با سلام به همه دوستان
اخیراً ویندوز 8.1 رو نصب کردم ولی مشکل اینجاست که بعد از بالا اومدن ویندوز فقط برای بار اول که word رو باز می کنم هات کی هایی مثل Ctrl+C یا Ctrl+A و ... توش کار می کنن و اگه Word رو ببندم دیگه این کلید ها کار نمی کنن
Word که استفاده می کنم 2007 هست
لطفا راهنمایی کنید دوستان
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: غیر فعال شدن هات کی ها در ویندوز هشت
,
به احتمال قريب به يقين مشکل دقيقا استفاده از افيس تاريخ گذشتهي 2007 هست. نسخه ي 2013 رو دانلود و تست کنيد
به احتمال قريب به يقين مشکل دقيقا استفاده از افيس تاريخ گذشتهي 2007 هست. نسخه ي 2013 رو دانلود و تست کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
با سلام
دوست عزیز Mahdi1944 [COLOR=#000000]جان بنده هم که قبلا از ویندوز 8.1 و Office 2013 استفاده میکردم همچنین مشکلی واسم پیش اومد و متاسفانه نتونستم مشکلش رو برطرف کنم
وجالب اینجاست که این مشکل فقط در افیس بوجود میاد و توی سایر نرم افزار ها این مشکل وجود نداره
و بنده هم به دلیل همین مشکل از ویندوز 8.1 به 7 مهاجرت کردم
چون تا حالا به نظر بنده محبوبترین و پایدارترین سیستم عامل مایکروسافت ویندوز 7 هست
پیشنهاد بنده هم به شما دوست عزیز استفاده از ویندوز 7 و صبر پیشه کردن تا عرضه کردن ویندوز 9 به بازار هست
مطمئنا مایکروسافت با عرضه این ویندوز قصد غافلگیر کردن کاربران رو داره
در غیر این صورت مایکروسافت باید با عرصه ی کامپیوتر های خانگی خداحافظی کنه چون این ابروریزی و فاجعه ای که با ساخت ویندوز 8 به بار اورده از محبوبیتش به شدت کاسته شده
دوست عزیز Mahdi1944 [COLOR=#000000]جان بنده هم که قبلا از ویندوز 8.1 و Office 2013 استفاده میکردم همچنین مشکلی واسم پیش اومد و متاسفانه نتونستم مشکلش رو برطرف کنم
وجالب اینجاست که این مشکل فقط در افیس بوجود میاد و توی سایر نرم افزار ها این مشکل وجود نداره
و بنده هم به دلیل همین مشکل از ویندوز 8.1 به 7 مهاجرت کردم
چون تا حالا به نظر بنده محبوبترین و پایدارترین سیستم عامل مایکروسافت ویندوز 7 هست
پیشنهاد بنده هم به شما دوست عزیز استفاده از ویندوز 7 و صبر پیشه کردن تا عرضه کردن ویندوز 9 به بازار هست
مطمئنا مایکروسافت با عرضه این ویندوز قصد غافلگیر کردن کاربران رو داره
در غیر این صورت مایکروسافت باید با عرصه ی کامپیوتر های خانگی خداحافظی کنه چون این ابروریزی و فاجعه ای که با ساخت ویندوز 8 به بار اورده از محبوبیتش به شدت کاسته شده
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- تماس:
,
پس در اين صورت اين احتمالها وجود داره
1- آفيس نصب شده آخرين آپديت نبوده
2- آپديتهاي ويندوز نصب نيست
3- درايورها بايد آپديت شوند
4- برنامهي ديگهاي و يا پلاگينهايي اگر روي افيس نصب شده با اون کانفيليکت داره
چون من روي چندين سيستم نصب کردم و هيچ مشکلي در اين زمينه ندارم. حتي روي لپتاپي که مربوط به 7 سال پيش هست
پس در اين صورت اين احتمالها وجود داره
1- آفيس نصب شده آخرين آپديت نبوده
2- آپديتهاي ويندوز نصب نيست
3- درايورها بايد آپديت شوند
4- برنامهي ديگهاي و يا پلاگينهايي اگر روي افيس نصب شده با اون کانفيليکت داره
چون من روي چندين سيستم نصب کردم و هيچ مشکلي در اين زمينه ندارم. حتي روي لپتاپي که مربوط به 7 سال پيش هست
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

