عکس اول مربوط به مین ضدبالگرد (ضدهوایی) Противовертолётная Мина--ПВМ کمپانی روسی ГкНИПАС میباشد.
سه عکس بعدی مربوط به سامانه (مین) ضدبالگرد (ضدهوایی) Противовертолётная Установка--ПВУ میباشد (باز هم کمپانی ГкНИПАС).

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Emmanuel Rubenstein نوشته شده:این موضوع جهت بحث و بررسی مینهای ضدهوایی ایجاد شده. امیدوارم که تکراری نباشد.
عکس اول مربوط به مین ضدبالگرد (ضدهوایی) Противовертолётная Мина--ПВМ کمپانی روسی ГкНИПАС میباشد.
سه عکس بعدی مربوط به سامانه (مین) ضدبالگرد (ضدهوایی) Противовертолётная Установка--ПВУ میباشد (باز هم کمپانی ГкНИПАС).

RAHVAR نوشته شده:سلام دوست عزیز
تصاویر دیده نمیشه و ف-ی-ل-ت-ر هستش

Emmanuel Rubenstein نوشته شده:RAHVAR نوشته شده:سلام دوست عزیز
تصاویر دیده نمیشه و ف-ی-ل-ت-ر هستش
متشکرم، دوست عزیز.
اگر بتوانید سایتی مناسب برای آپلود کردن عکسها پیشنهاد کنید که تصویه نشوند ممنون میشوم. من از imgur استفاده کردم.

دوستان لطفأ بفرمایند واژه درست فارسی چیست؟
) کلاهک سامانه انجام میگیرد.
دوستان لطفأ بفرمایند واژه درست فارسی چیست؟
).

Emmanuel Rubenstein نوشته شده:سامانههایی که عکسشان در پستهای قبلی گذاشته شده از دو نوع روش هدایتی انفعالی استفاده میکنند، روش آکوستیکی و روش گرمایابی.
در هر یک از عکسهای بالا چند حسگر آکوستیکی قابل رویت هستند. حسگر گرمایاب هم بر روی کلاهک هر سامانه دیده میشود.
بعد از کشف، تحلیل و تشخیص سیگنالهای آکوستیک ساطعه از هدف، بواسطه زیرسامانه آکوستیکی، زیرسامانه گرمایاب جهت هدفگیری نهایی بکار گمارده میشود. پس از هدفگیری نهایی، راهاندازی (دوستان لطفأ بفرمایند واژه درست فارسی چیست؟
) کلاهک سامانه انجام میگیرد.
کلاهک این دو سامانه از نوع مرمریهایی است که بصورت انفجاری ضرب میشوند (دوستان لطفأ بفرمایند واژه درست فارسی چیست؟
).
در ضمن کاربرد سامانه پ. و. م. (عکس شماره 1) جهت مین گذاری از راه دور میباشد.

salam_2407 نوشته شده:
دوست عزیز با تشکر از مطلب مفیدت
ولی باور کن اینقده تخصصی نوشتی که یکی مثل من هیچی متوجه نشدم .
اگر ممکنه لطف کن و یه خورده با زبان ساده تر نحوه کارکردش رو بنویس . ممنون