رام Miui 5 ورژن 4.2.25 با اندروید 4.2.2 برای Glx G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 43 بار
- سپاسهای دریافتی: 105 بار
Re: رام Miui 5 ورژن 4.2.25 با اندروید 4.2.2 برای Glx G3
ببینید رامها یی که به گوشی ما میخوره برای G3 jiyau و amoi n820 و 821n و لنوا p770 و s320 خب باید سخت افزارش mtk6577 باشه یه سرچ کوچیک تو گوگل بدست میاری فقط باید بلد باشی چطوری سرچ بزنی

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
پست اول اصلاح و اخطار در مورد فلش زدن nvram و همچنين لينک دانلود اضافه شد 

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
مگه چی تو دیتاست که اگه برنگرده برنامه نصب نمیشه اخه من هر چی رام 4.2.2 نصب میکنم اجازه نصب نمیده به هیچ وجه

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
rahnema نوشته شده:کاش لطف میکردی توی یه سایت دیگه آپلود میکردی، من با دانلود از این سایت مشکل دارم
قابل توجه شما و تمامی دوستانی که با لینک اپلودباز مشکل دارند می تونید رام خودتون رو از لینک زیر بصورت مستقیم و بدون کاهش سرعت دانلود کنید
امیدوارم مفید واقع بشه در ضمن به این نکته اشاره کنم این همون رام دوست عزیزمون پارساها هست و هیچ گونه تغییری در اون بوجود نیاوردم
[External Link Removed for Guests]
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
- سپاسهای ارسالی: 43 بار
- سپاسهای دریافتی: 105 بار
sam1375 نوشته شده:مگه چی تو دیتاست که اگه برنگرده برنامه نصب نمیشه اخه من هر چی رام 4.2.2 نصب میکنم اجازه نصب نمیده به هیچ وجه
کرنل یه قسمتش تو دیتا سیو میشه شما هر رام میویی 4.2 نصب کنی بعد فقط دیتای این رام رو رستور کنی مشکل نصب برنامه حل میشه
-
- سپاسهای ارسالی: 81 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
سلام
بابت اینکه این رام را برای G3 آماده کردید تشکر میکنم
ولی در گوشی من بعد ازاینکه به روشی که آقا مهدی گفتند رام جدید را ریختم همه چیز خوب بود فقط دوربین که از قبل گفته بودید ایراد داشت و یک ایراد دیگه این که موقع تماس تلفنی و یا پاسخ به تماس گوشی هنگ میکنه و راه اندازی مجدد میشه آیا راهی برای درست کردن این ایراد وجود داره؟
بابت اینکه این رام را برای G3 آماده کردید تشکر میکنم
ولی در گوشی من بعد ازاینکه به روشی که آقا مهدی گفتند رام جدید را ریختم همه چیز خوب بود فقط دوربین که از قبل گفته بودید ایراد داشت و یک ایراد دیگه این که موقع تماس تلفنی و یا پاسخ به تماس گوشی هنگ میکنه و راه اندازی مجدد میشه آیا راهی برای درست کردن این ایراد وجود داره؟

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
, سلام دوست عزیز
اگر این لینک مشکل داره پس مطمئنا مشکل از لینک مبدا (اپلود باز) هست
چون من خودم فایل رو آپلود نکردم و فقط لینک اپلود باز جناب , رو به اپلود سنتر دادم و اون فایل رو روی سرور خودش آپلود کرد
و فکر نکنم که از این بابت مشکی پیش بیاد

اگر این لینک مشکل داره پس مطمئنا مشکل از لینک مبدا (اپلود باز) هست
چون من خودم فایل رو آپلود نکردم و فقط لینک اپلود باز جناب , رو به اپلود سنتر دادم و اون فایل رو روی سرور خودش آپلود کرد
و فکر نکنم که از این بابت مشکی پیش بیاد

گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

سلام اقای parsaraha نمیشه این دیتا رو اکسترکت کرد بعد انداختش توی یه پوشه به اسم data بعد با تغییر در update script اونو واسه همه رامهای 4.2.2 استفاده کرد؟
راستی بچه ها این رام خیلی زیاد خوبه و همینظور ظاهرش فرق میکنه اگه خواستید دانلودش کنید اصلا باتری مصرف نمیکنه من 4 ساعت باهاش وصل بودم اینترنت با وای فای نور صفحه اش هم تا اخر بال بود اونوقت 8 درصد از شارژش رفت اینم اسمشP770_R_2.1.25.40_201_Baidu سبک هم هست
اینم لینکش [External Link Removed for Guests]
راستی بچه ها این رام خیلی زیاد خوبه و همینظور ظاهرش فرق میکنه اگه خواستید دانلودش کنید اصلا باتری مصرف نمیکنه من 4 ساعت باهاش وصل بودم اینترنت با وای فای نور صفحه اش هم تا اخر بال بود اونوقت 8 درصد از شارژش رفت اینم اسمشP770_R_2.1.25.40_201_Baidu سبک هم هست
اینم لینکش [External Link Removed for Guests]