشی gfive g9 هس. تصویر
امتحان کنید . از این صفحه دان کنید [External Link Removed for Guests]

موفق باشید تصویر تصویر
New Member

پست توسط hameddashti »

دو بار شد :-O ::sa
New Member

پست توسط hameddashti »

[External Link Removed for Guests]ینم چند تا لینک رام دیگ
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 38 بار

پست توسط ebaskar »

Mahdi1944 نوشته شده:   ,
اين لينکها رو ببينيد:
همين تصميم رو MIUI هم گرفت که البته چون MIUI بيشتر براي چين فعاليت ميکنه و به گستردگي و قدرتمندي CM نيست چندان بازتابي پيدا نکرد. همون زمان که CM اعلام کردن به دليل در دسترس نبودن سورس سالم و کافي و همچنين ناپايداري‌هاي بعضا منجر به بريک شدن گوشي‌ها، ديگه هرگز Exynos رو پشتيباني نخواهد کرد.
دوست خوبم Alireza Hosseini يک Galaxy S2 داشتند که دقيقا همين ترکش Mem_Caps_erase فريموير رسمي sammobile باعث بريک شدن و تخريب بخشي از بورد شد که مجبور به تعويض اون شدند و متاسفانه اگر XDA رو بررسي کنيد همچنان بعد از گذشت چندين نسل از اين چيپ، وقتي قريمويري رو سامسونگ ارائه ميکنه همه ميپرسند که اين نقص وجود داره يا خير و نگران خاموش شدن دائمي گوشي خود هستند. اون هم در حالي که الان ديگه کمتر چيپي وجود داره که Dead بشه
من حداقل چهار سال به صورت تخصصي روي اندرويد و بهينه سازي اجزاي اون کار کردم و پروژه‌ي کارشناسي من هم در اين حوزه بوده. افرادي که من رو از نزديک ميشناسند ميتوانند اين موضوع رو تاييد کنند که تقريبا تمام دوستان و آشنايان گوشي‌هاشون رو براي بهينه سازي در اختيار من ميگذارند و روي همين مورد، تقريبا با تمام گوشي‌هاي مطرح برندهاي مختلف کار کردم. من هيچ دفاعي از مارک GLX نکرده و نخواهم کرد. در همين بخش احتمالا ديديد بارها گفتم گوشي‌هاي لاستر، ميرا رو به هيچ عنوان توصيه نميکنم. همچنين گوشي‌هاي غير هوشمند. من صرفا بر اساس تجربه‌ي خودم روي اغلب چيپ‌ها مطرح، با صراحت اعلام ميکنم MTK چيپي هست که آينده رو مال خودش خواهد کرد. بهينه‌ترين معماري و ساختار نرم افزاري رو داره که فعلا در هيچ چيپ هيچ شرکت ديگه‌اي اون رو نديديم. گواه واضح اون هم عمر بالا باتري گوشي‌هاي با چيپ 6589 به بالا هست. حال اين رو با Snapdragon مورد استفاده از Xperia TX مقايسه کنيد، خواهيد ديد شارژ دو سيمکارته و بيش از دو روز با استفاده نرمال در گوشي‌هاي 6589، هرگز قابل مقايسه با شارژ زير يک روز با استفاده نرمال TX نيست و اين در حالي هست که از لحاظ قدرت پردازشي اين دو گوشي در يک رنج هستند (حدود 700 امتياز در antutu تفاوت دارند)
پس بهتره منصفانه فکر کنيم. خود من بارها از سياست‌هاي GLX انتقاد کردم. براي مثال بدترين مشکلات اين برند نداشتن پشتيباني نرم افزاري به معني مطلق کلمه هست (تقريبا شبيه هواوي). در دسترس نبودن سورس فريموير‌ها و بدتر از همه اينکه يک گوشي رو با قطعات و سنسورهاي مختلفي ميزنه و اين موضوع در ارائه‌ي فريموير براي اونها بسيار مشکل ايجاد ميکنه. اما گوشي Spider واقعا قابل دفاع هست. من اين حرف احمقانه رو نميزنم که اين شرکت ايده‌ال هست و يا حتي کاملا قابل دفاع. اما عملکرد رو به رشدي داشته و اگر اين بازار رقابتي ادامه پيدا کنه اميدوارم در آينده روزي به عنوان يک برند قابل افتخار مطرح بشه و همچنين به هيچ عنوان اين حرفهاي حماقت اميز و احمقانه‌ي ايراني نيست و اراجيفي مانند اين رو پشيزي براش ارزش قائل نيستم. چرا که بارها و بارها اين بحث مطرح شده که هيچ يک از غول‌هاي صنعتي اين حوزه حتي تمام طراحي رو هم خودشون انجام نميدن، ساخت قطعه که پيش کش، براي مثال نوکيا که 14 سال پرچمدار مطلق اين حوزه بود. از ابتداي ورود به ساخت گوشي همراه تا پايان حيات خودش هرگز قطعه‌اي رو نساخت و اصلا اين شرکت قطعه ساز نبود. اما تمام دنيا خريدند و هيچ احمقي هم نپرسيد اين فنلاندي نيست. چون حتي احمق‌ترين احمق‌هاي دنيا هم ميدونند که اين يک چيز کاملا منطقي هست که يک محصول از کنار هم قرار گرفتن دهها قطعه و با کمک دهها شرکت توليد ميشه. اما در ايران واقعا بعضي مواقع روي بني اسرائيل رو سفيد ميکنند برخي‌ها...