Mahdi1944, نه متاسفانه فکر نکنم مشکل از این موارد باشه
به نظر من مشکل از عدم پایداری ویندوز هست
یعنی افیس تا چند هفته اول خوب کار میکنه و بعدش این مشکل بوجود میاد
من از همین افیس در ویندوز هفت استفاده میکن و خوشبختانه چنین مشکلی تا حالا واسم بوجود نیومده
اینا همش واسه افتضاحیه که ویندوز 8.1 بوجود اورده
به نظر من مشکل از عدم پایداری ویندوز هست
یعنی افیس تا چند هفته اول خوب کار میکنه و بعدش این مشکل بوجود میاد
من از همین افیس در ویندوز هفت استفاده میکن و خوشبختانه چنین مشکلی تا حالا واسم بوجود نیومده
اینا همش واسه افتضاحیه که ویندوز 8.1 بوجود اورده
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- تماس:
,
خوب من چنين مشکلي ندارم. پس يعني مشکل يکي از همين موارد هست. ويندوز 8.1 از لحاظ UI همچنان اشکالاتي بهش وارد هست که قبلا هم شديدا خودم از اون انتقاد کردم. اما از لحاظ پايداري و فني واقعا نميشه ايرادي به اون گرفت و بسيار بسيار برتر و بهينهتر از 7 هست
خوب من چنين مشکلي ندارم. پس يعني مشکل يکي از همين موارد هست. ويندوز 8.1 از لحاظ UI همچنان اشکالاتي بهش وارد هست که قبلا هم شديدا خودم از اون انتقاد کردم. اما از لحاظ پايداري و فني واقعا نميشه ايرادي به اون گرفت و بسيار بسيار برتر و بهينهتر از 7 هست

Mahdi1944, متاسفانه بنده اصلا همچنین نظری ندارم
مشکل خاموش شدن کلی سیستم داره که حتما باید یه افزونه نصب کنی تا بصورت کامل خاموش بشه
قسمت مترو ه که موزاییک هاش فوری از بین میره و جا بهجا میشه و این مشکل رو هم بهش اضافه کنید در ضمن توی قسمت کپی کردن هم متاسفانه بعضی اوقات کپی رو تا نصف انجام میده و دیگه Pause میشه و ادامه نمیده و برای کپی هم باید از یه نرمافزار دیگه استفاده کرد ....
شما همچنین مشکلاتی رو روی ویندوز 7 مشاهده میکنید؟!!!!
از لحاظ پایداری به نظر شخصی بنده ویندوز 7 بسیار پایدارتر هست.
اما از نظر بهینه بودن بله حق با شماست 8 بهینه تره
ولی بنده به هیچ کس توصیه نمیکنم که از ویندوز 8 استفاده کنه
خیلی از دوستام می خواستن که این کار و انجام بدند و من منصرفشون کردم .
در ضمن با تشکر از پاسخگوییتون
مشکل خاموش شدن کلی سیستم داره که حتما باید یه افزونه نصب کنی تا بصورت کامل خاموش بشه
قسمت مترو ه که موزاییک هاش فوری از بین میره و جا بهجا میشه و این مشکل رو هم بهش اضافه کنید در ضمن توی قسمت کپی کردن هم متاسفانه بعضی اوقات کپی رو تا نصف انجام میده و دیگه Pause میشه و ادامه نمیده و برای کپی هم باید از یه نرمافزار دیگه استفاده کرد ....
شما همچنین مشکلاتی رو روی ویندوز 7 مشاهده میکنید؟!!!!
از لحاظ پایداری به نظر شخصی بنده ویندوز 7 بسیار پایدارتر هست.
اما از نظر بهینه بودن بله حق با شماست 8 بهینه تره
ولی بنده به هیچ کس توصیه نمیکنم که از ویندوز 8 استفاده کنه
خیلی از دوستام می خواستن که این کار و انجام بدند و من منصرفشون کردم .
در ضمن با تشکر از پاسخگوییتون
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- تماس:
,
لطفا از فونت عادي و غير بولد استفاده کنيد در پستها
مشکلاتي که اشاره کرديد در آپديت نهايي اصلا وجود نداره. بجز مشکل کامل خاموش نشدن که اون هم يک امکان براي سريعتر بوت شدن هست که در صورتي که با برخي سخت افزارها يا درايورهاي قديمي يا ناسازگار مشکل داشته باشه در Power Management به راحتي امکان غير فعال کردن وجود داره
لطفا از فونت عادي و غير بولد استفاده کنيد در پستها
مشکلاتي که اشاره کرديد در آپديت نهايي اصلا وجود نداره. بجز مشکل کامل خاموش نشدن که اون هم يک امکان براي سريعتر بوت شدن هست که در صورتي که با برخي سخت افزارها يا درايورهاي قديمي يا ناسازگار مشکل داشته باشه در Power Management به راحتي امکان غير فعال کردن وجود داره

