مشکل با کسپراسکی2014
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1374 بار
- سپاسهای دریافتی: 2546 بار
مشکل با کسپراسکی2014
دوستان من کسپر 2014 را نصب کردم ولی الان وقتی ویندوز لود می شه یک صفحه سفید از اون نمایش میده و اجازه دسترسی به هیچ یک از گزینه ها را نمی دهد حتی حذف و نصب مجدد هم کاری از پیش نبرد مشکل از کجاست؟ با تشکر
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: مشکل با کسپراسکی2014
,
منظورتون از صفحهي سفيد دقيقا چي و کجا هست؟
چه سيستم عاملي نصب داريد؟
آيا قبلا نسخههاي قديميتر از Kaspersky نصب بوده؟
منظورتون از صفحهي سفيد دقيقا چي و کجا هست؟
چه سيستم عاملي نصب داريد؟
آيا قبلا نسخههاي قديميتر از Kaspersky نصب بوده؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 1374 بار
- سپاسهای دریافتی: 2546 بار
با سلام تشکراز اقا مهدی
صفحه سفید بعد از لود و بالا امدن ویندوز نمایش داده می شود که مربوط به کسپر است حتی وقتی روی کسپر کلیک می کنم برای دسترسی به قسمتهایی از کسپر پنجره باز شده به رنگ سفید شبیه به انچه هنگام لود ویندوزاست نمایش داده می شود اسکن نمی کنه و هیچ یک از ایتم های کسپر اجرا نمی شود قبلا از 2013 استفاده می کردم هیچ مشکلی نداشتم
و ویندوز هم اکس پی است چند روز اول هم مشکلی نداشت
صفحه سفید بعد از لود و بالا امدن ویندوز نمایش داده می شود که مربوط به کسپر است حتی وقتی روی کسپر کلیک می کنم برای دسترسی به قسمتهایی از کسپر پنجره باز شده به رنگ سفید شبیه به انچه هنگام لود ویندوزاست نمایش داده می شود اسکن نمی کنه و هیچ یک از ایتم های کسپر اجرا نمی شود قبلا از 2013 استفاده می کردم هیچ مشکلی نداشتم
و ویندوز هم اکس پی است چند روز اول هم مشکلی نداشت
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
با Kaspersky Remover کامل نسخهي فعلي و تمام نسخههايي که بقاياي اون باقي مونده رو حذف کنيد و بعد مجددا آخرين نسخه (پچ C يا D) رو از سايت خودش دانلود و تست کنيد
با Kaspersky Remover کامل نسخهي فعلي و تمام نسخههايي که بقاياي اون باقي مونده رو حذف کنيد و بعد مجددا آخرين نسخه (پچ C يا D) رو از سايت خودش دانلود و تست کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
Mahdi1944 نوشته شده: ,
با سلام دوست عزیز همون طور که آق مهدی اشاره کردند شما میتونید با این نرم افزار و این آموزش نرم افزار کسپراسکی رو کاملا Remove کنید و دوباره تست کنید
فایل PDF آموزش
http://0up.ir/up5/b-Uninstallation-Method.pdf
نرم افزار مورد نیاز
Please Login or Register to see this code
من خودم از نسخه 2014 کسپر اسکی با ویندوز 8.1 دارم استفاده می کنم و خوشبختانه هیچ مشکلی هم ندارم
لازم به ذکره که این دو فایل زمیمه شده مربوط به سایت ایران ستاب می باشد
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد