فريموير، روت و فايلهاي مورد نياز GLX G5

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 68 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

Re: فريموير، روت و فايلهاي مورد نياز GLX G5

پست توسط saeedarnold »

آقا مهدی گل ممنونم
^:)^
اگه به فرض روزی چند بار مثلا هفت بار در روز بزنیم شارژ، (تا زیر ۶۰ درصد نرسه) باطری عمرش کم نمیشه؟ آخه تو سایتای مختلف خوندم که میگن لیتیوم یون ها رو مثلا چند صد دفعه بیشتر نمیشه شارژ کرد و خود به خود عمرشون به پایان میرسه :K:L
من خیلی به کم شدن شارژ حساسم انگار عمر خودم کم میشه دوست دارم همیشه بالای پنجاه باشه
جالب اینه شرکت lenovo گوشی ساخته که باطریش ۴۳ ساعت مکالمه میتونی انجام بدی ۴۰۰۰ میلی آمپریه
نمیدونم تا کی میخواد glx باطری ضعیف بده بیرون
بعضی وقتا روزی دو بار شارژش میکنم
اگه محبت کنی سؤال خط اولو پاسخ بدی ممنون میشم :-*
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
خير،‌ مشکلي ايجاد نميکنه و به عمر باتري کمک ميکنه. تقريبا تمام باتري‌هايي که طي 5 سال گذشته چه براي موبايل و چه براي تبلت و لپتاپ توليد شدند به همين شکل هستند و اين تصور غلط که باتري بايد پر و خالي بشه هميشه، باعث کاهش عمر باتري‌ها شده ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 63 بار

پست توسط rezarahsepar »

آقا این بحثا چیه :AA: ::do :-P :x :lol: به داد ما برسین بابا این رام اصن تغیرات گفته شده رو نداره یکی پیگیری کنه آقای سیدنور هم که ماشالله ول کرده رفته به امون خدا..
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
در اين مورد فقط خود ايشون ميتونند شما رو راهنمايي کنند و يا ديگر دوستاني که نصب کرده باشند. انشاالله خودشون جواب شما رو خواهند داد :D

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 154 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط S.M.Seyednoor »

با عرض سلام و درود به شما دوستان عزیز و پوزش در ارسال جواب به سوالات شما عزیزان متاسفانه به شدت در این 2 هفته درگیر بودم به طوری که حتی پاسورد خودم رو هم متاسفانه از ساد برده بودم...

جا داره از دوست عزیز و گرانقدرم جناب آقا مهدی عزیز مدیر دوست داشتنی سایت تشکر ویژه داشته باشم بابت تمام محبت هایی که انجام دادند و با صبر و حوصله جواب تک تک عزیزان رو دادند ، کاری که بی شک بنده باید انجام میدادم ...
اما در مورد فلش زدن رام
دوستان بنده بعد از قرار دادن راهنمای نصب رام با نوشته های لایت شده با زبان ساده نحوه فلش زدن گوشی رو توضیح دادم ...
درمورد جواب دوستان عزیزی که فرمودند تغییری ندیدند...
دوستان گرانقدرم
شما که فرمودید تغییری ندید...
به دلیل سنگین بودن حجم رام بنده به قرار دادن رام با تغییرات اشاره شده البته با کم کردن حجم رم اشغال شده و برطرف کردن حفره هایی که شاید معدود دوستان به اون نگاه کرده باشند...
بنده قبلا هم وعده داده بودم که رام کاستوم و بهینه تر رو در روزهای نزدیک قرار میدم ...
الوعده وفا ...
امشب جهت جبران برای شما تمام تغییرات رو به صورت جداگانه آموزش خواهم داد ...

و در آخر ضمن تشکر از دوستانی که این رام رو دانلود کردند ...
کرنال این رام کاملا عوض شده ...
قابلیت آپدیت برای اوت فراهم شده
کاملا روت هست
پوشه XBin شامل جدیدترین ورژن Busybox روی رام نصب شده ...
برنامه های اضافه حذف ...
نور صفحه...
صدای مکالمه
صدای اسپیکر کاملا پلاریزه شده ....
جی پی اس سریعترین زمان اتصال رو به لحاظ تعریف مکان در بر خواهد داشت...
حافظه نصب گوشی به 2.5 گیگ تغییر پیدا کرده و این تغییر به لحاظ کم شدن حافظه داخلی هست که میشه اون رو با میکرو اس دی کارت جبران کنید...
بازهم
دوستان عزیزی که پیام گذاشتید اما جوابی دریافت نکردید ...
حلال بفرمایید

جدیدترین برنامه ها و آموزش ها رو در لینک 1 قرار خواهم داد

موفق باشید و سرفراز...
 تصویر    
 ...There is no deadlock for grand people  

because they believe they'll either find a way or make a way  

۩۞۩๑

ِ ، آرزوهای شیرین   [External Link Removed for Guests]   
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط saeedarnold »

S.M.Seyednoor نوشته شده:با عرض سلام و درود به شما دوستان عزیز و پوزش در ارسال جواب به سوالات شما عزیزان متاسفانه به شدت در این 2 هفته درگیر بودم به طوری که حتی پاسورد خودم رو هم متاسفانه از ساد برده بودم...

جا داره از دوست عزیز و گرانقدرم جناب آقا مهدی عزیز مدیر دوست داشتنی سایت تشکر ویژه داشته باشم بابت تمام محبت هایی که انجام دادند و با صبر و حوصله جواب تک تک عزیزان رو دادند ، کاری که بی شک بنده باید انجام میدادم ...
اما در مورد فلش زدن رام
دوستان بنده بعد از قرار دادن راهنمای نصب رام با نوشته های لایت شده با زبان ساده نحوه فلش زدن گوشی رو توضیح دادم ...
درمورد جواب دوستان عزیزی که فرمودند تغییری ندیدند...
دوستان گرانقدرم
شما که فرمودید تغییری ندید...
به دلیل سنگین بودن حجم رام بنده به قرار دادن رام با تغییرات اشاره شده البته با کم کردن حجم رم اشغال شده و برطرف کردن حفره هایی که شاید معدود دوستان به اون نگاه کرده باشند...
بنده قبلا هم وعده داده بودم که رام کاستوم و بهینه تر رو در روزهای نزدیک قرار میدم ...
الوعده وفا ...
امشب جهت جبران برای شما تمام تغییرات رو به صورت جداگانه آموزش خواهم داد ...

و در آخر ضمن تشکر از دوستانی که این رام رو دانلود کردند ...
کرنال این رام کاملا عوض شده ...
قابلیت آپدیت برای اوت فراهم شده
کاملا روت هست
پوشه XBin شامل جدیدترین ورژن Busybox روی رام نصب شده ...
برنامه های اضافه حذف ...
نور صفحه...
صدای مکالمه
صدای اسپیکر کاملا پلاریزه شده ....
جی پی اس سریعترین زمان اتصال رو به لحاظ تعریف مکان در بر خواهد داشت...
حافظه نصب گوشی به 2.5 گیگ تغییر پیدا کرده و این تغییر به لحاظ کم شدن حافظه داخلی هست که میشه اون رو با میکرو اس دی کارت جبران کنید...
بازهم
دوستان عزیزی که پیام گذاشتید اما جوابی دریافت نکردید ...
حلال بفرمایید

جدیدترین برنامه ها و آموزش ها رو در لینک 1 قرار خواهم داد

موفق باشید و سرفراز...

سلام با تشکر از آقای سید نور عزیز
معذرت میخوام اگه فکر کردم تغییر چندانی انجام نشده بالاخره ما حرفه ایا اینیم دیگه. اگه عکس بوت عوض شده باشه میگیم خیلی تغییرات بوجود اومده اما خبر از تغییرات مخفی که نداریم!
راستی رزولوشن دوربین همون قبلیه مگه نگفتید که کیفیت بهتر میشه و دوربینش ۱۳ مگاپیکسل میشه خب حداقل باید رزولوشن افزایش پیدا کنه

