سوالات و مشکلات glx g5

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار

Re: سوالات و مشکلات glx g5

پست توسط farshad1368 »

سلام دوستان.بنده قبلا مطالبو این سایت خواندم و ازش استفاده کردم.
چند مدتی میشه میخوام گوشی بخرم و اینقدر گشتم که دیگه تبدیل به وسواس داره میشه.خیلی وقت منتظر بودم تا glx g5 بیاد تو بازار اما تو هر سایتی میگردم نقطه مثبتی در موردش نیست و حتی چند نفر از تعمیر کارای موبایل میگن که قطعاتشو با چسپ،چسپندنتصویرتصویر
حالا از دوستان که تو کار گوشی از نظر اطلاعات استاد هستن چند سوال دارم که:
1.بین هوای جی 700 و glx g5 کدوم بهتره؟(گوشی واسه بازی و وب گردی میخوام)
2.آیا glx g5 بازی های دیتا رو به راحتی اجرا میکنه؟کلا بازی های سطح بالارو اجرا میکنه
3.سرعت گوشی در چه حد؟
4.میشه آندرویدشو ارتقا داد با وجود اینکه شرکت اقدامی نکنه؟
میگن بعد مدتی گوشی سرعت خودشو از دست میده،دوستانی که این گوشیرو دارن این اتفاق افتاده؟
پیشاپیش ممنون از جواباتونتصویر
New Member
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط edwardAC »

farshad1368 نوشته شده:سلام دوستان.بنده قبلا مطالبو این سایت خواندم و ازش استفاده کردم.
چند مدتی میشه میخوام گوشی بخرم و اینقدر گشتم که دیگه تبدیل به وسواس داره میشه.خیلی وقت منتظر بودم تا glx g5 بیاد تو بازار اما تو هر سایتی میگردم نقطه مثبتی در موردش نیست و حتی چند نفر از تعمیر کارای موبایل میگن که قطعاتشو با چسپ،چسپندنتصویرتصویر
حالا از دوستان که تو کار گوشی از نظر اطلاعات استاد هستن چند سوال دارم که:
1.بین هوای جی 700 و glx g5 کدوم بهتره؟(گوشی واسه بازی و وب گردی میخوام)
2.آیا glx g5 بازی های دیتا رو به راحتی اجرا میکنه؟کلا بازی های سطح بالارو اجرا میکنه
3.سرعت گوشی در چه حد؟
4.میشه آندرویدشو ارتقا داد با وجود اینکه شرکت اقدامی نکنه؟
میگن بعد مدتی گوشی سرعت خودشو از دست میده،دوستانی که این گوشیرو دارن این اتفاق افتاده؟
پیشاپیش ممنون از جواباتونتصویر

منم یه هفته ای میشه که جی 5 خریدم. کیفیتش حرف نداره با این قیمت هیچ گوشی با صفحه ی 1280 * 720 پیدا نمیکنی. فقط اگه اهل بازی های دیتا دار هستی یه رم 16 هم واسش باید بخری که حدود 35 تومن قیمتشه (کلاس 10).
راستی ما منتظر این کاستوم رام شما هستیم جناب S.M.Seyednoor
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اول اينکه تعميرکاران معمولا نسبت به هر چيزي که براشون نون نداشته باشه ممکنه عکس العمل منفي نشون ميدن. به هيچ وجه چنين چيزي نيست ...
1- گوشي G5 به نظر من ايرادي که ميشه بهش گرفت کم بودن اينترنال اون هست. اما G700 رم بالاتري داره به هر حال ...
2- در اين مورد هيچ مشکلي نداره، اما پارتيشن ديتاي اون بايد SWAP‌ بشه تا حدود 2.5GB فضاي قابل استفاده براي نصب برنامه داشته باشه
3- از لحاظ قدرت سخت افزاري نزديک به Galaxy S3 يا Xperia TX هست
4- ارتقا به 4.3 ممکنه امکان پذير باشه، چون براي اين چيپ 4.3 ارائه شده. اما تضميني هم وجود نداره، بايد پورت کرد
اين جمله‌ي اخر هم بگذاريد به حساب بي سوادي اونها. هر سيستم عاملي در طول زمان و با نصب برنامه‌ها کند ميشه که اگر اين موارد مديريت نشه بعد از هر چند مدت نياز به فرمت و مستر ريست داره تا خوب کار کنه. اين موضوع در مورد هر گوشي هوشمندي صادق هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 106 بار
سپاس‌های دریافتی: 851 بار