چشم
متاسفانه من از اپدیت زیاد استفاده نمیکنم و حتما حرف شما صحیح هست .
ولی تا اونجایی که بنده خبر دارم ویندوز 8.1 یک اپدیت از ویندوز 8 بوده که مشکلاتش رو کم می کرد و من هم از ویندوز 8.1 استفاده می کردم .
این حرف شما هم درسته اما شما باید مصرف انرژی رو هم در نظر بگیرید و باید این رو هم ذکر کنم که این ویندوز رو هم روی لپ تاپ Core i5 DDR3 4Gig Ram و هم سیستم خونه که نسبتا جدیده تست کردم و همچنان این مشکل وجود داشت و در ضمن هرچی هم در قسمت Power Management تغییرات ایجاد کردم نتونستم کاری کنم که باعث خاموش شدن کامل سیستم بشه
اگه واستون ممکنه خواهشا این قسمت رو بصورت آموزش توی انجمن قرار بدهید ممنون میشم ...

باز هم تشکر از پاسخگوییتون
مشکلاتي که اشاره کرديد در آپديت نهايي اصلا وجود نداره
متاسفانه من از اپدیت زیاد استفاده نمیکنم و حتما حرف شما صحیح هست .
ولی تا اونجایی که بنده خبر دارم ویندوز 8.1 یک اپدیت از ویندوز 8 بوده که مشکلاتش رو کم می کرد و من هم از ویندوز 8.1 استفاده می کردم .
يک امکان براي سريعتر بوت شدن هست که در صورتي که با برخي سخت افزارها يا درايورهاي قديمي يا ناسازگار مشکل داشته باشه در Power Management به راحتي امکان غير فعال کردن وجود داره
این حرف شما هم درسته اما شما باید مصرف انرژی رو هم در نظر بگیرید و باید این رو هم ذکر کنم که این ویندوز رو هم روی لپ تاپ Core i5 DDR3 4Gig Ram و هم سیستم خونه که نسبتا جدیده تست کردم و همچنان این مشکل وجود داشت و در ضمن هرچی هم در قسمت Power Management تغییرات ایجاد کردم نتونستم کاری کنم که باعث خاموش شدن کامل سیستم بشه
اگه واستون ممکنه خواهشا این قسمت رو بصورت آموزش توی انجمن قرار بدهید ممنون میشم ...

باز هم تشکر از پاسخگوییتون

گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- تماس:
,
از لحاظ مصرف هم بسيار بهينه هست. اگر ويندوز 8.1 اپديت نشه. واقعا مشکلات زيادي داره، براي مثال عدم اتصال به اينترنت زماني که کامپيوتر روشن ميشه که نياز به ريستارت داره و لگ زدن ماوس و ... که همگي در آپديتي که مايکروسافت ارائه کرد رفع شده. همچنين به زودي يک آپديت ديگه به عنوان SP1 براي 8.1 مياد که شامل بسياري اصلاحات در UI و مخصوصا انجين مترو هست (در کل با کم شدن شر بالمر از سر مايکروسافت اميدوارم اين شرکت به دوران اوج خودش برگرده ...)
و در مورد رفع مشکل خاموش نشدن کامل هم اين مراحل رو انجام بديد
وارد اين مسير شده
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\System Settings
روي Change settings that are currently unavailable کليک کنيد تا امکان تغيير ايتمها فراهم بشه و بعد از اون پايين همون ضفحه از قسمت Shutdown settings تيک گزينهي Turn on fast startup رو برداريد. بوت عينا مشابه ويندوز 7 خواهد شد از لحاظ مکانيزم عملکرد و براي مواردي که ناسازگار هست مشکل رفع خواهد شد. اما بوت کندتر خواهد بود ...
از لحاظ مصرف هم بسيار بهينه هست. اگر ويندوز 8.1 اپديت نشه. واقعا مشکلات زيادي داره، براي مثال عدم اتصال به اينترنت زماني که کامپيوتر روشن ميشه که نياز به ريستارت داره و لگ زدن ماوس و ... که همگي در آپديتي که مايکروسافت ارائه کرد رفع شده. همچنين به زودي يک آپديت ديگه به عنوان SP1 براي 8.1 مياد که شامل بسياري اصلاحات در UI و مخصوصا انجين مترو هست (در کل با کم شدن شر بالمر از سر مايکروسافت اميدوارم اين شرکت به دوران اوج خودش برگرده ...)
و در مورد رفع مشکل خاموش نشدن کامل هم اين مراحل رو انجام بديد
وارد اين مسير شده
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\System Settings
روي Change settings that are currently unavailable کليک کنيد تا امکان تغيير ايتمها فراهم بشه و بعد از اون پايين همون ضفحه از قسمت Shutdown settings تيک گزينهي Turn on fast startup رو برداريد. بوت عينا مشابه ويندوز 7 خواهد شد از لحاظ مکانيزم عملکرد و براي مواردي که ناسازگار هست مشکل رفع خواهد شد. اما بوت کندتر خواهد بود ...