رام اصلی و به روز شده گوشی اسپایدر با لینک مستقیم
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
Re: رام اصلی و به روز شده گوشی اسپایدر با لینک مستقیم
سلام آقای سید نور خسته نباشی خدا قوت یه خواهش دارم لطفا خواهشا تمنای عاجزانه دارم که از محیط این رام اسکرین شات بگیرین و بزارین تا ببینیم محیط کاربیریش چجوریه تا ما هم با اطمینان بیشتری این رام رو نصب کنید خواهش میکنم اسکرین شات رو بزارید لطفا

- محل اقامت: گرگان
- سپاسهای ارسالی: 26 بار
- سپاسهای دریافتی: 29 بار
- تماس:
مخلص آقای سید نور . اگه میشه با همکاری دوستان کاستوم رام مناسبی برای گوشی اسکای دو هسته ای تهیه کنید . این گوشی با اینکه یکی از گوشی های خوب شرکت GLX است خیلی مورد بی رحمی !! قرار گرفته . من خودم اسکای دارم و حاضرم برای ارتقای اون هر کاری انجام بدم . ممنونم ازتون . واقعا کارتون درسته. دمتونم گرم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
فريموير Root,Swap,TWRP,Gapps با لوگو و نام GLX آماده کردم، انشاالله به زودي (اگر اينترنتم اجازه بده) آپلود خواهم کرد 

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 154 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
vahidkhan0831 نوشته شده:S.M.Seyednoor نوشته شده:بنده اسم از شخص یا ... آوردم دوست من ؟
بگذریم
رام میرا رو هم میتونی با سرچ GLX L200+ به راحتی پیدا کنی دوست من
بزرگوار لاستر2سیم چی؟؟ تنها مدلی هستش هنوز جایی لینکی از طرح اصلیش ندیدم. اگه اسم اصلیش رو میدونی ممنون میشم.
با عرض سلام و درود خدمت شما دوست عزیزم کمی جستجو میکزدی به راحتی جوابت رو به دست می آوردی توی پیام ها هم واست توضیح دادم ...
[External Link Removed for Guests]
اینم رام اصلی گوشی
[External Link Removed for Guests]
موفق باشید و برقرار
...There is no deadlock for grand people
because they believe they'll either find a way or make a way
۩۞۩๑
ِ ، آرزوهای شیرین [External Link Removed for Guests]

- تماس:
mehdi20350
سلام دوست من به صفحه آغازین مراجعه کنید به جای اسکرین شات کلیپ کامل آنپک رو برای شما قرار دادم
سلام دوست من به صفحه آغازین مراجعه کنید به جای اسکرین شات کلیپ کامل آنپک رو برای شما قرار دادم
۩۞۩๑

- تماس:
vahidkhan0831 نوشته شده:S.M.Seyednoor نوشته شده:بنده اسم از شخص یا ... آوردم دوست من ؟
بگذریم
رام میرا رو هم میتونی با سرچ GLX L200+ به راحتی پیدا کنی دوست من
بزرگوار لاستر2سیم چی؟؟ تنها مدلی هستش هنوز جایی لینکی از طرح اصلیش ندیدم. اگه اسم اصلیش رو میدونی ممنون میشم.
اگه منظورتون لاستر 2 بود ==> خدت شما [External Link Removed for Guests]
اگه لاستر 2 سیم کارت ===> این لینک پاسخ جوابتون رو داده [External Link Removed for Guests]
موفق باشید
۩۞۩๑

-
با سلام مجدد و قدر دانی بی اندازه از آقای سید نور.
ببخشید از شما یا آقا مهدی گل مدیر سایت تقاضا دارم تا نحوه ی نصب این رام رو به صورت فیلم با هر حجمی که دوسدارین واسه ما اسپایدر دارها بزارین تا وسط ماجرا ما که از رام عوض کردن سرمون نمیشه جا نزنیم آخه هر جا میری اسم جی ال ایکس رو میاری میگن اصلا جی ال ایکس هیچکاریش نمیشه بکنی.
خواهش میکنم اگر واستون مقدوره این کارو واسه ما انجام بدین و واسه آپلود هم تیکه تیکه بفرستین هرچند خودتون استادین ولی خواهشا آقا سید نور یا آقا مهدی جانه من اینکارو انجام بدین.
ببخشید از شما یا آقا مهدی گل مدیر سایت تقاضا دارم تا نحوه ی نصب این رام رو به صورت فیلم با هر حجمی که دوسدارین واسه ما اسپایدر دارها بزارین تا وسط ماجرا ما که از رام عوض کردن سرمون نمیشه جا نزنیم آخه هر جا میری اسم جی ال ایکس رو میاری میگن اصلا جی ال ایکس هیچکاریش نمیشه بکنی.
خواهش میکنم اگر واستون مقدوره این کارو واسه ما انجام بدین و واسه آپلود هم تیکه تیکه بفرستین هرچند خودتون استادین ولی خواهشا آقا سید نور یا آقا مهدی جانه من اینکارو انجام بدین.

- محل اقامت: dezful
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 44 بار
- تماس:
سلام اون رام گوشی جی ال ایکس ال200 پلاس که گفتین تفاوت دارد امکاناتش با میرا .اون گوشی جی پی اس و دوربین عقب جلو بالتر از میرا دارد این رام مشکلی برای گوشی ایجاد نمی کند

- تماس:
rchookan
با سلام
دوست من شما اگر صلاح میدونی کنار هر پست بنده این مطلبت رو تکرار کن !
احساس نمیکنی بیش از 10 بار تکرار کردی؟
شما تشریف ببرید نمایندگی رام رو براتون ارتقا میدن
موفق باشید
با سلام
دوست من شما اگر صلاح میدونی کنار هر پست بنده این مطلبت رو تکرار کن !
احساس نمیکنی بیش از 10 بار تکرار کردی؟
شما تشریف ببرید نمایندگی رام رو براتون ارتقا میدن
موفق باشید
۩۞۩๑

-
سلام آقای سید نور خسته نباشی
ببخشید اگر ما گوشی رو به این رام آپدیت کردیم آیا میشه دوباره به رام جی ال ایکس برگردوندش؟
اگر میشه چجوری؟
ببخشید اگر ما گوشی رو به این رام آپدیت کردیم آیا میشه دوباره به رام جی ال ایکس برگردوندش؟
اگر میشه چجوری؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
با دانلود فريموير اصلي که در تاپيک فايلهاي اسپايدر در همين انجمن ارائه، ميتونيد مجددا به فريموير اصلي برگردونيد
با دانلود فريموير اصلي که در تاپيک فايلهاي اسپايدر در همين انجمن ارائه، ميتونيد مجددا به فريموير اصلي برگردونيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
سلام آقا مهدی ببخشید من هرچقدر میخوام رام رو عوض کنم گیج میشم در ضمن آقا ی سید نور داخل پست پنجمشون گفتن که باید یه تغیراتی دوباره تو اسمش بدیم بازم من گیج شدم خواهشا مراحل نصب این رام رو مرحله به مرحله بگین خواهش میکنم لطفا