پست توسط Freedom Fighter »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
اول اينکه تعميرکاران معمولا نسبت به هر چيزي که براشون نون نداشته باشه ممکنه عکس العمل منفي نشون ميدن. به هيچ وجه چنين چيزي نيست ...
1- گوشي G5 به نظر من ايرادي که ميشه بهش گرفت کم بودن اينترنال اون هست. اما G700 رم بالاتري داره به هر حال ...
2- در اين مورد هيچ مشکلي نداره، اما پارتيشن ديتاي اون بايد SWAP‌ بشه تا حدود 2.5GB فضاي قابل استفاده براي نصب برنامه داشته باشه
4- ارتقا به 4.3 ممکنه امکان پذير باشه، چون براي اين چيپ 4.3 ارائه شده. اما تضميني هم وجود نداره، بايد پورت کرد
اين جمله‌ي اخر هم بگذاريد به حساب بي سوادي اونها. هر سيستم عاملي در طول زمان و با نصب برنامه‌ها کند ميشه که اگر اين موارد مديريت نشه بعد از هر چند مدت نياز به فرمت و مستر ريست داره تا خوب کار کنه. اين موضوع در مورد هر گوشي هوشمندي صادق هست

دوست عزیز حرف بنده رم بشنو
گوشی درجه 3 چینی هیچوقت سرعتش به پای غولی مثل S3نرسیده و نمیرسه
صد بار گفتم و هزاران بار میگم نخرید دوستان من نخرید.
گوشی که چیپش مدیاتکه جی پی ویش نه چندان قوی و سی پی یو معمولی در کنار شرکت سازنده اصلی چینی و مونتاژ ایرانی و پشتیبانی صفر از اون و حافظه داخلی کم و و و و
من خیلی گفتم ولی نمیدونم چرا و به چه علت تو سنترال برعکس همه جا ازش حمایت میکنن.باورنمیکنی برو به سایتای دیگه نگاکن نظاراتو
پیشنهاد من به شما دوست عزیز گلکسی گرند یا اکسپریا سی یا جی 700 و یا اگه پول بیشتر داری اس4 مینی
شبیه ساز گنج جنگ
New Member

پست توسط edwardAC »

Freedom Fighter نوشته شده:

گوشی که چیپش مدیاتکه جی پی ویش نه چندان قوی و سی پی یو معمولی در کنار شرکت سازنده اصلی چینی و مونتاژ ایرانی و پشتیبانی صفر از اون و حافظه داخلی کم و و و و
من خیلی گفتم ولی نمیدونم چرا و به چه علت تو سنترال برعکس همه جا ازش حمایت میکنن.باورنمیکنی برو به سایتای دیگه نگاکن نظاراتو
پیشنهاد من به شما دوست عزیز گلکسی گرند یا اکسپریا سی یا جی 700 و یا اگه پول بیشتر داری اس4 مینی

من به هیچ وجه قصد توهین ندارم...
آخه دوست عزیز شما انقدر نمیدونی که اون جی پی یو (GPU) هستش نه جی پی وی، بعد اومدی میگی نخرید. رو چه حسابی؟
محض اطلاع شما جی پی یو ی گوشی جی 5 همون مدلی هست که روی گلکسی اس 4 نصب شده. سی پی یو ی اون هم روی خیلی از گوشی های هواوی و گوشی اکسپریا سی و مدل هایی از آلکاتل استفاده شده. از نظر قیمت و مشخصات هیچ گوشی تو بازار ایران رو دستش نیست. کمبود حافظه ی داخلی هم با یه مموری کارت 35 تا 55 تومنی حل میشه.
به نظر من تا از چیزی استفاده نکردی به هیچ وجه از مشخصات و امکاناتش صحبت نکن. تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 106 بار
سپاس‌های دریافتی: 851 بار

پست توسط Freedom Fighter »

edwardAC نوشته شده:
Freedom Fighter نوشته شده:

آخه دوست عزیز شما انقدر نمیدونی که اون جی پی یو (GPU) هستش نه جی پی وی، بعد اومدی میگی نخرید. رو چه حسابی؟
محض اطلاع شما جی پی یو ی گوشی جی 5 همون مدلی هست که روی گلکسی اس 4 نصب شده. سی پی یو ی اون هم روی خیلی از گوشی های هواوی و گوشی اکسپریا سی و مدل هایی از آلکاتل استفاده شده. از نظر قیمت و مشخصات هیچ گوشی تو بازار ایران رو دستش نیست. کمبود حافظه ی داخلی هم با یه مموری کارت 35 تا 55 تومنی حل میشه.
به نظر من تا از چیزی استفاده نکردی به هیچ وجه از مشخصات و امکاناتش صحبت نکن. تصویر

دوست عزیز تو تایپ اشتباه شده جی پی یو شده جی پی وی
به همون امید باش که جی پی یوش با اس4 برابر باشه
این حرفی که میزنین خنده دار ترین جک ساله
آخه یکی به من بگه تو به ایناچیکار داری
ایراد ما ایرانی ها این است
بخر آقا بخر بهترین گوشی تاریخه
به به تصویر تصویر تصویر
شبیه ساز گنج جنگ
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

پست توسط saeedjiji »

, مرغ همسایه همیشه واسه ما ایرانی آآ غازه!

شما هم فقط به برندها نگاه میکنید و الا بنچمارک ها خلاف حرف شما رو ثابت میکنن.

