پرش انتن هماه اول در گوشی g3

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پرش انتن هماه اول در گوشی g3

پست توسط arash659 »

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی

می خواستم بدونم کسای که گوشی g3 دارند با پرش انتن واجه هستند یا نه ؟
من از روزی که g3 گرفتم یه تماس درست و حسابی نداشتم هر کی با من تماس میگیره یگن چرا گوشیت همش خاموشه در صوتی که خاموش نیست............از بزر
گان تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید با تشکر از زحمات بی دریغ شما عزیزان
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: پرش انتن هماه اول در گوشی g3

پست توسط Mahdi1944 »

,
در سري 1 اين گوشي که برچسبي پشت اون نيست (برچسب نسخه سخت افزاري) چيپ انتن در مواردي دچار مشکل ميشد که در سري بعدي حل شده. البته ممکنه با فلش آخرين نسخه 2.6.6 مشکل شما حل بشه. اما اگر نشد به نمايندگي مراجعه کنيد. G3 يکي از دوستان اين مشکل رو داشت و قبل از يکماه بردند براي گارانتي و به راحتي تعويض کردند. شايد براي شما هم تعويض کنند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط arash659 »

با عرض سام و تشکر از پاسخ شما
من به اخرین اپدیتی که اومده بود انجام دادم ولی اپدیت 2.6.6 را نتونستم پیدا کنم اگر امکان داره لینک ان را به من معرفی کنید در ضمن شماره سخت افزاری گوشیم 1.6 است و اخرین اپدیت ان نیز G3_V2.6.4_20130701 است امکان داره با اپدیت 2.6.6 درست بشه چون واقعا کلافم کرده..الان همین خطم رو توی تبلت لنوو انداختم تا الان یکبار هم پرش انتن نداشتم در صورتی که درg3 بود خیلی پرش انتن داشتم ولی در داخل خود شهر کرج و تهران اصلا پرش انتن نداشتم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر از زحمات بی دریغ شما
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اين نسخه‌ 2.6.6 هست
[External Link Removed for Guests]
البته اگر با اين فريموير به مشکل سنسور نور برخورديد نياز هست که کرنل قبلي 2.6.4 رو جايگزين کنيد. پس قبل از فلش، کرنل نسخه‌ي قبلي رو با TWRP بکاپ بگيريد تا مشکلي نداشته باشيد
اما با اين توضيحاتي که داديد احتمال اينکه مشکل سخت افزاري باشه بيشتر هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “GLX”