[FONT=Tahoma, Arial]وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تصویب کاهش 20 درصدی نرخ اینترنت ADSL خبر داد.
[FONT=Tahoma, Arial]
[External Link Removed for Guests] [FONT=Tahoma, Arial] وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تصویب کاهش 20 درصدی نرخ اینترنت ADSL خبر داد.
[FONT=Tahoma, Arial] واعظی در صفحه شخصی خود در صفحه اجتماعی کلوب از تصویب کاهش 20 درصد قیمت اینترنت ADSL توسط کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات خبر داد.
[FONT=Tahoma, Arial] با اشاره به وعده ای که برای کاهش تعرفه اینترنت داده بود اظهار داشت: جلسات کارشناسی با حضور نمایندگان شرکت ارتباطات زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکتهای PAP تشکیل شد و در نهایت این شرکتها قبول کردند که با کاهش هزینه ها و تقلیل سود و افزایش بهره وری، تعرفه حجمی اینترنت ADSL به مقدار 20 درصد کاهش یابد.
[FONT=Tahoma, Arial] کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تاکید کرد: این پیشنهاد در جلسه امروز صبح کمیسیون تنظیم مقررات در کشور با حساسیت و همراهی اعضاء به تصویب رسید و امیدوارم به زودی در بازار اعمال شود.
[FONT=Tahoma, Arial] گام بعدی را پیگیری افزایش سرعت و ارتقاء کیفیت و ارائه خدمت به مردم عنوان و اظهار امیدواری کرد که با پیگیری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی به رعایت ضریب اشتراک یک به 8، بخشی از مشکلات فعلی اینترنت مرتفع شود.
[FONT=Tahoma, Arial] وزیر ارتباطات امروز نیز در جمع خبرنگاران درباره کاهش سرعت اینترنت طی روزهای اخیر گفت: سرعت اینترنت کم نشده بلکه موضوع این است که ما پهنای باند را اضافه کردهایم و شرکتهایی که باید اینترنت به مردم بفروشند مشتریهای خود را اضافه کردهاند. [FONT=Tahoma, Arial]
اینترنت ارزان شد
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: البرز
- سپاسهای ارسالی: 732 بار
- سپاسهای دریافتی: 494 بار
- تماس:
Re: اینترنت ارزان شد
A3eman نوشته شده:[FONT=Tahoma, Arial] ارتباطات امروز نیز در جمع خبرنگاران درباره کاهش سرعت اینترنت طی روزهای اخیر گفت: سرعت اینترنت کم نشده بلکه موضوع این است که ما پهنای باند را اضافه کردهایم و شرکتهایی که باید اینترنت به مردم بفروشند مشتریهای خود را اضافه کردهاند.
خوب اگه اینجوری هم که وزیر محترم فرموده اند باشه که سرعت باید مثل قبل بمونه و تغییری نکنه.چرا سرعت کم شده؟
[FONT=Impact]آدمهای پاک خطا نمی کنند ، سادگی می کنند . و امروز سادگی ، پاکترین خطای دنیاست.

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
Abdoll@h دقیقا
این روزها به شدت سرعت نت من کاهش پیدا کرده
خداییش نامردیه
هنوز قیمت ها رو کم نکردن که هیچ سرعت ها رو هم کم کردن
من یکی که به شخصه یه ذره رضایت ندارم

این روزها به شدت سرعت نت من کاهش پیدا کرده
خداییش نامردیه
هنوز قیمت ها رو کم نکردن که هیچ سرعت ها رو هم کم کردن
من یکی که به شخصه یه ذره رضایت ندارم

گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1358 بار
با سلام
کاش میگفت 20 درصد گران کردیم ولی سرعت 20 درصد بالا رفت هنوز ارزان نشده سرعت نصف شده من با پهنای باند 1024 2 ماه پیش از یه سایتی مثل آپارات با سرعت 500 دانلود داشتم ولی لان به زور به 250 میرسه
کاش میگفت 20 درصد گران کردیم ولی سرعت 20 درصد بالا رفت هنوز ارزان نشده سرعت نصف شده من با پهنای باند 1024 2 ماه پیش از یه سایتی مثل آپارات با سرعت 500 دانلود داشتم ولی لان به زور به 250 میرسه
چه خوب خوند حرف دلمو
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

-
- محل اقامت: RASHT
- سپاسهای ارسالی: 1271 بار
- سپاسهای دریافتی: 1131 بار
- تماس:
وضع خراب تر شده بچه ها . واقعا سرعت پایینه
[External Link Removed for Guests]