معيارهای انتخاب همسر در ژاپن
امروز داشتم يک مجله ای رو می خوندم. يک قسمتش مربوط می شد به مصاحبه ای که با جوانان انجام شده بود با عنوان جالب و شيرين «معيارهای انتخاب همسر
برای شما چيه؟» اين مصاحبه با 49 نفر از جوانان 14 تا 26 ساله انجام شده بود. فکر می کنين معيار جوانان ژاپنی برای انتخاب همسر آينده چی بود؟! بذارين چندتا از نظرهاشون رو اينجا بنويسم تا شما هم بخونين:
- حتی زمانی که پير شدم هم دستم رو تو دستش بگيره و با هم بريم خريد
- آدم فعالی باشه و تو کارهای خونه هم کمک کنه
- کسی که مهربون باشه
- کسی که سرزنده باشه
- کسی که بالغ و عاقل باشه و بچگونه رفتار نکنه
- کسی که هميشه با من باشه
- کسی باشه که رويا و آرزو داشته باشه و بلند پرواز باشه
- بينی بلندی داشته باشه (آخه ژاپنی ها معمولا از کسانی که بينی های بزرگی دارن خوششون می آد و از مدل بينی های کوتاه و تخت خودشون چندان رضايت ندارن)
- تا آخر عمر منو دوست داشته باشه
- قدش از 178 سانت بلندتر باشه و خوش تيپ باشه
- کار خوبی داشته باشه
- وفادار باشه
- علاقه به طبيعت داشته باشه
- عاشقم باشه
- پولدار باشه
- خوش خنده و بذله گو باشه
- هر شب زود خونه برگرده
- غذايی که می پزم رو حتما بخوره و حتما هم بگه خوشمزه هست!
- کسی که لباس يقه اسکی بهش بياد!
- کسی که از بچه ها خوشش بياد و موافق داشتن بچه زياد باشه!
- خوش برخورد باشه
- از بين کارهای خونه، لباس شستن و پهن کردن و بعد هم تا کردن رو اون انجام بده!
- به خونه و زندگی خيلی اهميت بده
- اهل پيک نيک رفتن باشه
- کسی که بتونم با اون راحت صحبت کنم و حرف دلم رو براش بزنم
- کسی که تو همه کارها در کنارم باشه: با هم بريم خريد، با هم غذا درست کنيم و ....
- کسی که احساس پدری داشته باشه
- حتی اگه لباس ارزون قيمتی هم تنم باشه و سر و وضعم هم خيلی روبراه نباشه، بهم بگه که خيلی خوشگلم (لازم شد حتما آهنگ اندی «چه خوشگل چه خوشگل چه خوشگل شدی امشب» رو برای دامادهای آينده به ژاپنی ترجمه کنم و بدم تو بازار. ممکنه لازمشون بشه!)
- شم اقتصادی خوبی داشته باشه
- فقط من جلو نظرش باشم و به بقيه دخترها توجه نکنه. خلاصه مال خود خود خودم باشه
- احساسات منو درک کنه و مانع انجام کارهايی که دوست دارم انجام بدم نشه
* از بين اين 49 نفر 19 نفرشون معتقد بودند که پول مهمتر از عشق هست. 38 نفر از 49 نفر مخالف بودن که با پدر و مادر همسر آينده در يک خونه زندگی کنن. برای 3 نفر از 49 نفر ظاهر فرد بيشتر از خصلتهای درونيش اهميت داشت. 18 نفر از 49 نفردوست دارن که بعد از ازدواج هم کماکان با دوست دختر/پسرشون روابطشون ادامه داشته باشه. 14 نفر از 49 نفرموافق پيروی از رويا و آرزوهاشون بودن