فقط سه سوال داشتم
رام اندروید ۴٫۲٫۲ کی حاضر میشه؟
این که امشب رو سایت میزنی ورژن چنده؟
تو رام قبلی به نظرت کیفیت دوربین تغییر نکرده؟ چون من تغییری توش ندیدم
Major II
Major II

پست توسط rezarahsepar »

سلام.خسته نباشید
اگه دیدید گله و شکایتی از شما شد آقای S.M.Seyednoor بخاطر انتظاراتی بوده که از شما به وجود اومده وگر نه چرا از کس دیگه ایی همچین انتظاراتی نیست.حالا که شما این مسیولیت رو در قبال پیشرفت وپشتیبانی گوشی های مثلا ایرانی به عهده گرفتید پس بهتره اون رو به صورت کامل انجام بدید
و افرادی مثل من رو که حتی در خرید این گوشی یکی از اصلی ترین گزینه هارو پشتیبانی جناب عالی قرار داده در حدودی هرچند کم ارضا کنید
بازم من ازتون تشکر میکنم و بابت درخاست های پی در پی خودم معذرت میخام
فدایی.
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط saeedarnold »

سلام آقای سیدنور خواهشا یه محبتی کن سرور فایلا رو طوری انتخاب کن که بی دردسر دانلود بشن و مقداری فضا هم برا ریکاوری یا repair توسط winrar قرار بده چون من موقع دانلود چند ساعت باید صبر کنم تا دانلود بشه و ممکنه کامل فایلو نگیره و همش پسورد ارور بده (بدترین اروری که همیشه تو دانلود فایلای زیپ پسورد دار باهاش روبرو میشم)
دوستان کسی میدونه قیمت کیف لپتابی ‌و باطری فابریک g5 چنده؟ $-)
یه سوال تخصصی : آیا بعدا میشه دوباره به رام اصلی گوشی برگشت؟ چطوری؟
البته قبل فلش زدن رام سفارشی آقا سیدنور ، یه بکاپ از حالت ریکاوری از کل گوشی گرفتم که حدود سه گیگ شد البته با اطلاعات گوشیم به طور کامل
ولی یه بار امتحانی restore رو از تو حالت ریکاوری که با نگه داشتن ولوم آپ و پاور میاد ریستور رو زدم همه چی برگشت به غیر از تغییر در حافظه داخلی ، یعنی پس از ریستور بازم همون ۲،۵ ‌گیگ فضای نصب نرم افزار باقی مونده بود! کسی میدونه چرا؟
البته خودم فکر میکنم که باید با sp flashtool بزنم ولی با توجه به اینکه فایلای که از طریق ریکاوری بکاپ گرفتم با فایلای رام سفارشی فرق داره
دوستان روشی هست؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
پسورد ارور! يعني اينکه شما پسورد رو درست وارد نکرديد، پسورد تمام فايلها www.centralclubs.com هست که بايد وارد کنيد تا فايلها باز بشه
با زدن رام اصلي و بدون تغيير، گوشي برميگرده به حالت اوليه
SWAP هم تا زماني که فايل ebr1 اصلي فلش زده نشه بر نميگرده

Novice Poster
Novice Poster

پست توسط saeedarnold »

اون فایلو از کجا میشه پیدا کنم؟ ::sa
آیا باید حتما از sp flashtool استفاده کنم؟
از تو حالت ریکاوری کاستوم میشه اینکارو کرد؟ چون از این طریق یه بکاپ کامل از کل گوشی. با تموم فایلای سیستمی و تنظیمات گرفتم :? خ
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
براي گوشي‌هاي G3,G4,Snowy,Sky من قبلا پکيج قابل فلش با TWRP و ريستور به حالت اوليه رو گذاشته بودم. اما براي اين گوشي متاسفانه به اون دسترسي نداشتم تا به حال که اين کار رو انجام بدم. انشاالله براي اين گوشي هم دوست خوبم  .M.  اين کار رو خواهند کرد :D

Major II
Major II

پست توسط rezarahsepar »

انگار قرار بود دیشب آقای سیدنور جوابگوی مشکلات باشند
قرار بود :-(
ارسال پست

بازگشت به “GLX”