در پايان اگر شما به اين گوشي دسترسي داريد لطفا فريموير و بيلد نامبر اون رو بفرماييد تا در صورتي که بالاتر از نسخه‌‌ي فعلي ارائه شده در انجمن هست زحمت بکاپ گرفتن فريموير اون رو به شما بديم. حداقل بخشي از کم کاري‌هاي اين شرکت در حوزه‌ي نرم افزار جبران بشه

و باز تاکيد ميکنم Spider واقعا گوشي قابل دفاعي هست در مقابل همتايان خودش مثل Xperia C, Huawei G700 و Galaxy Grand2
باز به دوستان توصيه ميکنم دست از اين کينه‌ي شتري نسبت به کالاي حتي برچسب ايراني زده! برداريد. حتي اگر اين مخصولات فقط در ايران برچسب زده شده باشند. چند صد نفر رو به کار مشغول کرده. کاش کمي از اين ميراث نحس استعمار پير خبيث فاصله ميگرفتيم ...
ضمنا افت صنعت زالو صفت خودرو مونتاژ و يا 100 ايراني بودن يا نبودن اون نيست. بلکه مشکل انحصاري بودن اون هست که کشور رو به خاک سياه نشونده و مردمش رو به خاک عزاي از دست رفتگانشون در ارابه‌هاي مرگ ساخت اين شرکتها. اگر روزي خوزه‌ي موبايل هم انحصاري داخلي بشه، شک نداشته باشيد چيزي بهتر از صنعت خودرو نخواهيم داشت ...

کاش ...

سلام آقا مهدی
در مورد مطلب شما و دفاع از تولید ملی باید عرض کنم من دوتا GLX G4 برای خودم و همسرم خریدم که تا الان حدود 6-7 ماهی هست داریم استفاده میکنیم و پست های منو دیدی که چقدر مشکل باتری و کمبود رم و این چیزها باهاش داریم... پس من دیگه حق دارم سراغ GLX نرم ..برای همین بعد این مدت گوشی G700 هواوی خریدم که انصافا شما میتونید چند بازی سنگین مثل آسفالت و بازیهای جنگ هوایی و چندین نرم افزار را در رم گوشی همزمان اجرا داشته باشید بدون اینکه از این برنامه ها بپره بیرون و یا هنگی داشته باشه یا سرعتش بیاد پایین...لانچر زیبای Next با Live walpapaer Go wether را نصب کردم بدون هیچ کندی داره کار میکنه...انصافا اسپایدار یا G5 چنین قابلیتی دارن؟ قیمتاشون هم که تقریبا نزدیک هستند ! اگر این قابلیتها را دارن همین امروز میرم گوشیمو میفروشم و G5 یا Spider میخرم
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: dezful
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار
تماس:

پست توسط rchookan »

تصویر سلام آقای سید نور چه مشکلی داره دفتر مرکزی که اگه بنویسید دردناک میشه بگید مشکل چی بود راستی به مدیر عامل شرکت بگید بروی کیفیت گوشی هاش بیشتر کار کند .در ضمن به ایمیلم rchookan@chmail.ir ایمیل بزن چند تا سوال دارم ازت با تشکر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 91 بار
سپاس‌های دریافتی: 202 بار

پست توسط ali.4171 »

ebaskar نوشته شده:
Mahdi1944 نوشته شده:   ,

سلام آقا مهدی
در مورد مطلب شما و دفاع از تولید ملی باید عرض کنم من دوتا GLX G4 برای خودم و همسرم خریدم که تا الان حدود 6-7 ماهی هست داریم استفاده میکنیم و پست های منو دیدی که چقدر مشکل باتری و کمبود رم و این چیزها باهاش داریم... پس من دیگه حق دارم سراغ GLX نرم ..برای همین بعد این مدت گوشی G700 هواوی خریدم که انصافا شما میتونید چند بازی سنگین مثل آسفالت و بازیهای جنگ هوایی و چندین نرم افزار را در رم گوشی همزمان اجرا داشته باشید بدون اینکه از این برنامه ها بپره بیرون و یا هنگی داشته باشه یا سرعتش بیاد پایین...لانچر زیبای Next با Live walpapaer Go wether را نصب کردم بدون هیچ کندی داره کار میکنه...انصافا اسپایدار یا G5 چنین قابلیتی دارن؟ قیمتاشون هم که تقریبا نزدیک هستند ! اگر این قابلیتها را دارن همین امروز میرم گوشیمو میفروشم و G5 یا Spider میخرم

منم جی 4 داشتم
الآنم جی5 دارم ..راحت بازیهای سنگین رو میاره و لانچرم بدون افت سرعت میشه نصب کرد و باهاش کار کرد چون تست کردم میگم...
مطمئن هستم اسپایدر هم همینطوره..
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 118 بار
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط milad.z »

otg هم ساپورت میکنه
میزنم به سلامتیه حرفای دلم ک ب کسی نگفتم/ب سلامتیه اینکه کوه درد بودم ولی دم نزدم

ب سلامتیه تنهایی هام...ولی تنهایی رو دوست نداشتم / ب سلامتیه آرزوهایی که نتونستم لمسشون کنم...
ارسال پست

بازگشت به “GLX”