ضمناً شما برو سایت mobile.ir ببینید تقریباً 100% خریداران از این گوشی رضایت بالای 90% دارن / حالا نمیدونم شما دقیقاً کدوم سایت رو میگید که کاربرا ناراضی بودن

آدرس بدید ما هم آشنا بشیم
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
New Member

پست توسط farshad1368 »

ممنون از پاسخ دوستان
یه سوال دیگه گرافیک glx g5چند هسته ای چون تو مشخصات powervr 554نوشته که mpچنده؟
کسی ازش خبر داره؟
بعد این گرافیک با اسپایدر یکی از نظر تعداد هسته؟
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 243 بار
سپاس‌های دریافتی: 289 بار

پست توسط mymail »

Freedom Fighter عزیز
شما که دو از گوشیهایی که پیشنهاد کردی با همین چیپستِ بد و ضعیف ساخته شدن که ...!
edwardAC گرامی،
لطفا G5 رو با گوشیهای هم قیمتش مقایسه کنید نه با چیزی که بیش از دو برابر گرانتر هست!
مثلا در مورد پردازنده گرافیکی، نوع جی پی یو S4هشت هسته ای و mt6589 هر دو powerVr sgx544 هست با این تفاوت که مال اس4 mp3( سه هسته ای) و برای 6589 تک هسته است یعنی قدرت اس4 حداقل حدود سه برابر G5 خواهد بود( حداقل گفتم چون کلاک جی پی یو اس4 خودش خیلی بالاتر از 6589 هست).
New Member

پست توسط edwardAC »

به نظر من تا از چیزی استفاده نکردی به هیچ وجه از مشخصات و امکاناتش صحبت نکن. تصویر[/quote]
به به تصویر تصویر تصویر[/quote]
من خریدم الانم دارم حالشو میبرم جی پی یوش هم 3 هسته ای هست. از بازیایی که روش تست کردم بگم یکم حال کنی:
مکس پین رو خیلی روون اجرا میکنه. همین طور hawx و crazy taxi 2 رو.آسفالت 8 و فیفا 14 و نید فور اسپید موست وانتد رو هم تا چند روز دیگه از دوستام میگیرم تست میکنم. من با 600 تومن یه گوشی خریدم که امکاناتی بالاتر از گوشی های 800 و خرده ای بهم میده. دقیقا منظور اکسپریا پی و اس پی هست چون دوستام دارن و وقتی با اونا مقایسش میکنم به گوشیم افتخار میکنم.
خوب طبیعتا یه سری آدم برند پرست هستن که اسم سامسونگ و سونی تو وجودشون رخنه کرده و هر چی براشون دلیل و منطق بیاری زیر بار نمیرن.
New Member

پست توسط farshad1368 »

edwardAC نوشته شده:من به هیچ وجه قصد توهین ندارم...

به به تصویر تصویر تصویر[/quote]
من خریدم الانم دارم حالشو میبرم جی پی یوش هم 3 هسته ای هست. از بازیایی که روش تست کردم بگم یکم حال کنی:
مکس پین رو خیلی روون اجرا میکنه. همین طور hawx و crazy taxi 2 رو.آسفالت 8 و فیفا 14 و نید فور اسپید موست وانتد رو هم تا چند روز دیگه از دوستام میگیرم تست میکنم. من با 600 تومن یه گوشی خریدم که امکاناتی بالاتر از گوشی های 800 و خرده ای بهم میده. دقیقا منظور اکسپریا پی و اس پی هست چون دوستام دارن و وقتی با اونا مقایسش میکنم به گوشیم افتخار میکنم.
خوب طبیعتا یه سری آدم برند پرست هستن که اسم سامسونگ و سونی تو وجودشون رخنه کرده و هر چی براشون دلیل و منطق بیاری زیر بار نمیرن.[/quote]

دوست عزیز gpuجی ال ایکس با هو ای وی g700 یکیه؟هر دو 3 هسته ان؟
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 243 بار
سپاس‌های دریافتی: 289 بار

پست توسط mymail »

دوست عزیز gpuجی ال ایکس با هو ای وی g700 یکیه؟هر دو 3 هسته ان؟

ببخشید که من پاسخ میدم، در کل بدونید که وقتی دو تا گوشی از یک چیپست استفاده می کنند، قابلیت های پردازشی اونها و بسیاری دیگر موارد مربوط به این چیپست شبیه به هم هستند. بله جی پی یو هر دو یکیست و البته هیچکدام سه هسته ای نیست!
با اینکه این چیپ میتونه تقریبا همه بازیها رو اجرا کنه اما بلحاظ قدرت پردازشی در حد ضعیف ترین جی پی یو های 2013 هم نیست. adreno 305 که روی محصولات ارزان قیمت مجهز به چیپست کوالکام نصب میشه، بیش از دو برابر قوی تر از این هست. برای مقایسه می تونید به این [External Link Removed for Guests] برید.
ارسال پست

بازگشت به “GLX”